Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:19:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dvi to vga iiii  (Pročitano 927 puta)
21. Jan 2012, 20:33:30
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Zanima me isplati li se kupiti adapter vga to dvi?
Naime kupio sam neki polovan monitor koji ima i vga i dvi ulaz, pa sam cuo da je bolje kada je povezano preko dvi..
zasto i koliko niko nije znao da mi objasni:(
Znaci da li se isplati dati tih 200-300 kinti za taj adapter?
I drugo pit da ne otvaram temu bzv, mogu li se menjati ikonice koje stoje pored sata,tipa ikonica da imam net, ili ikonica bittorenta i kako ako neko zna?
Hvala na odg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
A jel grafička ima DVI?

Citat
I drugo pit da ne otvaram temu bzv, mogu li se menjati ikonice koje stoje pored sata,tipa ikonica da imam net, ili ikonica bittorenta i kako ako neko zna?
Mislim da ne, ikonica je od samog pokrenutog programa  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Graficka ima taj adapter i prikacena je na dvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
Uz grafičku si dobio adapter DVI na VGA? Zašto onda jednostavno ne prikačiš monitor na DVI ako i monitor ima DVI, bez ikakvih adaptera?
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG T385
pa realno slika je bolja,tako da ako da, ako vec mozes uzmi taj adapter; ) a sto se tice ikonica,pa to mozes ovako(pogeldaj sliku)

znaci ides na taskbar desni klik pa properties, pa izaberes CUSTOMIZE, i dobijes tu listu Smiley gde podesavas parametre po zelji Smiley Mozes staviti da ti sve bude Always hide i nece ti se pojavljivati Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Hvala druze!
Mada to znam, problem je sto ja hocu da promenim izgled tih ikonica a ne da ih sakrijem...nasao sam neku temu koja mi se slaze a zelena ikonica bas odudara a o narandzastoj(aimpovoj) da ne govoorim...
@Bane to ne mogu da uradim jer mi je grafa Gygabite 5770 a monitor Asus, i pazite sad oni prave razlicite adaptere, ja ne mogu da verujem.
Nabavio sam 2 gygabitova adaptera al dzaba Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Ne zavise adapteri od proizvodjaca, vec od standarda. U zavisnosti od rezolucije koju koristis, trebalo bi naci adekvatan.

Mislim da su najcesci (ako ne i svi koji se mogu nabaviti kod nas) DVI-I. Verovatno bi ti i DVI-I single bio ok, ali nabavi bolje dual, za svaki slucaj.

Sto se tice ikona, pokusaj Microangelo da nadjes. To je stari program koji ima dodatak librarian, moze da zameni ikone u exe fajlu. Napravi kopiju exe fajla pre nego sto se igras, za svaki slucaj da imas back-up. Takodje mozes da koristis savremeniji program Axialia Icon Workshop, ali meni nesto zakucava i nisam uspeo sa njime.
Za promenu sistemskih ikona pokusaj ovo: http://www.sevenforums.com/customization/27667-change-notification-area-icons.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Aha ja se istripovao, mislio sam da od proizvodjaca zavisi Smile
Hvala puno na odg..meni treba ovaj dvi i dual Smiley
Hvala na pomoci, dvi singl mi radi na grafi a na mon nece Smiley
I hvala puno za pomoc oko ikonica Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:19:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.