Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 12:26:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644869 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
 Стварно има неких ликова овде који пљују Двери без икаквих аргумената.. 'бем ти гајде, нико не ваља... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
Ja sam gotivio Dveri,dok nisam provalio da je to sve lazni patriotizam,ljudima je bitno samo futelja kao i svakoj drugoj partiji..
Covek kome je bitna fotelja govori protiv EU i najpopularnije partije u drzavi, ekstra logika  Smile
Dveri su jedina partija koja nije pristala ni na kakav kompromis, svidjalo se to tebi ili ne, nisu potpisivali bedna pomirenja, nisu se udruzivali sa onima koji imaju drugacije ideje, menjali misljenje, dozivljavali renesansu, a u cilju dolaska na vlast i pristupa EU fondovima. Ako mislis da nisam u pravu, navedi jedan njihov cin koji me demantuje. Toliko sigurno mozes, s obzirom da posecujes ovu temu i pratis Dveri vise od mene.

Pratim ovu temu zato sto mi se svidjaju stavovi ove stranke,ali ne i nacin na koji to iznose,tacnije Obradovic..
Kod nas ima dosta patriotskih stanaka,mada sam misljenja da je to sve lazni patriotizam..Razocarao sam se u SRS,oni su istu ovakvu pricu furali godinama evo desu sad..Jos su imali dosta jaceg igraca nego dveri,coveka kojeg je velika vecina u Srbiji obozavala Šešelja..To svet nije dozvolio..

Sa kim Dveri da postignu neki kompromis i dogovor,kad ljudi ne mogu preci cenzus..A i te patriotske stranke se medjusobno ne podnose..Treca Srbija govori da su Dveri u stvari ljudi iz DS-a,dok Dveri tvrde da je Treca Srbija od SNS-a..Oni ocigledno nesto vise znaju nego ti i ja,i verovatno se tu nesto muti..

Citat
nisu potpisivali bedna pomirenja, nisu se udruzivali sa onima koji imaju drugacije ideje, menjali misljenje, dozivljavali renesansu, a u cilju dolaska na vlast
Sto se tice ovog pitanja,a ko bi rekao da ce Toma i Vucic napustiti Seselja,ideju o velikoj Srbiji,bratstvu sa Rusima,i okrenuti se ka Evropi!?
Tako da nemoj da se iznenadis,politici kao sto zastupa Dveri to neda svet,i kad budu redovno gubili na izborima i ne prelazili cenzus,nemoj da se zacudis da i Obradovic ne promeni plocu kao gore ova dvojica pomenuta..
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 12:47:12 od KingCyborg »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Pre proslih izbora, Dveri su pozvale sve stranke koje se ne slazu sa politikom tadasnje vlasti, da formiraju opozicioni patriotski blok, ali pod uslovom da se obavezu, da nakon izbora nece stupati u koaliciju sa strankama koje su u tom trenutku cinile vlast, jer ako nekog danas pljujes, nije moralno da sutra s njim ides u vlast. Ko se odazvao - niko.
Znaci, ok i patriotizam i sve, ali kad treba da se udje u vlast, jescemo sopstvena govna. Eto, to je politika i radikala, i DSS-a. Sa druge strane, koliko znam, Trecu Srbiju upravo cine oni koji su iskljuceni iz Dveri, zato sto su usli u vlast u Novom Sadu. Ako ovo sve nije posteno i principijalno, ne znam sta jeste.
Jedino sto moze da me iznenadi, je da ovaj narod, za promenu, glasa na osnovu ucenjenog, a ne na osnovu recenog u kampanji  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 13:04:04 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Znam da Trecu Srbiju cine ljudi iz Dveri..Nisam siguran ali mislim i da su ih osnovala 2-3 coveka iz Dveri..

Sto se tice stranaka i pljuvanja,takva ti je politika..Takve su sve stranke..Nemoj misliti ni da su puno bolji ljudi iz Dveri,vreme ce pokazati..Kao sto sam ti rekao,kad budu prolazile godine a oni nikad na vlast,nemoj misliti da nece i oni prodati svoj stav i pristupiti nekoj novoj stranci..

Ponavljam opet,najbolji primer ti je Toma i Vucko..Dosadilo im biti jaka opozicija,stalno drugo mesto,i u pravo vreme se odvojili od radikala...Jos Toma izdao svog kuma Sekija..

Iz svega ovoga ocu ti samo jedno reci,retke su danas prave patriote,toga je danas sve manje posebno na vlasti  Smile 

Zato ja kad izadjem na izbore,od 19 stranaka ja zaokruzim br 49. Čiča Draža  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Dobro, ali cu opet pre da glasam za nedokazanog lazova, nego za dokazanog  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Dobro, ali cu opet pre da glasam za nedokazanog lazova, nego za dokazanog  Smile

To je tvoje pravo,ja cu glasati za onoga koji sigurno nece da pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Znam da Trecu Srbiju cine ljudi iz Dveri..Nisam siguran ali mislim i da su ih osnovala 2-3 coveka iz Dveri..

Sto se tice stranaka i pljuvanja,takva ti je politika..Takve su sve stranke..Nemoj misliti ni da su puno bolji ljudi iz Dveri,vreme ce pokazati..Kao sto sam ti rekao,kad budu prolazile godine a oni nikad na vlast,nemoj misliti da nece i oni prodati svoj stav i pristupiti nekoj novoj stranci..

Ponavljam opet,najbolji primer ti je Toma i Vucko..Dosadilo im biti jaka opozicija,stalno drugo mesto,i u pravo vreme se odvojili od radikala...Jos Toma izdao svog kuma Sekija..

Iz svega ovoga ocu ti samo jedno reci,retke su danas prave patriote,toga je danas sve manje posebno na vlasti  Smile 

Zato ja kad izadjem na izbore,od 19 stranaka ja zaokruzim br 49. Čiča Draža  Smile

Treću Srbiju je formirao gosin Protić, koji sa Dverima ima veze samo što im je profesionalno bio angažovan za kampanju na predhodnim izborima. Nikad nije ni na koji način bio uključen u bilo kakvu aktivnost što se tiče političkog delovanja Dveri. Prosto je čovek blizak takvoj struji a pri tom se profesionalno bavi tim poslom i logično je bilo da se najpre sa njim uspostavi neka profesionalna saradnja. U nastavku je najpre neformalno a zatim i formalno formirao svoje udruženje, kome su se priključili otpadnici Dveri iz prostog razloga što su otpadnici ukrali mandate nakon izbora a Protić je imao pare za pokretanje nove političke struje pod nazivom Treća Srbija...i eto njih posle godinu ipo vladavine pod ingerencijom Vučića "Velikog" (znamo već šta) i ojačaše ljudi do te mere da su se ubacili da budu levo smetalo pronaciuonalnoj struji.

Što se tiče pojedinaca iz starešinstva Dveri, nemaš nikakvo pravo da ih na bilo koji način bacaš u isti koš sa ostalom političkom bandom na osnovu tvog dosadašnjeg lošeg iskustva. Ja te ljude poznajem više od 10 godina i apsolutno se po pitanju stavova i karakteristika ličnosti nisu pomerili ni za pedalj, a veruj mi da su skromniji nego što su ikad bili. Imali su raznih iskušenja, opcija i ponuda ali nikad sebi nisu dali za pravo da se zbog nekog svog ličnog interesa ili čak samog interesa pokreta žrtvuje onaj ideal zbog koga su Dveri uopšte ušle u politički život.Veoma bitne stvari (tebi možda daleke i nejpomljive) su uticale na njihovu konačnu odluku da rizikuju svoj miran i normalan porodični život i da se onako goloruko upuste u ovo političko krkljanje sa ovim raznim političkim šakalima...Kada čujem šta koristite kao parametar za procenjivanje da li je neko iskren, pouzdan i vredan naše pažnje prosto se pitam dal je ovaj svet toliko oćoraveo da ne vidi više ni prst pred okom koji je uveliko na putu da nam ga potpuno izvadi (oko)...I da li  je zaista moguće da ovo dugogodišnje laganje i manekenisanje, antinarodno i antidržavno političko delovanje i bukvalno mazohističan odnos prema svemu onom što simbolizuje naš narod i ovo podneblje zaboravljeno,te da se daje tim istima za pravo da se pojave i kažu: "jeste grešio sam, al neću više, nego ajmo sve jovo nanovo"(Tadić)...ili "ja sam godinama bio u zabludi i sad shvatam da zapravo trebam biti onakav kakav je bio onaj koga sam godinama pljuvao, bez obzira što sam se kao takav zabludeli i grešni godinama održavao na političkoj sceni i na kraju kao takv nikakav i dobio tu vlast" (Vučić)...A Dačića ne znam kako da citiram parafrazom jer on rečima nikad nije otstupao od onih političkih floskula koji ga neprestano drže tu gde jeste, ali zato se na osnovu njegovog delovanja ne zna gde nije šupalj, pa Srbija u njemu može samo da prođe kao voda kroz sito i to direktno u eu kanalizaciju, gde skoro sve članice misle da nam je mesto...Ili Dinkić koji je u bescenje rasprodao celokupnu iole funkcionalnu idustrijsku infrastrukturu, pozatvarao sve domaće, pa pustio milion stranih banki sa zelenaškom politikom da dodatno muzu ovu bespomoćnu kravu Srbiju Smile...
A o ovim prišljamčenim još sitnijim fukarama i da ne govorim....njihov moto: vodićemo Srbiju onde gde nam gazda kaže, i ovako nas briga šta će biti sa njom...ili Čeda, za kojeg više nema svrhe pominjati odnos prema Kosovu, jer mu je Vučkić po tom pitanju preuzeo štafetu, tako da je morao da se prebaci na potencijalno novo žarište za ocepljenje, a to je Vojovodina i Raška oblast, pa se pobratimio sa Zukorlićem koji znamo kakav stav ima prema srpskom narodu, a o crkvi i da ne pričam...Tu Čeda nema ništa protiv poštovanja verskih prava i njihovo separatističko delovanja,sve zarad viših ciljeva u interesu države, samo još da znamo koje, jerbo Srbije ne sigurno... ali zato SPC i drvljem i kamenjem Smile...I da ne nabrajam, za ovih poslednjih deceniju ipo mislim da se prikupio scenarijo za najbizarnije dramaturško delo koje oslikava sadomazokisan ovih prostora.

A Dveri za 15 godina svoga postojanja i delovanja nemaju ni jedan incident niti aferu, a bilo je raznih pokušaja, na svu sreću neslavnih za one ko ih je kreirao...naprotiv, samo je Dveri još više ojačalo. Pri tom nisu popustili toliko velikom medijskom linču i ružnom prestvaljanju na razne načine. Nazivaju se fašisti jer se bore za nacionalni interes Srbije i to, gle čuda, u Sred Srbije Smile...i to ne tako što traže čistku drugih nacija i nacionalnih manjina već da se sama kućna politika najpre bavi interesom domaćina kome je najviše stalo da to ognjšte živi...Zatim antigej šovinisti zato što staju na put onih koji se ne bore za neka osnovna prava, koja im pri tom ničim nisu uskraćena, već da takva anomalija preuzme u potpunosti kormilo kada je u pitanju edukacija, socijalna i  kulturološka politika i tradicija...Ili kao neko ko se na štetu države bavi narušavanjem međusobne trgovinske saradnje i to gle sa kim: sa gmo korporacijama, koje bi da u potpunosti osvoje najpre naše tržište nižim cenama, pa kada na takav način ubije i seljaka, otme zemlju gde će saditi tu istu gmo hranu, a onda smo se zauvek oprostili od organske hrane.

Sama neupućena publika nije mogla ni da stekne neki drugi utisak s obzirom da su se Dveri samo spominjale onda kada se diže halabuka oko takvih pitanja...Sa druge strane, njihovo izdavačko 15-ogodišnje delovanje se maksimalno cenzuriše, do te mere da je bio problem prodavati to štivo na trafikama, a o knjižarama i da ne pričam. Video i audio produkcija sa njihovih tribina i raznih književnih večeri  je imala prođu samo na nekim lokalnim televizija, a i to je blokirano kada su počeli da se pojavljaju u javnosti u nekom novom proširenom kontekstu. A teme kojima se bavilo njihovo izdavaštvo i produkcija su bile veoma širokog spektra: počev od duhovnih tema preko raznih istorijskih, do svakodnevnih društvenih i geopolitičkih, sa učešćem bezboj autora koji su cenjeni svuda u svetu sem kod nas, jer naravno nisu podobni aktuelnoj kvazieliti i poslušanici destruktivne državne politike.

I da ne smaram, jer o samom pokretu Dveri kao pozitivnom društvenom fenomenu se može pričati zaista dugo. Jedno je slagati se ili ne slagati se sa onim šta oni smatraju pravim vrednostima i principima, ali se zaista nema pravo svrstavati ih u koš sa svima onima koji su i likom i delom mnogo puta pokazali i dokazali da ništa dobro ne mogu doneti ni narodu ni državi (što bi u načelu trebalo biti na istoj strani, ali u našem slučaju nažalost to su dva različita sveta). Dveri upravo teže tome da se formira takav sistem da se najpre narod pita i da vlast najpre služi narodu što joj je i obaveza, a ne obrnuto. Da se sve državne odluke koje se donose najpre budu narodu na korist, a da onda država na osnovu te narodne dobiti uzima deo tog kolača za svoj trud i da bi se održavao sistem koji omogućava narodu da zdravo i normalno živi. Trenutno stanje koje imamo je sve samo ne stanje koje je proizašlo iz borbe za interes naroda... a kad nam dragi političari kažu za dobrobit države, tu im do nekle možemo verovati, ali je problem što je sam interes države u korelaciji samo sa interesom neke druge džave i  samo sa ličnim interesom vrha i onih za koje taj vrh radi (malo domaćeg malo stranog tajkunskog šljama). Iz tog razloga Dveri se moraju tretirati kao narodni pokret koji okuplja sve one kojima je više stalo do bližnjega nego do sebe samog, kojima je više stalo do nacionalnog a ne ličnog ponosa i kojima čast i rodoljubivi osećaj prosto nedaju za pravo da sede mirni i gledaju kako nam sve onako ispred nosa propada i vodi potpunom uništenju.

Iz tog razloga Dveri smatraju da je sada poslednja šansa da se isčupamo iz ovog vrtloga, da se nekako nađemo u mirnije vode, dođemo do obale, osušimo i krenemo dalje kopnenim delom. Možda će ići teže i sporije, ali barem znamo da nismo u blizini raznoraznih aligatora i pirana koji samo čekaju da mi krenemo nekim skraćenim putem kroz ovu nabujalu geopolitičku reku do tobože cilja za koji još ne znamo kakav je. Pri tom nam se traži da se odreknemo svega što nam je kao teret kao bismo lakše plivali, i po mogućstvu da plivamo vezanih ruku i nogu, zato što je to obaveza na osnovu pravilo igre. Neka,hvala, mi bismo rado obalom i gudurama, makar i po trnje ali smo na zemlji gde se ipak po našoj prirodi bića malo bolje snalazimo i nije nam bitno kad ćemo stići do cilja već šta nas na tom cilju čeka. Pri tom, ono što je nabitnije, nismo sami na tom putu. Nema nas mnogo, al je društvo odabrano Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 16:39:40 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Да потсетим само

Вечерас на РТС 2

Вечерас

Бошко Обрадовић на РТС 2

Не пропустите: субота, 8. март у 20:45, РТС 2 – гост специјалне емисије о изборима за Републички парламент је Бошко Обрадовић. ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Сучељавање РТВојводина

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 12:26:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.