Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 10:48:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 642069 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Неће никад прећи 5% сем ако се не уједине са остацима радикала.

Nikada nece ni preci. Nacionalista je sve manje, i DSS pada. Zivim za dan kada nece biti nacinalista u parlamentu.

A za SNS ne glasaju nacionalisti ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Nikada nece ni preci. Nacionalista je sve manje, i DSS pada. Zivim za dan kada nece biti nacinalista u parlamentu.

неби да те разочарам,али мале су ти шансе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
umreces i neces to doziveti, jer nacionalista uvek ima i bice....p.s   nacionalista je dobra osobina....to ce ti reci i nemac, rus, francuz, italijan, spanac.........pa cak i bugari  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Qtek 小米

Клинац, много си наиван, као да живиш негде у Африци.
Ја сам већи националиста него пре пар година, заправо екстремнији него икада.
Али то не значи да не схватам међународне односе и политику данашњице. Чак шта више имам донекле разумевања за политику СНС-а, јер не сумњам да када дође тренутак да се скине овчије крно, да ћеш опет видети оне старе зарђале кашике, ножеве у зубима и кокарде.

Одавно је наступило време за лажну политику, политику дипломатије, где ми морамо да свету и окружењу продајемо шарене лаже о људским правима и толеранцији, што СНС одлично ради, као и њихови претходници.
Затим стално лобирање за српске интересе, док не дође тренутак за оштрење ножева.
Онда ће наивци у Србији и свету да се чуде, откуд оволико фашиста у Србији.

Ја сутра могу да гласам за ЛДП. Што да не, дам свој скромни допринос лажној слици либералне и толерантне Србије, јер заправо купујемо време и јачамо своје позиције до следећег дељења карата на Балкану.

А како је тек Македонцима ? Па код њих би требало да победи неки мали македонски Хитлер, с' обзиром колико имају проблема са шиптарском бандом.
Али не и они чекају ... немамо други избор ... за сада ... али биће.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Motorola 
Gledam onaj čačanski snimak i tvrdim da je ovo najsmisleniji Obradovićev govor unazad 6 meseci.Da (mi) sve bude još simpatičnije,vidim da je obaranje Ilića / otpor Unerednjačkom evrounijaćenju za Obradovića postala već lična stvar.Meni dovoljno,jer budu li igrali onako kako treba,"magična" granica 5% ubrzo pada,a to znači (iz cuga,na osnovu Dontovog sistema) i 5% manje glasova koje nakon izbora Unerednjaci i Žuti mogu međusobno podeliti.
Nastupajući meseci rade za njih ( što reče Marko Jakšić : u martu stižu "pravi" šiptarski izbori koje će Vučić i Dačić teško eskivirati ) .

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Gambino, to sto bi ti voleo ratovanje, to je tvoja stvar. Ali, apsolutno niko vise ne bi to voleo. Pogledaj samo mitinge za Kosovo? Ceni da 50% na te skupove danas dolazi iz Republike Srpske, Crne Gore i sa Kosova. A da tragedija bude jos veca, bude ih tamo svega 5.000. Dakle, 2.500 dodje iz cele Srbije.

Mislim da slobodno mogu da kazem da je za rusenje srpske desnice najvise odgovorna SNS. I hvala im na tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Motorola 
Mislim da slobodno mogu da kazem da je za rusenje srpske desnice najvise odgovorna SNS.

Smile Smile Smile

(nisam verovao da će Nidža reći i nešto sa čime se mogu složiti...)
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Dođem ovde da se odmorim, ali mi čitanje pojedinih bisera nimalo ne pomaže u tome Smile...naprotiv, umaraju me samo tako, bez obzira što bi trebalo da sam oguglao na raznorazne bisere i plitkoumne  šatro šaljivo-ironično-inteligentne komentare, a zapravo mi se po kozna koji put prilažu razlozi zbog čega smo tu gde jesmo Smile. U stanju potpunog medijskog manipulisanja i kreiranja izkrivljene slike same nacije mi dajemo sebi za pravo da onaj dosledni i odlučniji sloj našeg društva kome je dosta da ga u lice pljuju, gaće skidaju i malo spreda pa malo straga, objašnjavajući nam kako je to "in" i potrebno za navikavanje za ulazak u javnu kuću zvanu EU, sa obrazloženjem da je takav trening neophodan kako bi se što bolje snašli kada steknemo uslove za status zaposlenih u toj kući. Možda bi bilo za utehu da će tamo plata biti veća, al zar zaista mislite da će neko nakon bezbroj upotrebljenih uslužnih sati na ulici primiti nekog za stalno u svojoj visoko renomiranoj kući za profesionalne usluge i pratnju Smile Smile. Ne znam za vas, ali mene koliko toliko um  i dalje ne izdaje kada su ovakve očevidne stvari u pitannju.
Ovako bih na neki plastično-slikoviti način opisao težnju koja je zasnovana još 1945, do duše različiti akteri ali recept isti. To da se sama reč "nacionalistički" stalno tretira kao nešto ekstremno, zaostalo, nešto čega se treba što pre otarasiti radi nečeg boljeg, naprednijeg, nam zapravo sistematski razara ono što nas je iole svih ovih vekova držalo u integralnom stanju, stanju u kome se najlakše i najbolje snalazimo. Svesni toga da sa prisustvom takvog duha i svesti neko ko se geopolitički bavi novim poretkom na ovim ai širim prostorima, ne može baš lako doći do svog cilja ako pored sebe ima borca za očuvanje svog nacionalnog identiteta. Zato je i bilo neminovno da se ubaci ovakav rovac u stanju nacije i sitematski ne samo marginalizuje, već i teži potpunom gašenju. I vidim, ne ide im loše, gledajući političku scenu a i čitajući forume. Međutim, za utehu mi je do nekle to da ipak nisu svi u stanju da se pojavljuju na mestima javnog glasa te da se čuje koliko se zaista naša nacija slaže sa svim onim što se predstvalja kao zvanična politika Srbije. Na žalost, razlog je i isrpljenost jer ova borba traje odavno, zatim ravnodušnost,nedostatak vere da ne treba da budeš jači da bi nekoga pobedio, kao i nedostatak svesti i mentalnog stanja novih generacija.
Kako god da se treiraju Dveri od strane onih koji ne znam šta ne bi da li zarad nekog svog ličnog isključivo materijalnog boljitka (ako na to uopšte može računati bilo koji običan smrtnik), oni su u ovom trenutku jedini koji imaju hrabrosti da izađu na crtu onima koji na svaki način linčuju sve svoje političke neistomišljenike. Nažalost, ovo u skupštini je jedan od retkih načina (makar prikazano  u negativnom kontekstu  od strane dirigovanih medija ) da se čuje njihov glas i glas svih onih koji se stide onoga što se danas zove srpska politika i strateški plan  Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Dođem ovde da se odmorim, ali mi čitanje pojedinih bisera nimalo ne pomaže u tome Smile...naprotiv, umaraju me samo tako, bez obzira što bi trebalo da sam oguglao na raznorazne bisere i plitkoumne  šatro šaljivo-ironično-inteligentne komentare, a zapravo mi se po kozna koji put prilažu razlozi zbog čega smo tu gde jesmo Smile. U stanju potpunog medijskog manipulisanja i kreiranja izkrivljene slike same nacije mi dajemo sebi za pravo da onaj dosledni i odlučniji sloj našeg društva kome je dosta da ga u lice pljuju, gaće skidaju i malo spreda pa malo straga, objašnjavajući nam kako je to "in" i potrebno za navikavanje za ulazak u javnu kuću zvanu EU, sa obrazloženjem da je takav trening neophodan kako bi se što bolje snašli kada steknemo uslove za status zaposlenih u toj kući. Možda bi bilo za utehu da će tamo plata biti veća, al zar zaista mislite da će neko nakon bezbroj upotrebljenih uslužnih sati na ulici primiti nekog za stalno u svojoj visoko renomiranoj kući za profesionalne usluge i pratnju Smile Smile. Ne znam za vas, ali mene koliko toliko um  i dalje ne izdaje kada su ovakve očevidne stvari u pitannju.
Ovako bih na neki plastično-slikoviti način opisao težnju koja je zasnovana još 1945, do duše različiti akteri ali recept isti. To da se sama reč "nacionalistički" stalno tretira kao nešto ekstremno, zaostalo, nešto čega se treba što pre otarasiti radi nečeg boljeg, naprednijeg, nam zapravo sistematski razara ono što nas je iole svih ovih vekova držalo u integralnom stanju, stanju u kome se najlakše i najbolje snalazimo. Svesni toga da sa prisustvom takvog duha i svesti neko ko se geopolitički bavi novim poretkom na ovim ai širim prostorima, ne može baš lako doći do svog cilja ako pored sebe ima borca za očuvanje svog nacionalnog identiteta. Zato je i bilo neminovno da se ubaci ovakav rovac u stanju nacije i sitematski ne samo marginalizuje, već i teži potpunom gašenju. I vidim, ne ide im loše, gledajući političku scenu a i čitajući forume. Međutim, za utehu mi je do nekle to da ipak nisu svi u stanju da se pojavljuju na mestima javnog glasa te da se čuje koliko se zaista naša nacija slaže sa svim onim što se predstvalja kao zvanična politika Srbije. Na žalost, razlog je i isrpljenost jer ova borba traje odavno, zatim ravnodušnost,nedostatak vere da ne treba da budeš jači da bi nekoga pobedio, kao i nedostatak svesti i mentalnog stanja novih generacija.
Kako god da se treiraju Dveri od strane onih koji ne znam šta ne bi da li zarad nekog svog ličnog isključivo materijalnog boljitka (ako na to uopšte može računati bilo koji običan smrtnik), oni su u ovom trenutku jedini koji imaju hrabrosti da izađu na crtu onima koji na svaki način linčuju sve svoje političke neistomišljenike. Nažalost, ovo u skupštini je jedan od retkih načina (makar prikazano  u negativnom kontekstu  od strane dirigovanih medija ) da se čuje njihov glas i glas svih onih koji se stide onoga što se danas zove srpska politika i strateški plan  Smile

Nisam se najezio citajuci tvoj komentar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 10:48:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.