Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 10:17:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 642050 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 
Skoro sam odgledao ovaj intervju i baš me zaintregirao ovaj lik, za koga sam čuo al ga nikad nisam video niti sam imao priliku da čujem nešto konkretno o onome šta inače ima da kaže. Verovatno je to bilo zbog raznih vitalnih obaveštajnih funkcija koje je obavljao. Sad od kada se otarasio ( barem kako sam navodi) od takvih obaveza, rešio je da se aktivnije uključi u politički život. S obzirom na mesto koje mu je do sad profesijom bilo dodeljeno ne sumnjma da raspolaže jako bitnim informacijama, a to je preduslov za dobru strategiju. No, dosadašnje iskustvo me je naučilo da u svemu budem skeptičan, a pogotovo kada je politika u pitanju, tako da bih rado da vidim kako se ideje ovog gospodina iz misli i reči pretaču u delo pa da mogu da se nadam nečemu konkretnom. Ko zna, možda u njemu čuči neki novi Putin, srbijanski, pošto je i sam Putim iz dugogodišnjeg rukovođenja KGB-om prešao u aktivne političke vode... i prođe noć i bi dan i probudi se Rusija  Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2013, 19:57:41 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Skoro sam odgledao ovaj intervju i baš me zaintregirao ovaj lik, za koga sam čuo al ga nikad nisam video niti sam imao priliku da čujem nešto konkretno o onome šta inače ima da kaže. Verovatno je to bilo zbog raznih vitalnih obaveštajnih funkcija koje je obavljao. Sad od kada se otarasio ( barem kako sam navodi) od takvih obaveza, rešio je da se aktivnije uključi u politički život. S obzirom na mesto koje mu je do sad profesijom bilo dodeljeno ne sumnjma da raspolaže jako bitnim informacijama, a to je preduslov za dobru strategiju. No, dosadašnje iskustvo me je naučilo da u svemu budem skeptičan, a pogotovo kada je politika u pitanju, tako da bih rado da vidim kako se ideje ovog gospodina iz misli i reči pretaču u delo pa da mogu da se nadam nečemu konkretnom. Ko zna, možda u njemu čuči neki novi Putin, srbijanski, pošto je i sam Putim iz dugogodišnjeg rukovođenja KGB-om prešao u aktivne političke vode... i prođe noć i bi dan i probudi se Rusija  Smile

Treba nam više ljudi od iskustva, profesionalizma, istine i elementarnog poštenja. Ovaj gospodin je dobar primer.   Dobro je što je počela da se razgolićuje pozadina ubistva Zorana Djinđića zbog lažnih kultova koji su opskurdni po svojoj prirodi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ексклузивно: Исповест ЦИА плаћенице “домаћинке” Сузане Грубјешић (видео)

Београд – Српски народни покрет НАШИ је дошао у посед видео снимка Сузане Грубјешић у којем се види како се на енглеском језику захваљује америчкој агенцији ИРИ – која је свуда у свету позната као оперативно тело ЦИА – на томе што су Г17 Плус више од деценије финансирали, обучавали им чланове странке и спонзорисали их током свих парламентарних и других избора.

Реч је о видео запису у којем Сузана Грубјешић признаје да је већ више од деценије деловање Млађана Динкића и његове странке (Г17+/УРС) од почетка до данас финансирано од стране Беле Куће преко оперативног ЦИА тела ИРИ (International Republican Institute).

Подсећамо јавност да СНП НАШИ већ месецима разоткривају политичке странке које финансира директно Бела Кућа, као и да плаћеничке странке у Србији од својих бирача вешто и строго крију да све њихове предизборне кампање и деловање директно финансирају Сједињене Америчке Државе, а међу овим странкама предњачи Демократска странка којој су све предизборне кампање у протеклих десетак година директно реализовале и спонзорисале Сједињене Америчке Државе и то до нивоа да су им чак смишљали и слогане кампања.

Србија је уништена, економски осиромашена и опљачкана управо кроз деловање политичких сервиса попут Демократске странке и Г17+, чије кадрове координира и обучава САД и чији основни смисао јесте спровођење политичких НАТО платформи у Србији што постижу милионским буџетима америчких државних и невладиних фондација и агенција, а овакве видео снимке, у складу са својим доктринама, америчке обавештајне службе попут ИРИ праве управо зато да би своје агенте и плаћенике попут Сузане Грубјешић држали у шаци и да би могли заувек да манипулишу њима.

Питамо Сузану Грубјешић колико оваквих снимака постоји, колико новца и услуга данас добија УРС од САД-а и њених обавештајно-невладиних структура, те зашто УРС као демократска транспарентна политичка странка на својим предизборним плакатима не држи име својих покровитеља?!

ИРИ је организација директно финансирана од стране Беле куће, општепозната у свету по низу државних преврата које су реализовали широм света, по својој директној вези са ЦИА и једна је од организација која данас најснажније делује на стварању независног Косова, разбијању српског националног бића и спровођењу антисрпских и антидржавних процеса у Србији, а у Србији су се утемељили финансирањем некадашњег Отпора и организовањем процеса свргавања Слободана Милошевића с власти о чему и сами данас објављују сопствене документе и доказе.

Информативна служба СНП НАШИ

http://srbinaokup.info/?p=10556
« Poslednja izmena: 18. Maj 2013, 22:47:39 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0

Није, али вреди погледати Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 
Dođi pa ga pitaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
ne podnosim salonske nacionaliste.
usput ... ima temu  http://forum.burek.com/goli-zivot-vojislav-milosevic-balkanski-cvor-t605224.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 
Ratovi se odavno vode u salonu, tako da bolje da se ubace oni izšlifovani i pripremljeni za takvu vrstu borbe nego da vazda čekamo procese adaptacije i šatro edukacije ovih političkih mufljuza, a na kraju se opet svede na to da su samo preubukli odelo, promenili i ublažili šablonsku recitatorsku retoriku, a u suštini ostaju isti: gamad i štetočine u borbi za "goli opstanak" na političkoj sceni ili ti, konkretnije rečeno, sopstvenog profita Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
готтаго, немој да се љутиш, знам да Вам да некима смета изношење истине у Србији о Србији, али истрпи мало. Симпатизери Двери нису тако затуцани да би им сметало излагање једног лепо васпитаног, образованог, здравог српског патриоте. Јер је то виђење заправо виђење већинске Србије којом се манипулише, чије мишљење се гура под тепих, чији гласови се на превару узимају којекаквим лажним десничарским стракнама комесарског типа.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2013, 14:05:10 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
kad god vidim nekog ko dugo opstaje u politici, zapitam se čiji je ovo mali.
zdrav srpski patriota. hrkljuš. dobro, sedećemo i slušati njegove besede.
možda i pobedi nekoga iz salona. valjda nas neće bombardovati.

usput, videh da su vam bivši predsednik moije opštine (ds) i sadašnji predsednik moje opštine (sns), već smotali vašeg nadležnog za moju opštinu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 10:17:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.