Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 12:26:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644867 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Оћел дати кандидата за председничке изборе и ако оће, ко ће то бити?

Шушка се да ће то бити Владан Глишић

Владан Глишић, дипломирани правник.

Рођен je у Приштини 26. августа 1970. године. Гимназију je завршио у Аранђеловцу, а Правни факултет у Београду.

Радио je у Општинском суду у Аранђеловцу,  затим у Ортопедском предузећу Рудо у Београду (на месту директора правне службе), потом као правни заступник предузећа Метро на води у Београду, као и у Центру за велике пореске обвезнике при Министарству финансија Србије.

Тренутно је запослен као заменик јавног правобраниоца Градске општине Раковица.

У политички живот Србије укључен је од седамнаесте године, када постаје један од последњих политичких затвореника и осуђеника у СФРЈ:
 1987. године Државна безбедност га хапси и затвара у Окружни затвору у Петровцу код Крагујевца због оснивања и деловања  Црне руке  - тајне омладинске антикомунистичке организације српских националиста која је свргавање комунистичког режима желела и оружаном борбом.

Учествовао у студентским протестима 1992. и 1996. године.

На месту потпредседника Општинског одбора ДСС-а у Аранђеловцу организовао и водио изборну кампању за Војислава Коштуницу у септембру 2000. године, а затим и грађанске протесте и демонстрације до 5. октобра 2000. године.

Сарадник је Српског сабора Двери од 2001. године, а активно укључен у рад организације од 2003. године.

Тренутно је члан редакције часописа Двери српске и члан Управног одбора Српског сабора Двери.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

8307_4_IMG_2606.jpg
(4.95 KB, 188x250)
« Poslednja izmena: 05. Apr 2012, 21:26:30 od dusan984 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Двери су почели као културна герила и своју политичку мисију настављају као герила. Мени довољан разлог да се гласа за њих!"

Северна Каролин/Београд, 05.04.2012

Писмо подршке Дверима које по први пут излазе на изборе као изборна листа породичних, слободних људи, који нису организовани око неке партије, њене дисциплине и привилегија које су могуће уколико се добар резултат на изборима оствари, већ око одређеног скупа вредности које и сам делим унеколико је дручачије од оних које су покрету упутиле многе друге јавне личности од несумљивог личног и интелектуалног интегритета.

Ја одиста сумњам да бих о политичким и философским разлозима због којих овој групи младих и храбрих људи треба да се да глас могао промишљеније и прецизиније да пишем него проф. др Коста Чавошки због кога сам се крајем сада већ давних осамдесетих и заинтересовао за политику као реч којом се дефинише вођење јавних послова од утицаја за све, него проф. др Јасмина Вујић чија су професионална достигнућа у науци самерљива са оним успесима које су овде у Америци у свом пољу деловања постизали Предраг Стојаковић или Владе Дивац. Шта бих имао да додам речима др Марка С. Марковића који ми је целим својим животом и постигнућима никада недосегнути узор? Једино лично виђење једног пријатељства које ево траје више него деценију.

Са Дверима и Дверјанима упознао сам се у смутно време које је претходило мартовској агресији на нашу земљу и то посредно преко часописа који су умножавали и делили онако као прави герилци, свесни да ће потомци оних који који на совјетским тенковима донеше ’слободу’ и уништавање културно, морално, материјално, духовно које ето не престаје шездесет и осам година повезани новцем, привилегијама и породичним везама да учине све не би ли спречили да се Аугијеве Стаје живота у Србији почну да се чисте. Иако се онда још лично нисмо познавали, мене је одушевила отвореност и храброст да се покрену питања која нас муче толико дуго времена и да се о њима разговара на васпитан начин. Мојим одласком у Сједињене Америчке Државе на постдипломске студије часопис је постао један од важнијих поклона које нам је породица слала не би ли некако олакшала самотињу странствовања. У то време, ја се одлучим да контактирам г. Бранимира Нешића о коме сам као о земљаку из Краљева чуо све најбоље. Кренуше тада електронска писма до данашњег дана.

Учили смо један од другога, правили и колико је било могуће остваривали планове, којима су одшкринута врата неких збрањених тема, неоправдано заборављених људи, догађаја. Нешто касније је дошло познанство са г. Бошком Обрадовићем када смо се током прве посете Дверјана Америци упознали у Њујорку. Озбиљни људи, од речи, две или три године млађи од мене, неоптерећени омладинским књижицама и слетовима на којима су се њихови старији сународници клањали човеку за кога поуздано не знамо ко је, одакле је, а који је залудео хиљаде наших очева, мајки, деда, баба, ујака, стричева, тетака и кумова и оставио пустош у њиховим душама коју и сада осећамо. Сушта супротност онима које тако добро у свом есеју о младом слабом српском човеку описа г. Игор Ивановић. Недотакнути београдским непотизмом који нас као тумор разједа све ћелије нашег културног, научног, јавног живота. Својим држањем, радом, моралношћу и личном храброшћу подсетише ме на ону генерацију којој су уз др Марка С. Марковића припадали браћа Ђорђевићи: Димитрије и Михајло професори, Александар Николић, отац српске кошарке, др Александар Обрадовић, зачетник модерне Црвене Звезде, књижевник Угљеша Крстић и још десетине хиљада најбољих српских момака и девојака те генерације од којих велика већина не доживе зрелост већ оставише кости широм бивше Југославије, а које ’победници’ прогласише издајницима и слугама окупатора.

Поштени, отворени, људи од речи, они који су у политику натерани, којима она никада није била животно занимање нити ће то бити. Сваки договор који смо постигли увек су испоштовали до последње речи. Прочули су се као они који који новац који прикупе не потроше на куповину аутомобила и повећање броја квадрата, већ за оно за шта су донорима и обећали. Због тога није ни чудо што поче око Двери да се окупља неки млади свет који је рад да се жртвује за будуће нараштаје, који је свестан да живот није бесконачна журка већ непрекидна борба у којој уколико смо довољно достојни чинимо онима што долазе свет макар и мало бољим. Моји пријатељи, познаници, ратни другови. Почели су као герила у културном смислу и своју политичку мислију настављају као герила. Имају успеха у томе што раде и то оне друге који већ три генерације држе Србију у блату утерује поприличан страх у кости. Мени довољан разлог да се гласа за Двери.

Аутор је доктор физике коме је ужа специјалност молекуларни магнетизан. Бави се продукцијом органометалних магнета. Живи у Гринвилу, Северна Каролина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 

Владан Глишић, дипломирани правник.

Рођен je у Приштини 26. августа 1970. године. Гимназију je завршио у Аранђеловцу, а Правни факултет у Београду.

Радио je у Општинском суду у Аранђеловцу,  затим у Ортопедском предузећу Рудо у Београду (на месту директора правне службе), потом као правни заступник предузећа Метро на води у Београду, као и у Центру за велике пореске обвезнике при Министарству финансија Србије.

Тренутно је запослен као заменик јавног правобраниоца Градске општине Раковица.

У политички живот Србије укључен је од седамнаесте године, када постаје један од последњих политичких затвореника и осуђеника у СФРЈ:
1987. године Државна безбедност га хапси и затвара у Окружни затвору у Петровцу код Крагујевца због оснивања и деловања  Црне руке  - тајне омладинске антикомунистичке организације српских националиста која је свргавање комунистичког режима желела и оружаном борбом.

Учествовао у студентским протестима 1992. и 1996. године.

На месту потпредседника Општинског одбора ДСС-а у Аранђеловцу организовао и водио изборну кампању за Војислава Коштуницу у септембру 2000. године, а затим и грађанске протесте и демонстрације до 5. октобра 2000. године.

Сарадник је Српског сабора Двери од 2001. године, а активно укључен у рад организације од 2003. године.

Тренутно је члан редакције часописа Двери српске и члан Управног одбора Српског сабора Двери.

Ожењен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
ceo jedan post kasnije uspeo si da ponovis isti tekst ... bravo Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Opčinjen sam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mala izlaznost koja ce biti, odgovara malim strankama i pokretima. tako dveri imaju prolaz po mom misljenju uz malu medisku podrsku, ako je budu imali.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Аутор је доктор физике коме је ужа специјалност молекуларни магнетизан. Бави се продукцијом органометалних магнета. Живи у Гринвилу, Северна Каролина.

Zasto ne dodje u Srbiju, da odavde podrzava Dveri  Smile. Nego covek zivi u zloj/naopakoj/genocidnoj Americi  Smile. Ajd bar da je u Rusiji.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
A zasto da dodje? Da mora da pita lokalnog URS mocnika da dobije posao u opstinskoj administraciji? Kakve su to glupe zamene teza?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3

Kako da ne. Tako mali Perica zamišlja politiku.

Ne trebaju nam prosipači magle koji će nam da pričaju kako smo napaćeni i kako nas ceo svet mrzi, nego neko ko će da svojim primerom da pokaže kako može drugačije. Ko će da svojim radom i zalaganjem da pokaže ono najbolje u nama. Tako se vraća nada, a ne pričama za malu decu.

Da li ste posadili jedno jedno drvo u ovoj zemlji? Uzorali jednu jedinu njivu? Iskopali kanal za navodnjavanje? Očistili jednu silnih reka zapušenih đubretom? Ma jok, to su očigledno suviše ovozemaljski problemi za vas i svu političku bandu koja samo gleda svoja dupeta.

Nego se prolivaju lažne suze nad majčicom Srbijom i samo se gleda ko će da zasedne u koju fotelju.

Smile
kad bih ja tebe uzimala za ozbiljno  Smile

Pa ko je ozbiljan na ovom Bureku  Smile

izgleda niko  Smile
ja ga pitam koliko je sati on mi priča vremensku prognozu

pa danilooo, reci ko nam trebaaaa
nemoj da mi vrtiš šargarepom ispred nosa, treba nam ovo i ono, hoću imena  Smile
ko su za tebe ti "neko ko će da svojim primerom da pokaže kako može drugačije. Ko će da svojim radom i zalaganjem da pokaže ono najbolje u nama", kazi evo molim te. Ako ne kazeš brzo, počeću da verujem u   najgore Smile

i otkud ti znaš za ove njive, kukuruze, ograde, pa to čak ni ja ne znam da ti odgovorim, otkud znam dal su orali il otvarali kapiju

ako mene lično pitaš zasadila sam mnogo drveća, toliko da ne bih znala da ti kažem tačan broj, plodove nekih i danas berem, a ti meni, molim te kazi, za koga da glasam  Smile

Pogledaj ovu emisiju.

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1076274/Poresko+nadmudrivanje.html

Sa desne strane dvojica mudrosera, profesionalnih političara koji floskulama brane interese partokratije i birokratije i levo čovek iz privrede koji jedini priča zdravorazumski. A od ove teme zavisi kako ćemo svi živeti.

Ja lično nemam stomak da glasam za SNS zbog Velje Ilića, Milanke Karić i sličnih avetinja, ali nemam više ni za DS zbog ovih bahatih klinaca koji bez ikakvog stida zastupaju interese očuvanja partokratsko/birokratskog poretka kao najbahatije režimlije iz vremena Zlobodana i baba Jule. Još manje imam stomak za desno krilo Srpske radikalne stranke zvano Dveri čiji se program svodi na naivna i uopštena lupetanja.

Ovoj zemlji treba vlada koja će da vadi privredu iz govana, a ne ljudi koji bi od škola pravili crkvene horove.

Šteta što Knežević ne nastupa sam, odmah bi imao moj glas. Isto važi i za gradonačelnika Inđije Gorana Ješića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
A zasto da dodje? Da mora da pita lokalnog URS mocnika da dobije posao u opstinskoj administraciji? Kakve su to glupe zamene teza?!

Zato sto su upravo gastarbajteri najveci nacionalisti i najveci huskaci. Imas jednu takvu ovde na forumu.

I sam znas kakvo misljenje Dveri imaju o zapadu i o saradnji sa istim. Bio bi red da primerom pokaze kako treba prekinuti saradnju sa zapadom.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 11:23:04 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 12:26:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.