Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 09:48:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645133 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Nešto sam ipak postigao, svojim uzastopnim komentariam, isterao sam neke dosada neprimećene članove Dveri iz žbunja na čistinu. Izgleda da je svim članovima i simpatizerima zajednička osobina neuroza. Srećni vam izbori. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Nešto sam ipak postigao, svojim uzastopnim komentariam, isterao sam neke dosada neprimećene članove Dveri iz žbunja na čistinu. Izgleda da je svim članovima i simpatizerima zajednička osobina neuroza. Srećni vam izbori. Smile

Nije lepo da ih izvlacis iz njihovog prirodnog habitata.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142

Namignem ti na postignuće  Smile Od početka je jasno ko je ovde za koju opciju i u kojoj meri, to što tebi nije bilo jasno, ne znači da nije jasno inače

Citat: Perudji link=topic=531581.     msg10373888#msg10373888 date=1333466333
Srećni vam izbori.      Smile

nećeš ti izdržati do izbora da ne priupitaš još koji put ko finansira dveri  Smile a mi ćemo ostati mirni, kao i uvek  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
A koje pa to velike i znacajne troskove Dveri imaju?
Niti imaju bilborde, niti se pojavljuju spotovi na TV-u, niti placaju ljude da im prave akcije...tako da ne znam zasta ti silni tajkuni i "biznismeni" uopste daju pare?

Finansira ih dijaspora (neki Pera Peric uplati 100$ i sad on od toga ocekuje sta? Da ga zaposle u gradskoj upravi Vankuvera?  Smile ) i  crkva (oni bi ionako dobili sta god zele da se Dveri nesto pitaju, mada ne znam sta bi pa oni tako strasno mogli da traze....sigurno nece crkva da gradi soping molove po Srbiji. I da, znam da je to nelegalno, ali to je pesma u odnosu na ono sta radi zuta bagra i drugari)

I koji to uopste zajebani biznimen i finansijer daje pare nekoj stranci koja najverovatnije nece ni da predje cenzus, a i da ga predje gotovo sigurno nece da ima udeo u vlasti?

Da li su svi clanovi Dveri idealisti koji nista ne traze za uzvrat? Ni slucajno!
Da li ima ljudi koji zaista to jesu i zanima ih uspeh ideje koju promovisu, a ne posao u opstini? Da svakako! (u mnogo vecoj meri nego u drugim strankama, jer se ljudi u drugim strankama okupljaju oko zajednickog interesa, a ne oko zajednicke ideje i vizije)

I sta ste napeli jednu malu i u politickom smislu beznacajnu stranku, pa ovde nesto dokazujete, mrsite muda, svadjate se......u cemu je generalno vas problem sa ovom strankom?

Smesni ste...  Smile

E da...za Nis i Aleksinac provereno znam da se krpe za nekih 70-100-150 evra mesecno da plate prostorije i nastampaju par plakata i letaka/flajera.....opasni tajkuni  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 20:47:49 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung 111111
Ja finansiram dveri  Smile
Tj ja i amerikanci i avganistanska flota  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Ispravka...
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 20:51:36 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Citat
Cekaj, nije dozvoljena kritika, vec samo podrzavanje?

Naravno da je dozvoljena. Cak je i pozeljna... Ali dozovli onda meni i drugima da na zlonamernost, defetizam i podjebavanje bez konstruktivne kritike reagujemo...

Citat
Radila. Radim. Prvi put za druge, od sada samo za svoje prijatelje i porodicu.

Ne to nije nista... Svako normalan radi nesto za prijatelje i porodicu... Mada taj pojam je prilicno rastegljiv...  Smile

Citat
Demorkatija je tiranija manjine nad vecinom. Ja se ne slazem sa demokratijom. Ja sam vise onako... anarhista...
Pustiti demone, pa ko prezivi taj je pobednik... Zatim uvesti diktaturu, pa pretresti ko, sta i kako...
I na kraju... za jedno 2000-3000 godina ponovo razmotriti mogucnost uvodjenja demokratije, ali one direktne...

Da kad vas pitam za koji ste sistem svima vam nesto smeta demokratija, teror manjine, bla, bla... Svi biste anarhiju, prosveceni apsolutizam...
A kad neko uzme da lomi grad sukobljava se sa policijom svi ste u fazonu "Iju vid huligane i probisvete male"...
Kada Gadafi apsolutisticki napravi od Libije raj u Africi, vi u glas :zlocinac zatucani, treba gas smeniti onako demokratski..."
Licemerje!  Smile

Citat
Nisam sigurna da postuju bas sve zakone. Ima ih uzasno mnogo.. negde oko 100.000 zakona i podzakonskih akata. Neki su stari i po par decenija, a def. je zbog velike mogucnosti zloupotrebe potrebno doneti nove i ostrije...

Koje je ovo vrdanje prosto je smesno...  Smile

Citat
A za to ne postoji politicki interes, a mislim da i Dverima odgovara status quo.. kao i DS, SPS, SNS, SRS, JUL, LDP, ... jer time svi dobijaju sve (moc i pare), a niko prakticno nista ne mora da radi...

Sta Dverima odgovara to ce Dveri pokazati... Ovi ostali navedeni su pokazali...

Citat
Sto se tice drzave, tu placam porez.... Svu ostalu moju energiju zasluzuju samo moja porodica i prijatelji.

Tako sam i ja razmisljao do skoro... Onda sam poceo da razmisljam o deci i shvatio sam da ne zelim da ih odgajam u ovakvoj drzavi... Odlucio sam da uradim sta je do mene, a placanje poreza nije jedino sto mogu... Zakon mi omogucava da se politicki organizujem i delam u bilo kom smeru koji ne krsi zakone i Ustav Republike Srbije... Sjajno!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
I "spot" za pesmu im je teska socijala....verovano im zajebani tajkun nije dao pare za muzicko delovanje  Smile

« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 20:53:44 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Vidim da ste se jako naljutili, gospodo Dverjani i dame Dverjanke, moje iskreno izvinjenje. Svako ima pravo na svoje mišljenje pa makar bilo i pogrešno. Ko greši, nećemo verovatno saznati, bar ne na ovim izborima, jer kako Dveri neće ući u parlament, nećemo saznati šta im je stvarna namera. No ,  pošto vidim da vam je jako stalo da uđete u parlament želim vam sve najbolje.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 21:09:57 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
Feanore dobro ti nama dosao nazad u ovaj tamni vilajet pdf politika ... Smile Smile

da se bar malo popravi prosek ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 09:48:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.318 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.