Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 14:14:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645415 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Znaci, dogovorili smo se... pitas gazdu, pa dodneses odgovor...

Hvala, to me je zanimalo Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Znaci, dogovorili smo se... pitas gazdu, pa dodneses odgovor...

Hvala, to me je zanimalo Smiley

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Citat
а шта тебе брига за финансијсјки извештај,по твојим речима, неке безначајне партије?

зашто те не интересује извештај рецимо дс-а,снс-а,лдп-а урс-а ...?

To ti je poznato licemerje svih koji zameraju Dverima nesto... A ne bi znali sta, pa sad aj da maltretiram coveka koji ima strpljenja da na moje gluposti odgovara...

Pazi ti, Anea pita "predstavnika Dveri" da li ce njoj neko da pokaze finansijski izvestaj jer su to njene pare...  Smile

A onda kad Vam neko odgovori da za dzabe radi u skladu sa svojim mogucnostima kazete - ne verujem...  Smile

Sta zelite? Iskreno, sta Vama treba da biste prestali da spamujete? Realno vi cinite temu o Dverima aktivnom a ne covek koji postavlja vesti...

Da li to pokusavate svoju apatiju i necinjenje da opravdate sebi tako sto cete pljuvati po organizaciji i ljudima koji su se sami uhvatili u kostac sa parazitskim sistemom koji nas unistava i pljacka 20 godina?  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
иначе...није вам лоша просторија у зрењанину...добра локација...није да је јефтино Smile
једно вече сам пролазио и видео како дверјани или боље речено дверјанке састанче...ретко лепе цице Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Iskreno da ti kazem, mene zanima sve.

Evo, ukucala sam u google finansijski izvestaj partije i prvi rezultat je:

http://www.jedinstvenasrbija.org.rs/index.php?action=prilozi-stranci
http://www.ds.org.rs/o-nama/finansijski-izvestaji
http://dss.rs/finansijski-izvestaji/
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/44
http://sps.org.rs/Dokumenta/FINANSIJSKI%20IZVESTAJ.pdf

Nisam uspela da pronadjem fin. izvestaj SNS i LDP jer mi se nije dalo da prekopavam po sajtu...

Tako da ja ne trazim nista ... sokantno... i pri cemu se ne slazem da moraju da objavljuju samo one uplate koje prelaze prosecnu platu u RS...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Da li cemo na kraju izbora dobiti finansijski izvestaj - ko je sve bio donator, koliko je i na sta para potroseno i koliko je donacija primljeno van zvanicnih tokova? Smiley

Kao sto dobijas za sve ostale partije?  Smile

A i ti si nasla da postavis pitanje kada je javna tajna ko ih finansira samo sto ovako ispada da su oni nezavisni od uobicajnih politickih tokova. Smile Svako ko iole ozbiljnije ulazi u kampanju na republickom nivou mora da ima dobrog finansijera. Ovi mozda nemaju neku reklamu na RTS-u ali zato svakako imaju i placene prostorije i plakate(makar u mom gradu). I to sigurno ne placaju iz svog dzepa...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6220
Ajmo realno : Od 1000 clanova DS i G17, mozda njih 20 stvarno veruje u program stranke  Smile , ostali su tu zbog posla koji su dobili ili im je obecan. Posto je veliki deo tih radnih mesta apsolutno nepotreban, dolazimo do racunice da (broj clanova * barem 20% * (prosecna plata na tim mestima + doprinosi + parazitski troskovi) * broj meseci izmedju izbora) dinara ode na kupovinu glasova. Cist racun duga ljubav  Smile I onda cemo da pominjemo neke finansijske izvestaje, ravnopravnost u kampanji itd  Smile
Iskreno da ti kazem, mene zanima sve.

Evo, ukucala sam u google finansijski izvestaj partije i prvi rezultat je:

http://www.jedinstvenasrbija.org.rs/index.php?action=prilozi-stranci
http://www.ds.org.rs/o-nama/finansijski-izvestaji
http://dss.rs/finansijski-izvestaji/
http://sps.org.rs/Dokumenta/FINANSIJSKI%20IZVESTAJ.pdf

Nisam uspela da pronadjem fin. izvestaj SNS i LDP jer mi se nije dalo da prekopavam po sajtu...

Tako da ja ne trazim nista ... sokantno... i pri cemu se ne slazem da moraju da objavljuju samo one uplate koje prelaze prosecnu platu u RS...
Imaju izvestaje, znaci nisu dzabe slali knjigovodje na kurs  Smile ( ko ima pamcenje duze od zlatne ribice zna o cemu govorim)
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 16:11:33 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
@marko

Pogledaj post pre svoga.

Ja sam za to da se svaki dinar prezentuje... bez obzira o kojoj se partiji radi...

Molim lepo, i drzava ima uvid u moje "novcane tokove"...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 16:01:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ja mogu da ti kazem kako to ide po poverenistvima... Na kraju krajeva lako se proveri... Odes predstavis se kao simpatizer i pravis se lud 7 dana sve ces da shvatis... Ako ne verujes i ako ti je bitno da znas, a ne da spamujes temu...  Smile

Po lokalu to ide ovako: okupi se par ljudi simpatizera koji su povezani ranije licnim ili telefonskim kontaktom... U kaficu ili u nekom prostoru ako postoji mogucnost. Onda se dogovara da li zajedno mogu da nadju neku povoljnu lokaciju za kancelariju koju bi sami finansirali... Neko poverenistvo ima vise ljudi ili vise para samim tim. Pa tako neko ima lepe kancelarije a neko ni nema... Neko poverenistvo ima preduzetnike ili ljude bilo kakvih drugih sposobnosti pa pomazu prostorima, privatnim bilbordima po lokalu, svojom uslugom... Tako ide i plakatiranje, licno zalaganje za dzabe... Akcijanje takodje...

U centrali stvari funkcionisu drugacije... Tu ima ljudi koji rade po ceo dan i naravno da su placeni. Ali to niti je mnogo ljudi niti su to neke pare. A ko u to ne veruje takodje moze da se javi kao simpatizer i zakaze sastanak ako je iz Beograda...

Ko u to ne veruje i nece da proveri vec samo serucka po temi - zasluzuje sazaljenje... Ko ne veruje da jos uvek postoje ljudi koji se samo organizuju i ulazu sebe iskreno u to, da tako naivni i neiskusni pokusaju da promene Srbiju koliko je u njihovoj skromnoj moci - zasluzuje sazaljenje... Nevezano koliko godina ima, ili koliko je padova i razocarenja doziveo u zivotu...

Anea, naravno da treba svi da prikazu finansijere, a razlog sto ne vidis SNS i Dveri je verovatno sto nikad nisu ucestvovali na izborima...
Ono sto je bitno je selektivnost "upita" od tebe, maradica, perudjija i svih ostalih... To je vec licemerje...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
@marko

Pogledaj post pre svoga.

Ja sam za to da se svaki dinar prezentuje... bez obzira o kojoj se partiji radi...

Molim lepo, i drzava ima uvid u moje "novcane tokove"...
Mislim na "ispod zita". To sto cu ja da predstavim da mi neki moji clanovi uplacuju donacije je nista ako tu ne stoji pravi finansijer cije interese ustvari i zastupam...

Ali da, slazem se. Mada, to nikada nece doci na red jer je to ono sto svi rade i to u svakoj zemlji.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 14:14:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.