Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 23:03:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645991 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Politika ostavlja gorak ukus u ustima a biračima gorak potez opredeljenja i glasanja za odredjenog. Samo naivan misli da se mi mnogo pitamo. Da, važiće svaki glasački listić i imaće udela ali...

Pre svega, izbor je sužen na dve stranke. Sve ostale će se sliti u te dve. I to je jasno kao dan. I naravno, podeliće se. I to je prirodno. Mada ipak mislim da će ovog puta biti šareno. Onaj ko nastavi da vodi ovu držvu, uzima vruć kesten za koji misli da ima rešenje i da će da ga "ohladi" svojom, već izlobiranom i utvrdjenom politikom sa moćnicima. Podeli se špil karata, pa igraj, prosto rečeno. I niko na izbornoj listi nije slučajno i niko na toj listi nije bez odredjene podrške od spolja. Lično, mislim da se približavam odluci za koga ću da glasam.
A Dveri...svakako su nešto "novo-staro" na našoj sceni i treba da pokušaju.

"Politika je frigidna kurva koju niko nije uspeo pošteno da po**be".

Nadam se da se približavanjem tvoje odluke za koga da glasaš nećeš osećati frigidno kao taj špil karata. Hoću reći, to tvoje sazrevanje kome ćeš pokloniti svoj listić može uticati i na nas ostale da pridjemo tom tajanstvenom jatu, samo ako je bez frigidnih kalkulativnih elemenata.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 02:23:31 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
bajdvej, smarate sa nalepnicama u bojama JUL/LDP po ulaznim vratima zgrada. sta ja treba sve nokte da izlomim dok ih odlepim ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Vidis stanko meni ne treba 4 dana da odgovorim na jednostavna pitanja... Samo morao sam doci kuci i jesti nesto...  Smile

Citat
Sta to znaci ? Da zene nemaju pravo glasa ili pravo na obrazovanje i karijeru ? Eto prve gluposti tj. pokusaja da se spreci emancipacija zena.

Pa jesi li ti normalan?! Zene imaju sva moguca prava koja si naveo... Znas koje pravo nemaju? Moraju kad potpisuju ugovor za posao da garantuju da nece zatrudneti! Da li tvoj ograniceni mozak moze da pojmi razmere takve politike?

Da li ti shvatas (a i mnogi drugi ovde) da, ako vas vec cisto humanisticko pitanje radjanja i mladosti ne potresa, jedna drzava ne moze da opstane sa populacijom koja je stara kao sto su evropske? Da li neko od vas zabrinutih za ekonomiju razmislja od kakve penzije ce da zive kad dodje njihovo vreme? Ko ce tu penziju da obezbedi? Radjanje i prirodni prirastaj postaju prioritet br. 1 iz cisto ekenomskih razloga... Ko ovo ne kapira stvarno mi je zao...

Citat
Pitanje: Da li vi ovim uskracujete ljudima pravo na izbor da recimo ne zasnuju porodicu ako to ne zele ?

Ovde Dveri ne najavljuju zabranu zakonom pravo na karijeru  Smile vec najavljuju popularisanje i obrazovanje u pravcu porodicnog zivota... Svako ima pravo da ne zasniva porodicu, ali Dveri najavljuju promovisanje porodicnog zivota... Opet iz ekonomske racunice (to najbolje razumete), onaj koji ima poroda je dosta korisnija jedinka za drzavu od onog bez poroda...

A vidi ti te ludosti da ja BRANIM porodicni model drustva (znas ono porodica je osnovna celija drustva) kao najbolji?! Pazi ti koliko je neoliberalizam izvrnuo mozgove ljudima... Strasno!  Smile

Citat
Pitanje: da li ovo vazi i recimo za romske porodice ? Ili samo za porodice izabrane po nacionalno-verskom kljucu ?

Naravno da znaci za sve gradjane Republike Srbije... A ne samo za Rome i nacionalne manjine, vec za sve... Da ne bude vise situacija da kad se Romima nesto nelegalno rusi, da im se daje smestaj, a da za prognane Srbe nema nigde mesta...

Cuj ti rasna, nacionalna i verska segregacija!  Smile Smile

Citat
и ја двери могу да питам: да ли то важи за моју атеистичку породицу

Ako meni agnostiku to ne smeta zasto bi tebi... Ne postoji opcija na svetu sa kojom se bilo ko od nas slaze 100%... Zameranje Dverima poboznost je trazenje dlake u jajetu po meni, pored svih bitnih tema koje iznose...
A kad smo vec kod toga, sve stranke imaju svoje stranacke slave, obelezavaju uskrs i bozic i svi mi imamo detaljne izvestaje sa tih hepeninga na nasim slobodnim nacionalnim frekvencijama...

Hocu da kazem da sada svi mi Dverima zameramo mnogo onoga sto kod drugih ni ne primecujemo, a kad bi poceli da pravimo paralele zaprepastili bismo se... To radimo samo jer su novi, a mozda oni bas najmanje zasluzuju napade...

Ne mogu ni  ja stalno da visim na netu i forumu.

Nego ja ovde dveri - program vidim samo : ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.. Tu nema reci o karijeri ili samoostvarivanju, nema reci o tome da zene imaju prava na obrazovanje, karijeru i samoostvarenje. Nema reci da su poslodavci obavezni da zaposle odredjen procenat zena.

Samo mi nemoj reci da se podrazumeva, jer nista se ne podrazumeva.
Uostalom ovo : ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА. deluje kao restrikcija.

Sto se ekonomije tice, nekontrolisan rast populacije nije potreban, odrzanje broja jeste. Srbija nije velicine ni rusije a ni recimo kanade ili argentine pa da moze da odrzi desetine miliona stanovnika. A uz to nema ni naftu, gas ili recimo dijamante.

Jos jedna recenica: Србија је довољно богата земља, dokazuje koliko je program nebulozan. Srbija nije bogata zemlja, nema ni naftu ni gas a ni dijamante. Sto se tice privrede i sam znas u kakvom je stanju.

Ili recimo: . Вратимо се доказаним историјским обрасцима (попут мобе, задругарства, радних акција, јавних радова...), ovo me podseca na komuniste  Smile.

Dalje: Друштво које је Србији потребно није друштво размажених појединаца и саможивих потрошача, већ друштво породичних људи и породица са више деце у којима је свако спреман да се бори за своје ближње. Само породичан човек посвећен је пожртвованом раду, дугорочном и стратешком планирању, штедњи и одрицању због своје породице, својих пријатеља и комшија, због свога краја, народа и државе

Odricanje zbog komsija, svog kraja i drzave ? Sta ti to znaci ?!? Zar nije dovoljno sto placamo poreze ?
Zasto se konstantno trazi neko zrtvovanje ?

Dalje: Усвојићемо законске мере које ће додатно гарантовати права родитеља на васпитање деце, укључујући њихов поглед на свет и начин живота. Спречићемо доношење квази-закона који свако, па и најблаже, физичко кажњавање детета проглашава насиљем и довољном основом за одузимање деце родитељима. Двери праве разлику између благог и васпитног физичког кажњавања деце и физичког злостављања. Свака наша кућа треба да постане СИГУРНА КУЋА. Законодавство мора да себи постави као приоритетан циљ ОЧУВАЊЕ ПОРОДИЦЕ.

Sta ovo znaci ? Ukidanje sigurnih kuca za zene ? Znas i sam da su, kada je u pitanju porodicno nasilje, policija i drzava potpuno neefikasne. Sta to znaci da svaka kuca postane "sigurna kuca" ? Zatvor ?

I jos smesnije kako ce oni to razlikovati "vaspitno fizicko kaznjavanje dece" od obicnog zlostavljanja, kojim to merilima ?  Smile Smile

I na kraju, veznao za ovaj deo, partija i drzava nisu porodice, firme nisu porodice, niti mogu imati takvu strukturu. A zasto ? Pa u porodici postoje emocionalne veze izmedju clanova porodice.

Citat
Jaka ekonomija, jaka vojska, ugled drzave je nesto sto se stvara decenijama, a moze se srusiti za nekoliko meseci. Nasu ekonomiju i vojsku je nemoguce podici na noge za mandat ili dva. To je samo Hitleru sa Nemackom poslo za rukom. Ovde vlada zestoki rivalitet pa vlast previse vremena trosi na saredjivanje racuna sa prethodnicima. Za rezultat imamo cika Djilasa koji je Beogradjanima, a i nama dodjosima poklonio predivan most na Adi. On nam ga je dao, rimembr.

Prvi put cu se sloziti sa @Crowz-om. Uz konstataciju da je za resavanje tih problema koje je on naveo potrebno ne samo vreme, nego i ogromne kolicine novca.

Citat
Pa postavi se u poslodavca, ima 20 zaposlenih a deset njih zatrudne, znaci, deset koji ne zatrudne moraju da financiraju ovih drugih deset, ako ne mogu, katanac pa nema niko posla...

Surovo, ali nazalost tako je, pogotovo kada su u pitanju manje firme. Recimo da drzava sa 100% nadonadi licna primanja tj. platu zene na trudnickome, cesto, a pogotovo kod strucnih i visokoobrazovanih nije moguce tako lako naci zamenu tj. nadoknaditi strucnost ili znanja te osobe .
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 09:43:21 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6220
Citat
Nego ja ovde dveri vidim samo : ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.. Tu nema reci o karijeri ili samoostvarivanju, nema reci o tome da zene imaju prava na obrazovanje, karijeru i samoostvarenje. Nema reci da su poslodavci obavezni da zaposle odredjen procenat zena.
To o cemu ti govoris nisu zenska nego ljudska prava, i da , ona se podrazumevaju, i da, ona se sada, pod "demokratskim" rezimom krse, pa ne cuh da je bilo koja partija to pomenula ?
Citat
"Друштво које је Србији потребно није друштво размажених појединаца и саможивих потрошача, већ друштво породичних људи и породица са више деце у којима је свако спреман да се бори за своје ближње. Само породичан човек посвећен је пожртвованом раду, дугорочном и стратешком планирању, штедњи и одрицању због своје породице, својих пријатеља и комшија, због свога краја, народа и државе."
Odricanje zbog komsija, svog kraja i drzave ? Sta ti to znaci ?!? Zar nije dovoljno sto placamo poreze ?
Drago mi je sto su se  samozivi pojedinci prepoznali.

Citat
Dalje: Усвојићемо законске мере које ће додатно гарантовати права родитеља на васпитање деце, укључујући њихов поглед на свет и начин живота. Спречићемо доношење квази-закона који свако, па и најблаже, физичко кажњавање детета проглашава насиљем и довољном основом за одузимање деце родитељима. Двери праве разлику између благог и васпитног физичког кажњавања деце и физичког злостављања. Свака наша кућа треба да постане СИГУРНА КУЋА. Законодавство мора да себи постави као приоритетан циљ ОЧУВАЊЕ ПОРОДИЦЕ.

Sta ovo znaci ? Ukidanje sigurnih kuca za zene ? Znas i sam da su, kada je u pitanju porodicno nasilje, policija i drzava potpuno neefikasne. Sta to znaci da svaka kuca postane "sigurna kuca" ? Zatvor ?
Objasni mi, molim te, kako to sigurne kuce resavaju problem nasilja?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Nego ja ovde dveri vidim samo : ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.. Tu nema reci o karijeri ili samoostvarivanju, nema reci o tome da zene imaju prava na obrazovanje, karijeru i samoostvarenje. Nema reci da su poslodavci obavezni da zaposle odredjen procenat zena.
To o cemu ti govoris nisu zenska nego ljudska prava, i da , ona se podrazumevaju, i da, ona se sada, pod "demokratskim" rezimom krse, pa ne cuh da je bilo koja partija to pomenula ?
Citat
"Друштво које је Србији потребно није друштво размажених појединаца и саможивих потрошача, већ друштво породичних људи и породица са више деце у којима је свако спреман да се бори за своје ближње. Само породичан човек посвећен је пожртвованом раду, дугорочном и стратешком планирању, штедњи и одрицању због своје породице, својих пријатеља и комшија, због свога краја, народа и државе."
Drago mi je sto su se  samozivi pojedinci prepoznali.

Citat

Objasni mi, molim te, kako to sigurne kuce resavaju problem nasilja?

Ljudska tj. licna prava se kod Dveri ne spominju jer njima to izgleda nije bitno. Kod njih je vidis sve u funkciji "porodice" tj. drzave. Kod dveri se drzava (tj. vlast) izjednacava sa porodicom i kaze se da sve treba zrtvovati za drzavu, bez preispitivanja poteza drzave (tj. vlasti). Ovo lici na diktaturu (mada postoji bolje ime za to).

Sto se samozivosti tice, onaj ko placa porez nikako nemoze biti samoziv.

Sigurne kuce daju zenama (sa decom) utociste. Recimo da dodje do nasilja u porodici, sta se desava, gde zena (sa decom) moze da ode ? Gde da se skloni ? Kod rodbine, koja ce je vratiti kuci ?

Znam, moze da prijavi nasilje i ... da se vrati kuci posle toga gde ce dobiti mozda batine jer je prijavila nasilje.

Vidis sada i sam da zelis da ukines zenama odredjena prava i stavis ih u podredjen polozaj.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 10:07:14 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Citat
Jos nijedna stranka nije malo pojasnila kako zamislja bilo sta od svojih predizbornih obecanja da ostvari. Sve je to ok, ocuvanje porodice, tradicionalnih vrednosti, istorije i slicno, podrzavam. I dobro, recimo da cemo to sutra postici i sta dalje? Dolazimo do onog: "Hm...dobro, odradili smo sve, sta sada jebote? Opet benzin otisao u nebesa, raste nezaposlenost, inflacija probija plafon, nece rus, kinez, svabo, amer i japanac da ulazu, ajmo sada malo da okrivljujemo bivsi rezim za nase nove probleme".

Smatram da znas bolje od ovoga...
Svi mi znamo kako se pametno i strucno zaduzujemo kod MMF/a... Svi mi znamo kako smo privatizovali firme takodje pametno i strucno... Svi mi znamo kako se pametno i strucno izvinjavamo i predajemo svoje ljude kvazi sudu u Hagu... Svi mi znamo kako Srbi imaju najmanja prava u Srbiji izgleda... Da ne pricam o korupciji, administraciji, stranackom zaposljavanju...

Iz onoga sto si ti napisao izpada da niko ne moze da radi drugacije... A znas i sam da za svaki potez sadasnje vlade moze drugacije i bolje...

A sigurno ti je jasno da ne bi bilo sve isto kad bi se vodio interesima drzave... Pravimo od politike svemirsku nauku, kao da treba neki vanzemaljac da kaze nema osnivanja 150 agencija za stranacke kadrove, nema zaduzivanja kod MMF/a za penzije i plate, nema kupovine, nema smene 800 sudija kad ti se cefne (pa zatrpas celu drzavu u privrednom sudu) i da ne nabrajam...

Stanko, svojom gluposcu / ili bezobrazlukom si me zadivio... Nemam nameru da trosim tastaturu na tvoje baljezgarije i kretenska tumacenja...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 10:20:14 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Najgore:

Спречићемо доношење квази-закона који свако, па и најблаже, физичко кажњавање детета проглашава насиљем и довољном основом за одузимање деце родитељима. Двери праве разлику између благог и васпитног физичког кажњавања деце и физичког злостављања. Свака наша кућа треба да постане СИГУРНА КУЋА. Законодавство мора да себи постави као приоритетан циљ ОЧУВАЊЕ ПОРОДИЦЕ.
i
ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.

Ovim se u sustini ukida nasilje u porodici, tacnije legalizuje se, samo nisam odmah to shvatio. Naravno da sigurne kuce nisu potrebne kada je porodicno nasilje legalno.

Iz programa LDP-a, potpuno suprotno (sloboda):

Želimo da stvorimo novu organizaciju naše zajednice, društvo građanki i građana sposobnih da ostvare viziju moderne Srbije, poštujući principe utvrđene našom voljom kao izraz naših potreba i naših očekivanja, principe Povelje slobode.

Slobodni smo da živimo kako želimo, obavezni da štitimo život.
    Slobodni smo da volimo koga želimo, obavezni da se suprotstavljamo svakoj mržnji.
    Slobodni smo da budemo najbolji, obavezni da podržimo boljeg od sebe.
    Slobodni smo u sticanju ličnog bogatstva, obavezni da to omogućimo drugima.
    Slobodni smo pred državom, obavezni pred društvom.
    Slobodni smo pred svakom tradicijom, obavezni da ponudimo modernu viziju.
    Slobodni smo da verujemo u svakog boga i svaku ideju, odgovorni i obavezni da time ne ugrozimo nikoga.
    Slobodni smo za svaku istinu, odgovorni pred njom i obavezni da je čuvamo od laži.
    Slobodni smo da se suprotstavimo svakoj mani i svakom nedostatku, obavezni da štitimo i afirmišemo vrline.
    Slobodni smo za život bez granica, odgovorni pred društvom koje nam to omogućava.
    Svakome dozvoljavamo da prihvati Povelju slobode evropske Srbije, nikome ne dozvoljavamo da je ospori.

Drugim recima mozes da radis sta god hoces dokle god ne povredis nekoga.

Citat
Jos nijedna stranka nije malo pojasnila kako zamislja bilo sta od svojih predizbornih obecanja da ostvari. Sve je to ok, ocuvanje porodice, tradicionalnih vrednosti, istorije i slicno, podrzavam. I dobro, recimo da cemo to sutra postici i sta dalje? Dolazimo do onog: "Hm...dobro, odradili smo sve, sta sada jebote? Opet benzin otisao u nebesa, raste nezaposlenost, inflacija probija plafon, nece rus, kinez, svabo, amer i japanac da ulazu, ajmo sada malo da okrivljujemo bivsi rezim za nase nove probleme".

Smatram da znas bolje od ovoga...
Svi mi znamo kako se pametno i strucno zaduzujemo kod MMF/a... Svi mi znamo kako smo privatizovali firme takodje pametno i strucno... Svi mi znamo kako se pametno i strucno izvinjavamo i predajemo svoje ljude kvazi sudu u Hagu... Svi mi znamo kako Srbi imaju najmanja prava u Srbiji izgleda... Da ne pricam o korupciji, administraciji, stranackom zaposljavanju...

Iz onoga sto si ti napisao izpada da niko ne moze da radi drugacije... A znas i sam da za svaki potez sadasnje vlade moze drugacije i bolje...

A sigurno ti je jasno da ne bi bilo sve isto kad bi se vodio interesima drzave... Pravimo od politike svemirsku nauku, kao da treba neki vanzemaljac da kaze nema osnivanja 150 agencija za stranacke kadrove, nema zaduzivanja kod MMF/a za penzije i plate, nema kupovine, nema smene 800 sudija kad ti se cefne (pa zatrpas celu drzavu u privrednom sudu) i da ne nabrajam...

Stanko, svojom gluposcu / ili bezobrazlukom si me zadivio... Nemam nameru da trosim tastaturu na tvoje baljezgarije i kretenska tumacenja...  Smile

Baljezgarija je tvrdnja da je drzava, firma (korporacija) u stvari porodica.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 10:29:18 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia ????
Alo, jel ti umes da citas sta pise??? Ovim se sprecava samovolja dece, kao i one besmislene odrednice da dete od 15 godina moze da zabrani lekaru da kaze roditeljima bilo sta itd. To se odnosi na decu koja terorisu roditelje, a i ostale. Npr, pre nekoliko dana se otvorio neki rostilj u gradu i sve je taj dan bilo besplatno. Naravno, cim je cekanje u redu, uvek ima nervoznih i uvek je zanimljivo, pa smo i nas trojica stali da se sprdamo Smiley ... Elem, u blizini je i jedna osnovna skola cija je prepodnevna smena u tom trenutku zavrsila nastavu, pa su klinci, naravno, banuli na free lunch. Ono je bilo strasno za gledati! Svi ljudi normalno stoje u redu, mirno, civilizovano, a deca malo-malo pa izrone kod samih vrata i kad pojedu, ponovo se ubacuju po jos. Ono sto je najstrasnije su zapravo bila njihova odgovaranja kad im neko nesto dobaci u stilu: "nemam ja nameru sa vama da se raspravljam", "pogledajte sebe pa onda meni kenjajte", "zabole me sto vi cekate" itd. To su bre deca 4-6. razred, i to pretezno devojcice! Za ne poverovati! To se svadja, histerise, pisti... Cak je jedna mala (5.razred max) napisala hemijskom na ruci "FUCK YOU!" i to je pokazivala svakom ko joj se obrati. Na kraju smo i mi popizdeli, poizbacivali decu iz reda, a ako to nije bila situacija za vaspitni samar, ne znam sta jeste! Eto ti tvoje "nezlostavljanje" na delu...

A sto je najgore, da si ti bio tu u tom trenutku, ti ne bi pricao da su roditelji previse blagi prema toj deci, vec bi krivio Slobu, Seselja i nacionaliste "zato sto su stvorili atmosferu" i slicna sranja...

Sto se zenskih prava tice, lepo ti je objasnjeno na sta se misli, a ti ovim pokazujes da si klasican protivnik neke politicke opcije, nikako da ta opcija nije u pravu. Uhvatio si se za jednu nejasno definisanu recenicu i drzis se toga kao pijan plota. Klasican ldpovac... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Alo, jel ti umes da citas sta pise??? Ovim se sprecava samovolja dece, kao i one besmislene odrednice da dete od 15 godina moze da zabrani lekaru da kaze roditeljima bilo sta itd. To se odnosi na decu koja terorisu roditelje, a i ostale. Npr, pre nekoliko dana se otvorio neki rostilj u gradu i sve je taj dan bilo besplatno. Naravno, cim je cekanje u redu, uvek ima nervoznih i uvek je zanimljivo, pa smo i nas trojica stali da se sprdamo Smiley ... Elem, u blizini je i jedna osnovna skola cija je prepodnevna smena u tom trenutku zavrsila nastavu, pa su klinci, naravno, banuli na free lunch. Ono je bilo strasno za gledati! Svi ljudi normalno stoje u redu, mirno, civilizovano, a deca malo-malo pa izrone kod samih vrata i kad pojedu, ponovo se ubacuju po jos. Ono sto je najstrasnije su zapravo bila njihova odgovaranja kad im neko nesto dobaci u stilu: "nemam ja nameru sa vama da se raspravljam", "pogledajte sebe pa onda meni kenjajte", "zabole me sto vi cekate" itd. To su bre deca 4-6. razred, i to pretezno devojcice! Za ne poverovati! To se svadja, histerise, pisti... Cak je jedna mala (5.razred max) napisala hemijskom na ruci "FUCK YOU!" i to je pokazivala svakom ko joj se obrati. Na kraju smo i mi popizdeli, poizbacivali decu iz reda, a ako to nije bila situacija za vaspitni samar, ne znam sta jeste! Eto ti tvoje "nezlostavljanje" na delu...

A sto je najgore, da si ti bio tu u tom trenutku, ti ne bi pricao da su roditelji previse blagi prema toj deci, vec bi krivio Slobu, Seselja i nacionaliste "zato sto su stvorili atmosferu" i slicna sranja...

Sto se zenskih prava tice, lepo ti je objasnjeno na sta se misli, a ti ovim pokazujes da si klasican protivnik neke politicke opcije, nikako da ta opcija nije u pravu. Uhvatio si se za jednu nejasno definisanu recenicu i drzis se toga kao pijan plota. Klasican ldpovac... Smile

Time sa pljeskavicama si upravo opisao sebicnost i samozivost nasih ljudi. Znaci ti si mozda zaposlen, ljudi koji stoje u redu su zaposleni i imaju primanja. Znaci umesto da pustite decu da se lepo najedu ( a znamo da je u tom uzrastu njima potrebna veca kolicina hrane ) vi se bunite, i pazi, izbacujete ih iz reda ej ! Sta ste vi neka vlast, policija drzava bre ! Ko je vas ovlastio za to ?!!? Da vam vlasnici rostilja nisu dali dozvolu (sumnjam).

Kako mozete biti toliko samozivi, sebicni i nehumani, to su deca. Ko zna mozda ta devojcica sa "FUCK YOU" natpisom ni nema dzeparac da kupi pljeskavice (nezaposleni roditelji) pa je eto odlucila da se bori za sebe.

Citat
no sto je najstrasnije su zapravo bila njihova odgovaranja kad im neko nesto dobaci u stilu: "nemam ja nameru sa vama da se raspravljam", "pogledajte sebe pa onda meni kenjajte", "zabole me sto vi cekate"

U redu za besplatne pljeskavice i rostilj ovo je odlican odgovor nekoga ko ima 7-12 godina. Njemu je deset puta potrebnija ta pljeskavica nego tebi odraslome.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 10:51:14 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
bajdvej, smarate sa nalepnicama u bojama JUL/LDP po ulaznim vratima zgrada. sta ja treba sve nokte da izlomim dok ih odlepim ?

Zaboravila se da pomeneš boje SPS-a , da li to znači da je tvoj izbor neka od dve sigurice sa SPS-om ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 23:03:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.