Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 15:06:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 646832 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG 
Koja лова? Где ти видиш велику утрошену лову па се чудиш одакле она.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Dušane, nemoj da se S(n)erviraš. Čovek samo pita, odakle vam lova za izbore? Smile

Ја или сам луд или ми ноге смрде! Морам једно те исто да пишем по сто пута. Пара буквално немамо,и све плаћамо из свог џепа. Све остале трошкове плаћа повереник из свог џепа.ајде сада питајте ме одакле њему,али то сам већ писао и мрзи ме да понављам.
Од пропагадног материјала немамо ама баш ништа,плакате су лепљене само једном и то на почетку и неће бити лепљени више,јер је то бацање пара које и онако немамо.
Сваки кандидат за одборника мора да плати оверу својих потписа потребних за кандидатуру.
Али очигледно је да сте ви сви који само прдите одакле вам паре,или злонамерни или у не знању или глупи,па само прдите једно те исто!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Dušane984, gde bi mogao da se javim nekome iz Dveri u Beogradu?  da se priključim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
@Specijalno_izmisljeni_nalogu_za_ovu_priliku_u_cilju_besplatnog_promovisanja_prikljucivanja_dverima_i_ostavljanja_Join_Me_linka.

U cekaonici kod bilo kojeg urologa.
Uglavnom tu i na ostalim mestima na kojima se okupljaju muskarci koji nisu umocili zadnjih 15 godina (ili toliko imaju ukupno zivota) se mogu pronaci clanovi ove genijalne partije.

A mozes i kao ostatak populacije da koristis Google, jeste da je zapadnjacko-satanicki globalni sajt... ali je poprilicno koristan.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 13:26:36 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
@Specijalno_izmisljeni_nalogu_za_ovu_priliku_u_cilju_besplatnog_promovisanja_prikljucivanja_dverima_i_ostavljanja_Join_Me_linka.

U cekaonici kod bilo kojeg urologa.
Uglavnom tu i na ostalim mestima na kojima se okupljaju muskarci koji nisu umocili zadnjih 15 godina (ili toliko imaju ukupno zivota) se mogu pronaci clanovi ove genijalne partije.

A mozes i kao ostatak populacije da koristis Google, jeste da je zapadnjacko-satanicki globalni sajt... ali je poprilicno koristan.  Smile

Bela kozo, verovatno tvoj nickname ima neko značenje koje si ti izmislilo preko Burek naloga. Čemu tolika frka oko jednog pitanja jednom drugom čoveku i učesniku burek foruma? Ovu priliku koristim da pozvem Dušana984 da mi kroz privatnu poruku pošalje neki kontakt telefon. To tebe Bela Kozo ne treba da zanima te da se trtiš svojim usiljeim smislom za humor.
Po retorici optužbi reklo bi se da si bivši radikal, taj napredak je za pozdrav i lepo je za nekog ko se deklariše kao "profesionalni fenser" da je napredovao. Smile Vidim da se informišeš slušajući kojekakve protuve kod Vlade Đukanovića u emisiji. Ima tamo dobrih gostiju ali počeo je i šljam da se skuplja. Tako to biva čim zamiriše vlast. 
Na osnovu kontakata koje imam postaje jasno da se članstvo ostalih stranaka ne izjašnjavaju baš sa ponosom kojoj stranci pripadaju jer se i tu već razaznalo ko se uguzio, a ko nije,nikom nije do toga da bude iskorišćena budala, jasno da u postojećem političkom sistemu po pravilu ima mesta samo za gnjide i ranie već pomenute.
Ovde na forumu pametnjakovići žele da izigravaju slučajne prolaznike i zabrinute građane i tako da lobiraju za svoju opciju, što je deo predizborne taktike. Vi koji niste u stanju da stanete iza svoje opcije jer vam taktika ne dozvoljava ko vas šiša. Morate da istrpite one koji žele da pristupe nekim drugima, a ne Vama. Kako to trpite, može se pročitati na osnovu optužbi i humora koji se ovde prosipa na račun slobodnih građana i opcije Dveri.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 16:28:13 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
xD

Prvo.
Taj podmukli pokusaj reklamiranja i misljenje da niko nece primetiti (covek koji od 20 poruka 10 su na "dveri" temi pita gde moze da se uclani i ne moze da dodje do broja telefona, misiiim xD preterujete Smile ) mozda moze da prodje jedino kod osoba sa inteligencijom ves masine. A kapiram da ste takvi vecina u toj stranci pa nije ni cudo. To vam je valjda preduslov. xD
Za sve ostale, ovo je samo uvreda za inteligenciju i pokazuje kako tretiras ljude kao debile.

Drugo.
Eto zanima me. Mene recimo eto zanimaju interesi foruma.
I ako zelis reklamu... postoji Burek Marketing.
http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=3
(2. Za politicke organizacije cena zakupa je dvostruko veca.)
Ja verujem da si ti navikao da sve kabadahijski zavrsavas, na mufte. Ali ne ide to svugde.
U Burek pravilniku detaljno da procitas
Član 7.
Pravila vezana za reklamiranje i spam

I ako ti dalje ne ulazi u glavicu i mislis da ne treba da me zanima: Interna forumska pitanja.
Pa lepo porazgovaras sa administratorima da ti objasne neke stvari.

Trece.
Daj sebi malo oduska. Mozda te prodje zelja za penjanjem svima na penis s ovom kretenskom strankom.
http://www.google.rs/#hl=sr&safe=off&sclie...

Cetvrto.
Ugasi racunar, izadji iz kuce i pronadji najblize drvo.
I molim te izvini mu se sto bespotrebno proizvodi kiseonik za tebe.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 16:46:25 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Zabrinuti Moderatoru,

Ovo mi je 5-ti ili 6-ti nalog na Burek forumu u poslednjih 5 godina, tako da nema potrebe da mi prosipaš priču o pravilniku, niti da unosiš ovde podmukle mere cenzure i zavođenje reda u interesu onih kojima nije u interesu da se čuje različito mišljenje. Nisam dužan da ti objašnjavam zašto više ne koristim svoj stari nalog sa kojeg sam najviše pratio i učestvovao po pitanju Libije na burek forumu gde sam se jako dobro razumeo sa moderatorima. Na osnovu toga se može zaključiti da je sada problem u tebi i tvojim motivima koji ne ulivaju značajnio poverenje. Reci ti ovde pred svima da li je možda zabranjeno podržati neku od političkih opcija na Burek forumu pa da te onda prijavim kod gazde.

Nađi devojku koja zna da masira, manje će te košta.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 16:59:54 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
Imam 20 poruka, ovo mi je peti nalog a inace se super razumem u burek pravilnik. Da, ovo skroz opravdava moje motive i postupke... i po ovome zakljucujem... problem je u tebi, koji si inace moderator.  Smile

Moto dveri bi trebao biti: Fuck logic. xD  Smile

Ako ta stranka ikada predje cenzus (i to je mnogo)... zasluzili smo definitivno sve sto nam se desava.
Ovi sadanji su prejebali ljude, za ovih 10 godina, poprilino neocekivano i skriveno, jer su nesto skolovaniji... ako nakon toga, ovakve providne muftare kao sto ste vi dveri, zajebete ljude ponovo... definitivno zasluzujemo sve sto nam se desava.

Inace.

3.6.  Zabranjeno je lažno predstavljanje ili korišćenje višestrukih naloga
Zabranjeno je lažno predstavljanje i korišćenje višestrukih naloga na forumu od strane iste osobe u cilju varanja i vređanja drugih korisnika ili skretanja normalnog toka diskusije, čak i ako poruke same po sebi ne krše direktno ni jednu stavku ovog Pravilnika!

Nađi devojku koja zna da masira, manje će te košta.

Imam losu vest za tebe. Ako do punoletstva, sto je za godinu dve kod tebe verovatno, nisi izgubio nevinost... tesko da ces i kasnije.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 17:04:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Vidim da ti dosta znači funkcija koju zauzimaš na Burek forumu, ipak ružno je da na ovako rušiš reputaciju Burek foruma mešajući stranačke interese i ulogu moderatora na Burek forumu.

Višestruko korišćenje lažnih profila se jako lako identifikuje sa pozicije moderatora na osnovu ip-a, tako da ću ovu podmuklu optužbu i podmetačinu protumačiti kao tvoj lični animozitet zbog mog mišljenja koje se tebi lično ne dopada. Tu već imamo sukom interesa moderatora i političkog aktiviste što je jako ružno videti na našem forumu.

Malo bi usput i psihičkim mobingom da se baviš, bahato nema šta, ali bez rezultata.

Ako po nekima Dveri nemaju šansu da pređu cenzus, čemu onda tolika frka.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 17:19:05 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
De de. Pusti me demagogije i patetike  Smile  (zanimljivo, jos niste medju krupnim igracima u politici. a vec ste poprimili sve njihove osobine i oblike ponasanja  Smile )

Vratimo se na onaj deo kad pokusavas da izreklamiras i ispamujes onako podmuklo a opet sasvim providno.  Smile
Sad bi ti pravio od ove price bilo sta, samo da zaobidjes to.

DoviDZenja.

Jos jednom samo.
(covek koji od 20 poruka 10 su na "dveri" temi pita gde moze da se uclani i ne moze da dodje do broja telefona

xD
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 17:22:06 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 15:06:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.