Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:24:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 647405 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Видео са најновијих трибина ДВЕРИ,Пожега и Власотинце

Најава следеће трибине

Годишњица прве трибине Двери - Покрета ЗА живот Србије обележиће се у Кули под слоганом "Ти имаш само Србију, Србије нема без тебе!", у суботу,  25. фебруара 2012. године, са почетком у 18 часова, у свечаној сали Скупштине Општине Кула, улица Лењинова број 11.
 Само Србија и породица немају алтернативу!
Ми нисмо партија, ми смо породица!
 Дођи да чујеш истину!
Информативна служба Покрета Двери-ЗА живот Србије
« Poslednja izmena: 22. Feb 2012, 12:30:30 od dusan984 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
bolje bi bilo da idu sa nekim na izbore, jer ovako teško da će proći cenzus.
Боље да ису сам, свеједно демонократским ''изборима'' се ништа није никада постигло!
Само чврста рука!
Само Србска револуција!
Citat
Motka je resenje...
Биће и мотки и горе од мотки!
Citat
I kako će Dveri npr. da reše problem naše poljoprivede
У своје име говорим.
Протеривањем граЏана на село!
Citat
od kojih para će da "obnove vojsku"
Без ичије помоћи уз непрестане подметачине Веселина Шљванчанина, Милета Мркшића, Трифуновића, Александра Васиљевића, Вука Обрадовића, Перишића, Верана матића, Славка Ћурувије, Зорана Ђинђића, Мила Ђукановића Срби су се равноправно држалу против целе међународне заједнице.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
dveri su toliko nemoderne da su banalne
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Ма, клерофашисти и нацисти! Да сам на твом месту ја бих побегао одавде, далеко и заувек!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
sa tobom nemam sta da razgovaram
sem radi proucavanja takvog tipa mentalnog sklopa
to mi je skoro uvek zabavno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Саопштење Двери - Покрета ЗА живот Србије
Нећемо извињење, већ прихватање одговорности!

Београд, 22.02.2012

Председник општине Инђија и функционер ДС-а, Горан Јешић, изјавио је да његова странка треба да се извини бирачима због пропуста које је учинила у овом мандату. На тај начин, врло промишљено, мишеви напуштају брод који тоне.

Али, у те кукавичке разлоге не улазимо, то остављамо страначким фракцијама.

За нас је извињење неприхватљиво. Својим бирачима странка Бориса Тадића може и не мора да се извини, иако је њима самима све теже да своје познанике, рођаке и комшије и даље убеде да гласају за „демократе“. Али српском народу и свим грађанима Србије овакво извињење није довољно из најмање два разлога:

1.    Пропуста, како Јешић назива неопростиве политичке и економске потезе владајуће странке, није било само у последњем мандату, већ у последњих 12 година. То ниједан функционер ДС-а не сме да призна, а то народ од њих очекује!

2.    Ако се извињавате, морате рећи и за шта се извињавате. Тај списак је подугачак: због дипломатског и политичког губитка Косова и Метохије, због распродаје привредних и природних ресурса земље, пљачкашке приватизације, због 400 000 грађана мање, због 35% незапослених, због уништавања војске... Сада је већ јасније да за ове потезе равне националној велеиздаји, извињење није довољно!

Зато уместо извињења очекујемо да одговорни на власти стану пред народ, прихвате пуну одговорност за сопствене промашаје и одговарају за њих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
sa tobom nemam sta da razgovaram
sem radi proucavanja takvog tipa mentalnog sklopa
to mi je skoro uvek zabavno
Мени ће бити до забаве тек сличнима видим леђа. Smile
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Citat
Зато уместо извињења очекујемо да одговорни на власти стану пред народ, прихвате пуну одговорност за сопствене промашаје и одговарају за њих.
Лаж и подметачине су неодвојиви део демонократије, али у повести је незабележ случај да властодржци признају лаж,а да их преварени поново гласају!

Citat
у суботу,  25. фебруара 2012. године, са почетком у 18 часова, у свечаној сали Скупштине Општине Кула, улица Лењинова број 11.
Ево задатак за Двери. Посрбити називе свих улица названих по Србским непријатељима!
« Poslednja izmena: 22. Feb 2012, 18:51:53 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
kakva izvinjenja , od toga se ne živi. Oni bi da se izvinu, pa posle opet na vlast. Neće da može, što bi rekao Šojić. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Ма, клерофашисти и нацисти!

i beograđani.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
Ма, клерофашисти и нацисти!

i beograđani.   Smile
Nisu baš toliko loši. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:24:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.