Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 20:31:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 643153 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ocu da vidim neki kriticki osvrt koji imate prema sopstvenoj stranci. To me zanima. Necu da slusam proglase, pamflete i dirigovana saopstenja. Mislim niko vama ne brani da ih kacite ali ocekujte i adekvatan odgovor na njih.

Nije valjda da mislite kako ste savrseni? Smile

To ljudi hoce da citaju, dosta im je vise mi najbolji, svi ostali su lopovi, mrakovi, devedesete, teror i ostalo Smile

Citat
ако је то тачно да смех продужава живот ћитајући твоје коментаре доживећу бар 150у

Nema na cemu i drugi put Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 18:43:02 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
ванио

Ја немам проблем са тим, а од хвалоспева бежим као ђаво од крста, јер их у животу у већини случајева добијам од разноразних полтрона и дупелизаца који би да придобију моју пажњу а самим тим и одређену популарност. Ја не говорим о онима који јасно и гласно износе свој став и идеологију, који се зарад својих идеала боре за остварење одређених циљева у животу, било политичком, друштвеном или приватном. Али овакви као ти, што пљују на све и на свакога а при том не износе за шта заправо они јесу и шта је за њих смисао живота, ако га уопште имају. Моје досадашње искуство говори да је то одређена група гмизаваца и коплексаша који у свом реалном животу се нису остварили ни на ком пољу, чији се глас и мишљење не уважава ни у дворишту а камо ли шире, али им се омогућило да на овакав начин износе своје комплексе и фрустрације, окривљујући све око себе као кривце за такво психичко стање. Мени није циљ да овде просипам неку мудрост нити да глумим просветитеља, већ ми је битно да сви они који желе да чују шта је и на овој страни имају прилике за то, макар и на овај начин ако су, барем за сада, сви остали ускраћени. Наравно да сам спреман за расправу и са  неистомишљеницима али ми је бесмислено да неком стављам двоглед у руке а да он неће ни очи да отвори  Smile

Ocu da vidim neki kriticki osvrt koji imate prema sopstvenoj stranci. To me zanima. Necu da slusam proglase, pamflete i dirigovana saopstenja. Mislim niko vama ne brani da ih kacite ali ocekujte i adekvatan odgovor na njih.

To ljudi hoce da citaju, dosta im je vise mi najbolji, svi ostali su lopovi, mrakovi, devedesete, teror i ostalo Smile

Citat
ако је то тачно да смех продужава живот ћитајући твоје коментаре доживећу бар 150у

Nema na cemu i drugi put Smile

Па ко је тај мајке ти ко износи лоше из своје куће чак и када га има...не кажем да га нема, али ћу о томе расправљати са укућанима а не са комшијом ко ме већ попреко гледа што ми је трава гушћа од његове, жена боља домаћица од његове, деца бољи ђаци и пас бољи чувар...Он је само на власти и ништа више и чека када ћу да направим неки пропуст приликом кошења да ми позове инспексцију и узме ми и то мало слободе коју имам  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 18:56:55 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Aj napravi neki pasus leba ti, znam da si se potrudio sat vremena da nesto sklepas i cenim posvecenost al je necitljivo totalno.

Aj sad polako pa ponovo. Nigde ja ne idem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Aj napravi neki pasus leba ti, znam da si se potrudio sat vremena da nesto sklepas i cenim posvecenost al je necitljivo totalno.

Aj sad polako pa ponovo. Nigde ja ne idem Smile

Проследићу жени која управо спрема контролне задатке из српског за пети разред па да ти срочи јасније мој један пасус на више њих, не би ли их ти, мучениче, најзад прочитао... наравно дозвољено ти је да  да сричеш, нећу ником рећи  Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 19:02:35 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
Па ко је тај мајке ти ко износи лоше из своје куће чак и када га има

Tebi je stranka kuca? Iskreno te zalim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Citat
Па ко је тај мајке ти ко износи лоше из своје куће чак и када га има

Tebi je stranka kuca? Iskreno te zalim Smile

Ах ти писмени, потражи у Вујаклији (пази Вујаклији, не Вукајлији, да не буде забуне Smile) шта значи реч "метафора" , научи за следећи час, па се јави за поправни...а сада седи доле 1!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Nista manje te ne zalim Smile

I sta kazes, mrak?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung 

е шта све ја хоћу  Smile
бар до сад нису ништа стигли да ураде зашта би их ја критиковао па можда због тога не могу да упутим неку критику на њихов рачун

нема ту ми , ја нисам члан Двери ја само подржавам њихове идеје , рад и залагање а то је нешто друго
у поређењу са осталима они су и више него савршени  Smile
ако будем излазио на гласање гласаћу за Двери зато што имам против кога да гласам а то су Напредњаци и сви остали  
што сви више нападају Двери ја то више имам жељу да им дам свој глас не знам ваљда у мени ради тај српски инат  Smile  Smile

svi ostali su lopovi, mrakovi, devedesete, teror i ostalo Smile

не видим  шта је ту погрешно речено  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Nista manje te ne zalim Smile

I sta kazes, mrak?

Smile

Хвала ти пријатељу што си енпиријски доказао моју тезу из предходног излагања када су у питању профили налик твоме...ја сам могао да то до сутра објашњавам, а ти то умеш тако кратко и јасно да прикажеш са само неколико речи, да је просто свака моја наредна реч на ову тему сувишна...заиста ти хвала до неба   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
бар до сад нису ништа стигли да ураде зашта би их ја критиковао па можда због тога не могу да упутим неку критику на њихов рачун

Pazi moj prvi post na temi: Krenem da citam tekst, i vidim "преко најпосећенијег сајта у Србији, сајта Покрета Двери". Jasno ti je valjda, da ne idem dalje? U kom svemiru i koga oni foliraju da su najposeceniji? Tebe koji koristis internet, mene, nekog administratora, ne daj boze vlasnika nekog portala?

Za koju je to ciljnu grupu aj mi reci? Da li ti sebe zelis da vidis u toj ciljnoj grupi?

I gomila takvih gluposti, to je samo jedan primer........

Citat
што сви више нападају Двери ја то више имам жељу да им дам свој глас не знам ваљда у мени ради тај српски инат

Ja nesto ne vidim da se pretrgose napadajuci Dveri. Keve mi. Poklase se svi zivi al nekako Dveri stoje sa strane i gledaju. Valjda ih ne smatraju nekim bitnim faktorom, jebemliga.........rekao sam i pre na njima je da se dokazu Smile

Citat
не видим  шта је ту погрешно речено

Pa to recimo sto si izostavio dve reci koje prethode nizu. Mi najbolji. Ti mislis da jesu najbolji, mozda i jesu*, ali samoreklama realno nije nacin da to pokazes i onima koji nisu ubedjeni.

* Mada ako su im kadrovi kao ovaj nesha home edishn, nisam preterano optimistican Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 19:34:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 20:31:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.