Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:57:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 615866 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Ja sam trenutno simpatizer maslacka, a sto se tice glasnosti... mislim da sam na trecem mestu...

Ali, hvala sto toliko paznje pridajete mojoj licnosti... kada se budem kandidovala za predsednika, ocekujem vasu podrsku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Ovde gotovo da i nema simpatizera vladajućih stranaka, oni imaj RTS. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Jao, jao.. jos novih clanova Dverasa... Smile

Ima da se podavimo do nedelje..

Smile Smile
tek ce nas bidne na djurdjevdan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ovde gotovo da i nema simpatizera vladajućih stranaka, oni imaj RTS. Smile

aaaaaaaaaa pa bilo ih je strasno mnogo na trgu! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Izvini, ali ja nisam kriva sto vi Dverasi znate samo za licni napad.
pa onako, može lično, može nelično, zavisi od protivnikovih želja, jedino što ne može je brisanje i ban, jer ja tu opcijau nemam  Smile
vi ste jednostavno mogli na tu temu različak, maslačak ili bilo koju drugu da opletete po dverima ili kazete nešto novo i sigurna sam da vas niko ne bi dirao. Al ja to kapiram ovako, da sa mnom niko neće da se igra klikera, a svi su otišli na golf (koji ja ne volim) otišla bih i ja sa njima, makar da im zatrpavam rupe  Smile

orfe, kad si već tu, prognozoram da si u nedelju teži za crvenu  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Protivnik?

Izvini, ja sam samo naletala na sagovornike, protivnika gotovo da nemam... ni u zivotu ni na forumu... vole me ljudi... ispod sve te buke i besa kojom me posipaju... Jbg...

Sto se tice te floskule "svakom po zasluzi", mislim da zaista ne zelim opet da idemo tim putem i ja tu kao nesto objasnjavam... Nije potrebno... pametnom je dovoljno jednom reci, ovo bi bio treci put...

Mladost (mislim, ja se iskreno nadam da se ne varam u proceni da imas izmedju 18 i 22-23 godine) je sklona idealizaciji... a ja nemam nameru da bilo kome rusim sneska... Smiley

Prema tome.. nema potrebe da se ti tu sad nesto pravis zrtvom...  Smile

Kapiram da svaka paznja moze da prija, ali ja ipak iskljucivo volem decake...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2012, 23:57:01 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Devojke cveće za vas.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 5
Opa, jel to lepi Jova?

Glišić: Skinuti i vlast i opoziciju

Predsednički kandidat liste "Dveri - za život Srbije" Vladan Glišić rekao je večeras u Kraljevu da na ovim izborima građani treba sa očiju da skinu koprenu, koju već godinama čine i vlast i opozicija, i da izaberu ljude iz svog grada ili sela, koje sreću na ulici bez telohranitelja i limuzina

Glišić je na završnom predizbornom skupu na centralnom trgu u Kraljevu istakao da su "Dveri" razuverile sve one koji su govorili da nije moguće voditi politiku na drugačiji način od onoga kojim se do sada vodila u Srbiji.

"Govorili su nam da se ne može bez stranih obaveštajnih službi, bez američkog i britanskog amabasadora, bez medija koje kontrolišu Tadić, Đilas i ostali, bez opozicije koja će dati neko poslaničko mesto da se umuvamo u Skupštinu. Ali, gledajte kako je moguće", rekao je Glišić.

On je ocenio da su se "Dveri" pokazale kao najjača organizacija, koja nije ni vladina ni nevladina, već narodna.

Glišić je podsetio da su na nevericu nailazili i osnivači "Dveri", koji su pre 13 godina pokrenuli istoimeni časopis "kada su počeli da pišu ćirilicom na Beogradskom univerzitetu, a svi čije srce nije srce nego računaljka, rekli su im da je to nemoguće".

Međutim, kaže Glišić, "Dveri" su pokazale da je sve moguće kada ljudi imaju hrabrosti i vere u Boga. Nosilac liste "Dveri" za parlamentarne izbore Branimir Nešić kaže da ljudi ulaze u "Dveri" da pokažu da se i u politici može voditi poštena borba. "'Dveri' nemaju američke savetnike u ovoj kampanji, niti se odriču Kosova. Mi se borimo protiv tajkunsko-stranačkog sistema", istakao je Nešić.

Jedan od pokretača časopisa "Dveri" i osnivača istoimene stranke Boško Obradović rekao je da za jedan đurđevdanski dan politička scena Srbije može da se izmeni. "Da pošaljemo u političku penziju, a one koji to zaslužuju i u zatvor, one koji su nas uništili. Tajna uspeha 'Dveri' je u tome što se društvenim radom bavimo na drugačiji način, jer u srpsku politiku vraćamo čast, poštenje, rodoljublje", rekao je Obradović.

Na skupu su govorili čelnici odbora "Dveri" u Kraljevu, Nišu, Užicu i Prijepolju, kao i legenda srpskog fudbala Milutin Šoškić. Poslednjoj konvenciji "Dveri" pred izbornu tišinu prethodila je porodična šetnja, koja je počela od crkve Svete Trojice kroz centralne gradske ulice do Trga srpskih ratnika.

Izvor: Akter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Devojke cveće za vas.

Iskreno.. ja vise volim bozure, ali... hvala Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
deja vu
pa ako ne želiš da objašnjavaš, niko te ne tera

pametnom je dovoljno jednom reci, ovo bi bio treci put...
ovo nije lični napad

Mladost (mislim, ja se iskreno nadam da se ne varam u proceni da imas izmedju 18 i 22-23 godine)
ni ovo isto

Kapiram da svaka paznja moze da prija, ali ja ipak iskljucivo volem decake...  Smile
ni ovo

perudji, hvala za treći buket od tebe na ovoj temi. Za mene sledeći put božuri, mi Dverjanke volimo Kosovski mit  Smile

Iskreno.. ja vise volim bozure, ali... hvala Smiley
edit: napisala sam, pa sam tek onda videla odgovor  Smile

Opa, jel to lepi Jova?
Jovo, ti si?  Smile
to je turski karanfil, koliko se ja u cveće razumem
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:57:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.