Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 16:46:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644706 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Citat
Kenjati je dobro za zdravlje, a čovek koji razmišlja valjda ima pravo da iznese svoje mišljenje. Da sam hvalio Dveri ne bi mi uputio pogrdne reči, zar ne, a i to može da bude preterivanje, ili kako ti kažeš kenjanje.

Što se nerviraš, možda si ti u pravu, a mi apstinenti nismo. Vreme će pokazati. Ako ti sve to smeta, kada dođu Dveri na vlast, zabranite apstinenciju na izborima i propišite način razmišljanja i ponašanja.

Bolje da kenjas nego da si sektas...
Nebitna je tema Dveri... Svi vi kojima "su svi isti" ste mi prosto smesni... Nista ne nudite, vec se kao podsmevate ljudima koji ce da glasaju na politickim izborima...

Sve to ne bi bilo smesno da to ne pisete na podforumu politika...  Smile

Ja ne znam u cemu ti apstinent (i svi ostali) mozes da budes u pravu na temi o izborima?!  Smile
Stvarno iskrivljena vam je logika... Dodjete na forum o politici i izborima i onda 100 puta ponavljate kako necete da glasate i "kako su svi isti"...  Smile
A pritom se podsmevate ljudima koji ce za nekoga da glasaju?!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
OK, da apstiniramo  Smile
Prevedno na srpski - trebamo da sedimo kuci, gledamo u plafon, igramo se sa cvetkom (ne mislim na premijera) i onda ce se stvari u drustvu promeniti na bolje?....genijalna ideja!
Ja sam za  Smile   .....samo mi reci gde je to u svetu uspelo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Sta ce ti politicka partija ili pokret da bi se pokrenuo?
Kada bi za promenu svako mislio za sebe, svima bi nam bilo bolje...

Inace, nije tacno... ja cu da glasam za Maslacak...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Mrzim filozofe...

Citat: Anea
da neko krene mene da snima i izvuce po minut iz svakog mog sata, dobio bi 24 razlicite osobe...
pazi kad ti verujem
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Citat
Kenjati je dobro za zdravlje, a čovek koji razmišlja valjda ima pravo da iznese svoje mišljenje. Da sam hvalio Dveri ne bi mi uputio pogrdne reči, zar ne, a i to može da bude preterivanje, ili kako ti kažeš kenjanje.

Što se nerviraš, možda si ti u pravu, a mi apstinenti nismo. Vreme će pokazati. Ako ti sve to smeta, kada dođu Dveri na vlast, zabranite apstinenciju na izborima i propišite način razmišljanja i ponašanja.

Bolje da kenjas nego da si sektas...
Nebitna je tema Dveri... Svi vi kojima "su svi isti" ste mi prosto smesni... Nista ne nudite, vec se kao podsmevate ljudima koji ce da glasaju na politickim izborima...

Sve to ne bi bilo smesno da to ne pisete na podforumu politika...  Smile

Ja ne znam u cemu ti apstinent (i svi ostali) mozes da budes u pravu na temi o izborima?!  Smile
Stvarno iskrivljena vam je logika... Dodjete na forum o politici i izborima i onda 100 puta ponavljate kako necete da glasate i "kako su svi isti"...  Smile
A pritom se podsmevate ljudima koji ce za nekoga da glasaju?!  Smile
Ja nisam član niti simpatizer, te nemam šta da nudim kao rešenje, ali ne znači da ne vidim da li je nešto laž, ili istina. Isto sam i ja verovao 2000. godine u obećanja i izpotavilo se da je sve bila laž i nameštaljka. Ne mislim ništa loše o tebi niti drugima, koji će glasati, ili su pak članovi partija. Slobodni smo ljudi, bar u pogledu političkog opredeljenja. To je jedina vrsta slobode , koju smo osvojili posle pada socijalizma. Jedino se ponekad zezam , jer previše ozbiljno shvatate predizborna obećanja. Shvatam da sam i sam bio smešan, kada sam nekada verovao političarima. Ne zameri, stvarno nisam hteo da te vređam. Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2012, 20:31:58 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Citat
Sta ce ti politicka partija ili pokret da bi se pokrenuo?

Zato sto mi je vreme pokazalo da nije dovoljno baviti se samo samim sobom...

Citat
Kada bi za promenu svako mislio za sebe, svima bi nam bilo bolje...

Bas zato sto svako misli samo na sebe zato nam je ovako... Istorija i ljudska psihologija su nam pokazali da samo kao zajednica mozemo da opstanemo i napredujemo... Da li je to porodica ili drzava nebitno je... Poenta je da mora da se radi nesto dobro i za siru zajednicu... Od samozivosti necemo imati nista, a to vreme i ove "privremene krize" pokazuju...

Citat
Ja nisam član niti simpatizer, te nemam šta da nudim kao rešenje, ali ne znači da ne vidim da li je nešto laž, ili istina. Isto sam i ja verovao 2000. godine u obećanja i izpotavilo se da je sve bila laž i nameštaljka. Ne mislim ništa loše o tebi niti drugima, koji će glasati, ili su pak članovi partija. Slobodni smo ljudi, bar u pogledu političkog opredeljenja. To je jedina vrsta slobode , koju smo osvojili posle pada socijalizma. Jedino se ponekad zezam , jer previše ozbiljno shvatate predizborna obećanja. Shvatam da sam i sam bio smešan, kada sam nekada verovao političarima. Ne zameri, stvarno nisam hteo da te vređam.

To je sasvim leigitiman stav... Ali logicki lose postavljen ako na podforumu politika najvise vremena provodis...
Kazes da neces da glasas "jer su svi isti" i onda prozivas ljude koji ce da glasaju. To je taj osecaj neke "vise inteligencije" na koju se pozivate tim ponasanjem... Od tebe, Anee, do Maradica i ostalih...

Ja cu da glasam.
Ali da necu, rekao bih jednom, na jednoj temi, i ne bi se vracao do izbora...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Na žalost nisi me shvatio i dalje misliš da ti učešće na izborima daje ekskluzivno pravo da drugima deliš lekcije. Pokušao sam da ti objasnim da mi namere nisu bile loše, šta više da ne želim nikoga odvraćati od glasanja, ali želim da iznesem svoj stav jer mislim da je to svrha ovakvih foruma. No šta je tu je, srećno na izborima, pa kada se završe, 7. maja videćemo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Mrzim filozofe...

Citat: Anea
da neko krene mene da snima i izvuce po minut iz svakog mog sata, dobio bi 24 razlicite osobe...
pazi kad ti verujem

Tipicno.

Kada nema argumenata, krecemo sa pokusajima licne prozivke.
Dva puta za dva dana... damn...  Smile

Nema mesta nervozi.

Citat
Zato sto mi je vreme pokazalo da nije dovoljno baviti se samo samim sobom...

Mozda se nisi to radio na pravi nacin... Narod ima te izreke:

Riba smrdi od glave, a cisti se od repa.
Pocisti prvo u svom dvoristu, pa onda zaviruj u tudje.
Drugome trazi trn u oku, a balvan ne vidi u svome.

I tako dalje...

Poenta: Kada bi svako radio svoj posao najbolje sto ume i radio na tome da sam bude sto bolji, svet bi neumitno postao bolje mesto.
Ali, ljudima je lakse biti u masi, verovati u velike ideje, buniti se, nego nesto zaista raditi na tom mikro (individualnom) planu.

Citat
Bas zato sto svako misli samo na sebe zato nam je ovako... Istorija i ljudska psihologija su nam pokazali da samo kao zajednica mozemo da opstanemo i napredujemo... Da li je to porodica ili drzava nebitno je... Poenta je da mora da se radi nesto dobro i za siru zajednicu... Od samozivosti necemo imati nista, a to vreme i ove "privremene krize" pokazuju...

Kao zajednica smo spremni da vodimo ratove, ali kao pojedinci zelimo samo mir za sebe i svoju porodicu.
Na primer.

Takodje, sto se tice napretka, najveci umovi su bili samotnjaci...

Ja se slazem da je za vecinu ljudi zajednica vazna, ali to samo zato sto nisu jaki. Sto ne zele da snose licnu odgovornost za svoj zivot i svoje postupke. Skrivanjem iza Dveri ili bilo koje druge politicke grupe, svako skida odgovornost sa sebe za slucaj propasti koja ce neumitno uslediti, jer u osnovi ljudskog drustva je taj fatalizam... uvek je isti pocetak i uvek je isti kraj...

I ako se vec pozivas na istoriju, onda znas da se Dveri voze na talasu krize i u interesu im je da kriza u drustvu postoji... radikalni pokreti cvetaju u vremenima haosa i nestaju u vremenima blagostanja...

Pod kestenom senke duge,
izdali smo jedni druge....
Izdali smo bez kapare,
jedni druge za dve pare..

Wink

« Poslednja izmena: 09. Apr 2012, 21:51:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
ma jok, nego kao i prvi put neslaganje sa tvojim stavovima
od jutros si na ovoj temi prvo lupila komentar za novinare, a da prethodni nisi pročitala postove da bi uopšte razumela na koje novinare se odnosi, onda si malo spenovala van teme, izvredjala ljude dosetkom kako li svako danas ima internet... o kojim argumentima tačno hoćeš da raspravljamo.
i onda se setim ove dve tvoje rečenice koje si takodje napisala u protekla dva dana, pa rekoh hajde, nije ti ni za zameriti  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Ta nemoj da se ljutis odmah. Ima ljudi koji nisu savrseni. Smiley
Evo, ja prva..

I prokleto se ponosim time Wink

« Poslednja izmena: 09. Apr 2012, 22:00:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 16:46:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.