Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dve decenije od odluke NDR o priključenju SR Nemačkoj  (Pročitano 25393 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Ljudi su 20 godina radili da bi danas bili prilagođeni novom sistemu. Naravno da danas ne bi želeli da voze trabante ali bi voleli da imaju besplatnog zubara i lekara. Naravno da ne bi želeli da ih STAZI hapsi kad pričaju gluposti, ali prevrće im se stomak kad po Berlinu vide više Cigana i Turaka nego Nemaca. Samo danas kad seruckaju fašizam dobiju otkaz od gazde, ne idu u stanicu na šamaranje pa nazad na posao.

Mislim da si sto se STAZI-ja i njihovih metoda torture lose informisana. Drugo, zdravstvenu zastitu i sada imaju. Za zubara - kao i kodnas bolje je kod privatnog. A sto se imigranata tice, nemoj samo Turke pominjati, ima tamo dooooosta nasih gastosa.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nisam loše informisana, kao i kod nas imao si čitav dijapazon od Ilije Čvorovića do Ljube Zemunca. I veruj mi u tih 500 000 480 000 su bili Ilije Čvorovići hausmajstori iz stana u parteru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Vratimo se temi, građani DDR su imali radna mesta, stanove, automobile, gorivo, obrazovanje i zdravstvo. Kad su se ujedinili sa BRD dobili su otkaze, kredite, limite u obrazovnom sistemu i zdravstvenoj zaštiti, kredite, pedere, čamuge, cigojnere. Ja sam uverena da laptop i 30 sportskih kanala na tv ne vrede onoga što su izgubili.
Ja mislio ti malo pametnija. Pa ceo se sistem urusio bre kako ne razumes? jel radis negde, jel se bavis necim? nema odakle da se plati kad se sistem urusi? Mozes kao kod nas seljaka da drzis robom, ali sve to ide neko vreme, dok i to ne pukne, kao sto je sada Jug pukao sa odlaskom sa zemlje.
Uzmi nas sitem. On je isto centralisticki, bez obzira sto se vi ne slazete. On je takav od 45-e. Partija zaposljava, partija daje radna mesta, partijski kadrovi vode preduzeca. Nije vazno sto ima vise partija. To je jedna. Izbori i dogovor oko podele plena. E sada podeli neto proizvod od 6.5 milijradi na 7.5 miliona stanovnika. To podeli na 12. Dodjes do 70 evra. To zaradjujes u Srbiji. Svi mi.
Tako su i oni bili, samo sto Srbi prose pa dobiju donacije. Njima niko nije hteo da daje nista.
Srbin dize suknju, nudi smrdljivo dupe i trazi 'investiranje' To se tepa privlacenje investitora.
Kako bre ne razumes? nema proizvoda. Sada kada ti kaze da ces biti u velikom problemu, bas na to misli: zaustavi donacije, zaustavi zajmove, zaustavi investicije i evo zivi sa 70 evra mesecno od kojih treba da platid samo gas i naftu 40%. Samo da dodje.
Svi su oni bili u toj situaciji, ali im zpad nije dao kinte: crknite komunisti.

Mozes ista ovde da dokucis? ne funkcionise, ne radi, nema robe, nema leba, nema gacha, nema fate za pizdu, kad moram tako da pisem. Odakle bre?
Mi zivimo od ovo malo malina, i sta se vec izvozi i sta seljak poseje.Narani krmka itd.

Kakva bre radna mesta? Sta ce ti bez plate? Kakva sigurnost kad dolazi zima a ti moras da se smrzavas.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 14:08:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Nisam loše informisana, kao i kod nas imao si čitav dijapazon od Ilije Čvorovića do Ljube Zemunca. I veruj mi u tih 500 000 480 000 su bili Ilije Čvorovići hausmajstori iz stana u parteru.

To za hausmajstore znam, oni su bili zamena za kamere (one video ekrane u Orvelovoj 84'). Ali kod STAZI-ja je saamo samaranje bila super blaga kazna. Generalno, ta sluzba je i bila kocnica napretka.

@shkorpion tako je bilo u Bugarskoj na pocetku 90-tih, mislim da je plata od 70e bila smatrana velikom platom.

Ako jos kvislinge izjure, srbija je svorc.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 14:09:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Vratimo se temi, građani DDR su imali radna mesta, stanove, automobile, gorivo, obrazovanje i zdravstvo. Kad su se ujedinili sa BRD dobili su otkaze, kredite, limite u obrazovnom sistemu i zdravstvenoj zaštiti, kredite, pedere, čamuge, cigojnere. Ja sam uverena da laptop i 30 sportskih kanala na tv ne vrede onoga što su izgubili.
Ja mislio ti malo pametnija. Pa ceo se sistem urusio bre kako ne razumes? jel radis negde, jel se bavis necim? nema odakle da se plati kad se sistem urusi? Mozes kao kod nas seljaka da drzis robom, ali sve to ide neko vreme, dok i to ne pukne, kao sto je sada Jug pukao sa odlaskom sa zemlje.
Uzmi nas sitem. On je isto centralisticki, bez obzira sto se vi ne slazete. On je takav od 45-e. Partija zaposljava, partija daje radna mesta, partijski kadrovi vode preduzeca. Nije vazno sto ima vise partija. To je jedna. Izbori i dogovor oko podele plena. E sada podeli neto proizvod od 6.5 milijradi na 7.5 miliona stanovnika. To podeli na 12. Dodjes do 70 evra. To zaradjujes u Srbiji. Svi mi.
Tako su i oni bili, samo sto Srbi prose pa dobiju donacije. Njima niko nije hteo da daje nista.
Srbin dize suknju, nudi smrdljivo dupe i trazi 'investiranje' To se tepa privlacenje investitora.
Kako bre ne razumes? nema proizvoda. Sada kada ti kaze da ces biti u velikom problemu, bas na to misli: zaustavi donacije, zaustavi zajmove, zaustavi investicije i evo zivi sa 70 evra mesecno od kojih treba da platid samo gas i naftu 40%. Samo da dodje.

Mozes ista ovde da dokucis? ne funkcionise, ne radi, nema robe, nema leba, nema gacha, nema fate za pizdu, kad moram tako da pisem. Odakle bre?
Mi zivimo od ovo malo malina, i sta se vec izvozi i sta seljak poseje.Narani krmka itd.

Kakva bre radna mesta? Sta ce ti bez plate? Kakva sigurnost kad dolazi zima a ti moras da se smrzavas.

E konačno si u temi, kako da mi sa našom šakom malina i dva džaka krompira zatvorimo sopstvenu privredu. Šta je to uradio Švaba pa je uspeo da 20% svoje nekad neuspešne privrede koja je pravila kartonska kola pretvori u uspešnu privredu. Koliko mu je amer ugurao u guzicu zelenih nepokrivenih dolara da bi se doguzio do Poljske i Letonije. Wiviel kostet es Dancigstrasse?

Nije NATO-u trebala Pruska trebao im je Baltik.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 14:28:56 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Nemoj tako, Nemci nisu hteli milostinju Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

E konačno si u temi, kako da mi sa našom šakom malina i dva džaka krompira zatvorimo sopstvenu privredu. Šta je to uradio Švaba pa je uspeo da 20% svoje nekad neuspešne privrede koja je pravila kartonska kola pretvori u uspešnu privredu. Koliko mu je amer ugurao u guzicu zelenih nepokrivenih dolara da bi se doguzio do Poljske i Letonije. Wifiel kostet es Dancigstrasse?

Vidi, ostatak para nam gastosi posalju  Smile
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Koji gastoši u infiormatičkom društvu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Poenta je u tome da su nas parama punili i Ameri i Sovjeti pa smo opet u kurcu Wink Slazem se da su nemce punili parama amerikanci ali opet su oni svojim radom i samo svojom pamecu dosli na mesto na kome su sada niko im to nije poklonio Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Koji gastoši u infiormatičkom društvu?  Smile

Jos uvek ih ima, ne brini, jesu malo vec ostarili., ali tamo su, jos neko vreme.

Poenta je u tome da su nas parama punili i Ameri i Sovjeti pa smo opet u kurcu Wink Slazem se da su nemce punili parama amerikanci ali opet su oni svojim radom i samo svojom pamecu dosli na mesto na kome su sada niko im to nije poklonio Wink

Ako nama i das pare, odose u : crne rupe ("javna komunalna"), burazer tendere, burazer privredu. Ono sto se ne podeli administraciji, pojedu politikanti.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 14:34:30 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.