Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dve decenije od odluke NDR o priključenju SR Nemačkoj  (Pročitano 25515 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Da, da, sedeo sam kod tog Platona na pivu sa jednom malom sa arabistike. Svirali neki džezeri, smor, a pivo skupo uuuu. Kakve to veze ima sa pećinom, mislim taj Platon.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

---
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 12:40:15 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

+1

Ja tebi minus 1 jerBo je Skorpi najzanimljiviji sagovornik.

Da njega nema ( i jos ponekog) tesko da bi ljudi zalazili na ovaj PDF.

Za razliku od vas ,ikonopoklonika lika i dela Putina, a ni to  ne umete karizmaticno,
on je iskricav kao najbolji shampanjac,ali ne onaj sa Krima,koji je mLogo sladunjav Smile

доста сам дуже од тебе овде али си добро приметила за ДРУГА  Smile шкорпија...одкад је овде он је једна од главних маскота овог подфорума...да њега нема било би много мање смеха Smile   
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61

+1

Za razliku od vas ,ikonopoklonika lika i dela Putina, a ni to  ne umete karizmaticno,
on je iskricav kao najbolji shampanjac,ali ne onaj sa Krima,koji je mLogo sladunjav Smile

доста сам дуже од тебе овде али си добро приметила за ДРУГА  Smile шкорпија...одкад је овде он је једна од главних маскота овог подфорума...да њега нема било би много мање смеха Smile   

Истина. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@ Rayela
Hvala, ali posto si nove ovde treba ti dosta da razaznas pecinske likove.

Mi imamo jedno jako bolesno drustvo, koje dezavuise osnovni postulat Bozji, a to je isterivanje iz Raja.
Kako je vec stvoritelj prokleo Adama, da se hrani od svog znoja. Bradata udba im je to zamenila sa parcetom Raja, koju su nazvali Neveska Srbija, dok ovde na zemlji da bi stigao do tamo trebas kupiti kartu kako su vec crkveni velikodostojnici pokazali: lobanjama, kalasnjikovima i podrigivanjem: ognjiste majke vam ga dushmanke.
Danasnje srpski prosecni vernik, je kupio ikonu krsne slave kod molera na zelenjaku a zeni objasnio da je ovo porodicni svetac. Zena kad uporedi Nebesku i Sveca, kao zena proradi joj masta, pa misli se kako ce biti lepo kad svetac dodje pa je krese. Pa se tako vlazi na sveca. Misli da je bas prava, pravcata pravoslavka.
Ovo pisem, jer sam licno 90-ih video groteskne svene ispred SKC-a u Beogradu, gde dve dame razgovaraju kraj tezge jednog molera koji je prodavao te ikone. Kaze: Jaooooo vidi ikone, treba mi jedna za krsnu slvu, znas kako je to vec u modi. Ova druga kaze: moja je Jovan, koje je tvoja. Ova druga odgovara: pojma nemam ali evo ovaj je lep. Pri tom uzima Svetog Nikolu. Kaze prva: stvarno vidi, ovaj moj Jovan, bas i nije nesto. I pita molera: jel mozete da mi naslikate Jovana, al da ima ovaj lik. Pri tom pokaze na Svetog Nikolu.
Decko odgovara: moze al ce da kosta narudzbina.Ovo sto sam napisao, je ziva istina. Meni je doslo da povratim, pritisak krvi u glavu mi je bio na limitu, milio samsada cu se shlogirati i p materinu, zbog ovih drolja. Drolje su bile obucene u skupocenim bundama.
Ovo sto vidis kod nas, nije stvorio Sloba. To se stvaralo mnogo pre Slobe. Takvi likovi, karakteri itd.
Prosle godine je Amfilohije, sef crkvene udbe, i rekao u Uskrsnjoj poslanici: kriza karaktera.
Pastva ne moze da dokuci koliko je to nacionalno ponizenje za svakoga kada tako veliki Crkveni Velikodostojnik sa ulogom VD Patrijarha, kaze: skotovi, beskarakterni ste. Bole njih dupe. Sve je proslo neprimeceno.
E sada jedan takav koncept, nerada, iscekivanja da partija resava sve probleme, tvoje je samo da mesetaris, podmeces, lazes, krades da bi imao kilo mesa ili kvadrat vise, suprostavi Nemackom konceptu arbajtovanja po 16 sati dnevno stednje do maksimuma, odricanja da bi izgradio temelj kuce koji je bio skroz razrusen.
Od tog temelja, do idilicnih sela, povezanih sa svetom u svakoj kuci, sa ruzama i cvecem u avliji nije daleko trebalo. E po tim selima su prolazile horde Jugoslovena, sto Cigana, sto Hrvata, sto Srba, sto Shiptara da prose, mole kukumavce. Peta sila u prosnju po Nemackoj. Nista to voim pecinarima ne znaci.
Oni ce i dalje da krive Papu i Sorosa, a i zhute majke im ga pozhutele, i da ceka kuratog Rusa kojeg ce poslati Putin.
Pri tom taj isti Putin bezi od njih ko djavo od krsta. Vec je tri puta bio u Rumuniji, u Bugarskoj u Hrvatskoj, ali ovde bezi ko da ce dobiti Velike Boginje. Nista to pecini ne znaci.
U veliko su sklopljeni savezi sa Rusijom Bjelorusijom Kinom Indijom, a da pri tom Srbija nema ama bas ni jedan sklopljen vojni ugovor, kako smo imali nekada i znalo se ko su nam saveznici i ko ce da potegne pucu ako nas neko napadne. Cak ni objavu rata 1905-e Japanu nemamo kao Crnogorci.
Pri tom se manipulise (narocito onaj zmirkavi) neutralnoscu. Biti neutralan, znaci da te sve komsije priznaju i sklope ugovor sa tobom da ce postovati tvoju neutralnost. Ovako Srbija je na vetrometini svih komsija koji gladno gledaju na komade teritorija od Turske, Hrvatske, Rumunije, Albanije, Bugarske, Madjarske.

Simbioza politickog establishmenta koji prosi (tepa se donacije), pozajmljuje u zaduzuje sledece generacije da bi grejao guzicu i pojeo snickers,dize suknju (tepa se privlacenje investicija) i Kandzara koji srpstvo vide uvaljivanje u tudje kuce i carsave perfektno funkcionise.
Sta srpskom pecinaru moze doneti san o unistavanju radne Nemacke? Nemac ce u toj hipoteticnoj situaciji opet da radi i stvori, srpski pecinar ce da pojede kilo mesa i opet da pere Svabi wc solje.

Pri tom voljeni Putin, pruza obe ruke za saradnju sa Nemackom. 
Dok ce Srbin pecinar biti veoma razocaran ako Bata Zivojinovic prihvati Nemacku kapitulaciju. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 11:18:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 12:40:40 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Za razliku od vas ,ikonopoklonika lika i dela Putina, a ni to  ne umete karizmaticno,
kakvih ikonopoklonika?kakav Putin?
ti i on ste ocigledno preoptereceni njime kada ne mozete jedan post da napisete da ne pomenete njega ili Rusiju.
kada sam ja neosnovano hvalio Putina?kada sam ja govorio nesto nerealno o njemu,ili Rusiji?
stavise,medju retkima sam na forumu koji kao sto ume da pohvali,zna i da iskritikuje neke stvari u vezi nje/njega.cak sam bio i pricao o tome u cemu bi sve Rusi mogli da se ugledaju na amere i u cemu najcesce grese.
to sto je ne mrzim iz dna duse ili ne zivim u nekim svojim tripovima i omalovazavajucim nerealnim fantazijama o njoj,pa se vama to ne svidja,to je vec drugo.
sem toga,ja makar znam sta gde pisem i koja tema o cemu govori,dok pojedine pojave foruma nisu u stanju ni o cemu da pricaju da se od svojih silnih tripova i mentalnih bolesti ne ponavljaju kao pokvarene ploce a da pritom nisu u stanju ni jednu recenicu da sloze kako treba.
pa,normalno.svakom forumu treba neka maskota.i neko ko nema blage veze sta pise,al nije ga briga,on tera svoje umotvorinice iz svoje vugle,lepo njemu,lepo,u stvari-smesno nama.  Smile

ah,da,zaboravih da napomenem da svako ko nije rusofil i Putinov obozavatelj ©,je onda Titin i Valterov obozavatelj ©,ili partizansko djubre ©,ili udbas ©,ili,ako nista drugo-pecinar ©.
  Smile Smile Smile ©     
 Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 11:25:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@hkj
Sta sam pogresno napisao? Hajde uzmi cinjenice!!! Sarkazam je meni svojstven, ali sustina je tacno takva.
Ako uzmes da je prica istinita a jeste. Ako hoces dacu ti nekoliko desetina groteski oko 'pravoslavljivanja 90-ih'
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 11:22:31 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Moja svekrva koja je bila dete(devojcica) u Lajpcigu 1945 kada dodjose oslobodioci
imala je samo lepe reci za ruske vojnike i bas jako dirljive

а кога су то руси ослобађали у немачкој? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
Moja svekrva koja je bila dete(devojcica) u Lajpcigu 1945 kada dodjose oslobodioci
imala je samo lepe reci za ruske vojnike i bas jako dirljive

а кога су то руси ослобађали у немачкој? Smile

Vidis da zena pise Lajpcig. To ti je bivsi DDR. Tamo su Rusi oslobodili Nemce od Nemacke okupacije.
I pokazali im pravi put u zivotu bez Nemaca. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.