Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ajde sa srecom veceras se igra prva tekma u Bg, javicu rezultat cim se zavrsi za slucaj da vi ne mozete gledati. Nadam se da ce cas srpskog naroda i srpskog fudbala biti sacuvana makar u BG. Toliko.
20. minut 1:0 Bayern Munich vodi - Mihael Tarnat!
Poluvreme ... ostalo 1:0 Jedva 35.000 ljudi na stafionu.
Ponovo blam na stadionu, povredjen sudija ... Lepo rekoh da se nadam da nece blamirati Srbiju ... ali ... Ali sto je najtuznije nije sudija nista lose sudijo ... Pomocni sudija ...
Imao je Partizan sansi, ali ja sam odmah u prvoj poruci rekao da je Oliver Khan najbolji golman na svetu.
Bayern je u BG igrao onoliko koliko im treba da sacuvaju 1:0 i sl. to se tacno videlo niko se nije 100% trudio, ginuo za loptu i sl. Nakon ovoga u BG iskreno nemamo se cemu nadati u Minhenu, ali sansa uvek postoji. Partizan je po trudu na danasnjoj utakmici zasluzio makar 1:1.. dali su 120% svojih mogucnosti.... Ali je Bajern sa 20% snage dosao do vodjstva.
Evo ... druga sansa i drugi gol. Jeremis u 70' 2:0
To je ono 100% sut pogodaka, to je ono sto mi nemamo ni kao klubovi ni kao reprezentacija...
A sto je najgore za Partizan ... ulazi Ze Roberto , a sa te strane odbrana Partizana ima rupu jer Cirkovic
Toliko o tome .. mi smo igrali prosle sezone protiv vicesampiona evrope u Bg i bilo je 0:0 a u gostima 3:0 ... Vi ste se i kuci obrukali... Nije se Partizan obrukao, nije sramota izgubiti od Bayerna... Odruglai ste se vi i svi oni drugi koji su rekli da cete rasturiti Bayern u Bg. Toliko o tome ... ko drugome jamu kopa, sam u nju upadne. Predlazem da se tema zakljuca da ne bi bilo daljeg blamiranja. Zeleo sam da bude ok u BG zeleo sam da SRPSKI klub PODEBI NEMACKI! Ali vi to ocigledno ne mozete ma sta pricali i ma sta mislili. Ja nisam rekao da zvezda moze, ali vi ste bili ubedjeni da moze ... i sta sada ... GOTOVA TEKMA!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
1.bocanje ili kako se zove, ima na satelitu stalno, tipa na nekom ledu, baci neki predmet pa glaca ispred njega, treba da dodje sto blize necemu (glupo, zar ne)
@Mario ne voliš mačevanje?? meni izgleda uzbudljivo
1. sumo 2. sumo 2. super G 2. Spust 2. hokej 2. tenis, odbojku 2. košarku, rukomet
1. ne mogu da se setim... četkanje(na ledu) i recimo........ italijani imaju neki sport liči na tenis ali drže umesto reketa nešto veličine testa za pizzu
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."