Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:13:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva oka u glavi - odnosi Srbije i Crne Gore  (Pročitano 41908 puta)
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
To ko će iza rešetaka a ko ne vidjećemo. Ja sam za to da se uspostavi jedna pravna država u kojoj će svako odgovarati za svoje postupke i u kojima će moja prava i slobode zaista biti ograničene istim pravima i slobodama drugih.

Ja ne znam ko to u Crnoj Gori ruši SPC, koliko mi se čini niko. Ali nasilno je postavljati u ime vjere i vjernika, a u stvari samo zarad očuvanja ličnih pozicija metalne kamp kućice po vrhovima planina, i onda tražiti zaštitu. Kakva kontradiktornost, pozivati se na zakon koga ni sam nisi ispoštovao.

Jezik... Ja pričam srpskohrvatskim jezikom jer sam taj naučio u osnovnoj školi...

Država i starost. Crna Gora je davno davno imala svoju državu. onda kad su Vas gazili i Turci i Austrougari i kad niste smjeli pomisliti ni na s od Srbije i srpstva. I u tio vrijeme stalno sam slušao kako su Crnogorci ginuli za brata Srbina no ne čuh da je neki brat Srbin poginuo za brata Crnogorca.

No sve je to istorija, mi želimo naprijed. Samostalno
IP sačuvana
social share
Priroda kiše uvijek je ista samo u pustinji od nje niče kaktus a u oazi ruže
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Crkva se nosi u srcu i nije bitno od čega je. Time dokazuješ da nisi verujući pa onda i ne znam što te to pogađa! Nemoj samo da pričaš priče o urbanističkom planu u toj vukojebini! Sve ste uredili, miločer naročito, pa ste prešli na Rumiju, sram vas bilo. Ti govoriš o pravnoj državi u zemlji gde vlada mafija, vrlo zanimljivo! Što se tiče jezika on je isti a ti ga zovi kako hoćeš. Ja ina če pored srpskog govorim i Crnski i  Gorski. Kad smo kod istorije, nešto vas nije bilo na Kosovu, mrče. A iz svežije istorije, čini mi se da ste kapitulirali u I sv. ratu, mi nismo nikad. Čojstvo i junaštvo! Istorija ti baš i nije jača strana a ni ostalo što je u svezi sa zdravim razumom. Inače što se mene lično tiče idite gde oćete, samo se dogovorite i javite telefonom, nemojte da dolazite, samo vodite i ove vaše odavde i nikada se ne vraćajte.
Hoćete referendum u potpuno zatvorenom medijskom prostoru, pa vaš dnevnik je zajebao i slobine, stvarno ste čudo neviđeno.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
Uh a ti si neka tipčina ubilo se... Ti o istoriji da mi pričaš i o Kosovu. Pa ne koljemo se mi za Kosovo i ne tretiramo ljude kao da žive u rezervatu.

Mi ćemo našu državu u rediti onako kako nas volja, a vi uređujte svoju. Ja ne pričam o materijalu, nego o načinu postavljanja crkve.Preko noći , kradom.Oni koji vjeruju u Boga ne služe se tim stvarima, a ovaj Amfilohije ovdje nije sveti čovjek nego satana. Ratnohuškač i đavolji sluga...

A otići ćemo što dalje od takvih kao što si ti bar u duhovnom smislu. ne znam ja nisam naučio da mrzim nekoga zbog časa, mjesta i svega ostalog u vezi sa rođenjem. Samo da nam se u krevete vrate ozloglašene njemačke sobarice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
ti si poceo o istoriji pa si opet kapitulirao. Kosovo je nase koliko i vase,samo se svoga odricete. Pa vi ste u svet poslali i karadzica i slobu. Kazem ti, samo se vi dogovorite i javite nam. Uzgred,pokupite i svoje odavde,nisu nam potrebni.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
Ja i ti se jedino oko fudbala izgleda možemo složiti. Mi poslali Slobu i karadžića u svijet.Možda, a vi od dva ratna zlikovca napraviste heroje da se i nama i vama cijeli svijet ruga.I bilo je tu i još prilikica. Mladić, Jović...Sve moj do mojega Kosovo je teritorijalno srpsko i ja se slažem apsolutno da je pravo Srbije na Kosovu identično kao i pravo Hrvatske na Srpsku Krajinu. Ali to je van svakog i zakonskog i svakog drugog domašaja Crne Gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@vagabundo - niko vam ne spori vase pravo.

Kao sto niko nama ne spori pravo da vam uvedemo debele vize za sve koji za dzabe studiraju u Beogradu i Novom Sadu jer u CG prakticno nemaju dje! Nisam fer, ruku na srce, Crnogorci koji zive u Srbiji sebe smatraju i Srbima i Crnogorcima, kako zaista i jeste.

Jos nesto, samostalna drzava = samostalna vojska. Nece biti srpske vojske da pomogne kada se Albanci odluce da sire svoju Veliku Albaniju preko vasih ledja. A ako mislis da ce Milov "uticaj" to da resi pa da ne bude rata, varas se. Vece su pare u drogi nego u cigarama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Ja ti opetkažem, samo se dogovorite između sebe i telefonom nam javite, ne morate da dolazite. I vodite svoje odavde obavezno, ne mojte da ih zaboravite nikako!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
Ko hoće da ode iz Srbije neka ode, vi ste ionako jako vični u protjeravanju a i sa tim nesretnim Albancima imate problema. Pametan se uči na tuđim , budala na svojim greškama tako da ćemo mi učiti na greškama Srbije.Mada ih je bilo toliko da se ne mogu pohvatati sve.
Inače, sa ovim tipom iz Amerike uopšte ne želim da ulazim u raspravu. Lako je sa tolike daljine se praviti pametan.
Inače, što se fakulteta tiče u Crnoj Gori odavno postoji Univerzitet, a školovanje u Beogradu bar meni nije bilo besplatno. Pa i Beograđani neka se zamisle kome će skupo izdavati one odavno potrošene ćumeze... Vaša "južna pruga" nema ni za Studentski dom, toliko je finansijski ubijena od velikih centara kakav je Beograd!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Tip iz Amerike je ovde na postdiplomskim studijama pa se vraca za Srbiju...  Smile
Moram da pomerim ovu zastavicu, samo me ljudi prozivaju ni krivog ni duznog.

Blago vama za Univerzitet, da li zato svi beze glavom bez obzira iz vase Podgorice da bi studirali u BGu ili NSu? Ma, Univerzitet u Nisu je za vas pojam i zakon, vi samo sa pristinskim mozete da se poredite... Smiley

Skolovanje ti nije bilo besplatno jer nisi uspeo da upadnes u redovne, za to treba malo znoja, a po tome tvoj "narod" (u navodnicima jer CGorce smatram delom srpskog naroda, ti se naravno ne slazes) nije bas poznat... Smile

I za kraj, ko si ti, glavo luda, da prozivas nas ovde od kojih se velika vecina borila godinama protiv Slobe da smo proterivali kojekakve Albance i pravili gluposti? A sto ti svercujes cigarete? Smiley Ako je Sloba nesto radio, nisu radili svi, a mi ovde ponajmanje, ali ti to ne umes da ukapiras. Dzaba ti faks, bar smo ti pare uzeli. Prvo malo pogledaj po dvoristu i vidi kakvi vam lopovi sede na vlasti (ako padnu sa vlasti ne gine im robija), pa kad to dve do tri godine dobro elaboriras, onda nam se tek vrati da pricamo o Srbiji i njenim politicarima.

Joooj, zivote, kakve pacijente samo privlaci ovaj forum. Dodje bez ideje zasto je dosao samo radi svadje sa svima zivima i onda sta? Nema argumente pa pocne da vredja sve i svakoga. Neka, to pokazuje inteligenciju.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2005, 13:29:30 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Juče pročitah u novinama da ste u broju samoubistava prestigli i Vojvodinu. Stvarno ste zemlja u kojoj je dominantna želja za životom, pravi raj na zemlji. Idi bre na vaše forume, ako tamo postoji internet, pa se slobodno relaksiraj, a nas ovde pusti da trunemo do mile volje!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:13:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.