Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara  (Pročitano 890 puta)
26. Nov 2014, 17:37:06
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara

M. I.   | 26. 11. 2014. - 07:05h | Foto: RAS   |
Leskovčanka Jovana Miljković (23), koja se predozirala od droge, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana, dok je njen momak M. S. (28) ubeđivao stanodavce da se odmara.

Jovana Miljković
Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć, ali i I. K. (27) zbog sumnje da joj je u očevoj kući prodao drogu. Tragedija se dogodila u Vlajkovoj ulici 151 u pomoćnoj zgradi dvorišta kuće Svetislava Krstića.

- Sin je doveo Jovanu u našu kuću u ponedeljak 17. novembra uveče. Tražila je da joj izdam garsonjeru. Rekla je da je radnica, ali da je na bolovanju. S njom je bio i verenik M. S. - priča za „Blic“ Krstić.

U četvrtak iz stana niko nije izašao. Prozor na sobi je bio odškrinut, pa je starac pokucao na vrata. Kako se niko nije odazivao, pozvao je policiju.

- Zatekli su je mrtvu u krevetu - kaže Krstić, čiji je sin I. K. uhapšen zbog prodaje droge.

Jovana je sahranjena 22. novembra na Svetoilijskom groblju, a njen otac Srboljub je zatražio da se M. S. i I. K. sudi za ubistvo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Otac devojke koju su predozirali: Dilere da kazne za ubistvo

M. Ivanović   | 25. 11. 2014. - 19:00h |

Srboljub Miljković, otac Jovane Miljković (23) koja je 19. novembra umrla od prevelike doze droge u Radničkom naselju u Leskovcu, traži strogu kaznu za dvojicu mladića, osumnječenih da su joj dali drogu.

Otac stradale devojke Srboljub Miljković

- Oni su ubili moje dete i tražim da se kazne za ubistvo, a ne za krivična dela koja im daju odstupnicu da za godinu dve izađu iz zatvora i nastave da ubijaju drogom – kaže ožalošćeni otac, koji je ćerku sahranio pre dva dana na Svetoilijskom groblju.

Policija je danas ranije saopštila da je je uhapsila, a istražni sudija odredio pritvor, I.K. (27) iz Leskovca zbog sumnje da je omogućio uživanje opojnih droga dvadesettrogodišnjakinji kojima se predozirala i umrla, kao i M.S (28) iz istog grada zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć.

Citat
Tragedija se dogodila u kasnim večernjim satima u kući oca I.K. u Vlajkovoj ulici u leskovačkom Radničkom naselju, poznatom i po stecištu narkomana i dilera droge.

Srboljub Miljković ne zna kako se njegova ćerka našla u takvoj sitiaciji jer je Jovana nekoliko dana ranije otišla kod straije setre i svoje majke, njegove bivše žene. Jovana je, inače, radila u jednoj tekstilnoj fabrici.

- Primila je platu, kupila sebi mobilni telefon i otišla kod majke, da malo promeni sredinu. Ne znam šta se dešavalo tog dana, ali sam siguran da se ranije nije drogirala. Ja bih to znao. Iz kuće nije izlazila osim do posla. Siguran sam i da me je dozivala pre nego što je umrla. Noćas me je probudio njen glas. Zvala me je. Ona mi je bila i ćerka i sin, bila mi je sve – priča i plače otac.

Policija ga je o smrti ćerke obavestila tek sutradan, oko 11 časova. Niko mu od nadležnih nije objasnio kako je došlo do tragedije i šta se dešavalo u stanu u Vlajkovoj ulici.

- Nigde nema njene zlatne ogrlice i njenog novog mobilnog telefona, pa sumnjam da je i pokradena. Pričali su mu da je navodno bila mrtva 24 časa pre nego što je pozvana policija i da je kuća u kojoj je pronađena bila besprekorno uredna – prepričava otac devojke koja je umrla od prevelike doze droge.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Otac devojke koju su predozirali
Случајно се набола на иглу, више пута.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2014, 17:46:57 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
skocio standard i textilni radnici se drogiraju Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
ali sam siguran da se ranije nije drogirala.

Наравно да није Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
debil mozda je mogao da je izvuce  Smile

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.