Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:31:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: duse,haos,bog  (Pročitano 23355 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ja inace ne ulazim u te verske price. Verujem i NEverujem, idem u crkvu ali ne verujem u Popove.
Po nekad se stvarno zapitam dali ga ima, po nekad kazem ima Boga, ali to uvek sve zavisi od situacije.

Kako mozes da poverujes da ima Boga kad recimo pogine 9-godisnje dete od metka koji je ispalio njegov skolski drug nadjivsi pisto0lj od oca koji ga je ostavio u primacoj sobi na stolu, a onda ukucani uzmu i BACE to mrtvo telo u kanal pored puta, a prve su komsije. Majka podje da trazi dete i nadje SVOJE RODJENO DETE U KANALU PORED PUTA!!!!!!!!!!!!!

To se deislo recimo skolskoj drugarici moje zene. Ljudi DUSE, nikad nisu nikog zajebali, nikad nisu nikom nesto oteli, cak stovise, njen muz, otac tog jadnog deteta radi kao gradjevinar i restaurira i popravlja i gradi ni manje ni vise nego CRKVE sirom Srbije!!!!!!

Kako u tom trenutku da poverujes da ima Boga ???????????????

Onda se opet nesto desi pa kazes ipkak ga ima, al kad pogledas da u sustini pretezno DOBRI ljudi ili najebu u zivotui ili im se desavaju takve neke tragedije, bolesti, smrt itd, onda se stvarno upitas pa gde je taj Bog.

Da ga ima i da stvarno nadgleda i voli te ljude, zasto ih onda kazni na taj nacin ??? Ili ces ti sada Pablo da kazes da ih on NAGRADJUJE za tu njihovu dobrotu ?????

tebi je Majka umrla nisi je ni zapamtio kako treba, meni su dva polubrata umrla jedan u 11 drugi u 25 Godina zivota, bili su paralizovani, epilepticari, znaci svi smo mi nesto u zivotu preziveli ne samo ti.

I ko je sad ovde pametnjakovic ?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: SerbianFighter
Da si idiot ako verujes da te voli i da te pazi.

Opet on sa idiotom, izgubio sam zelju da razgovaram sa ateistom sa svakodnevnim samoubilackim nagonim. Uzmi sa psima tako razgovaraj

@Car dusan

Bog nikom ne omogucava srecan i dugovecan porodicni, ljubavni... zivot

Bog ti pomaze da bez obzira na stvari koje ti se desavaju u zivotu, ti u nevolji ne klones duhom a radosti i sreci ostanes stalozen

Naravno mnogo je lakse u nevolje kriviti boga, i mrzeti sve oko sebe od izdignuti se od situacije i nastaviti dalje

Sto se mene tice obojica mozete krivit boga zbg svoje nesrece u zivotu i ceo zivot provesti razmisljajuci o samoubistvu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne krivim ja njega... krivim sebe, al ne priznajem ni njemu da je zasluzan za bilo sta dobro u mom zivotu jer sam sve dobro sam krvavim radom zaradio i zasluzio. Da je on toliko pravedan i dobar ne bi u svetu bilo toliko nepravde.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Citat: Pablo
...............Bog ti pomaze da bez obzira na stvari koje ti se desavaju u zivotu, ti u nevolji ne klones duhom a radosti i sreci ostanes stalozen

Naravno mnogo je lakse u nevolje kriviti boga, i mrzeti sve oko sebe od izdignuti se od situacije i nastaviti dalje

Ne zelim nikome nesto slicno da se desi, umal ne zausti da kazem bas bi voleo da vidim tebe... al ne zelim nikome nista tome slicno.

Znas kako, meni ne treba ni TRUNKA njegove pomoci da ne klonem dusom itd itd kad on meni uzme ono najmilije, al NI TRUNKE mi ne treba te pomoci veruj mi..........

Ne krivim ja Boga samo u nevolji, bio sam dosta puta u nevoljama al nikad nisam krivio njega jer te nevoplje u kojim sam se ja nalöazio nisu njegova krivica, al ga krivim za to, sto je po meni nepravedno da se kazne DOBRI ljudi a oni koji su mozda i zasluzili oni ne... to je meni krivo.
Krivo mi je sto MILONI gladauju, prvenstveno DECA. Krivo mi je sto se ljudi muce, a nije mi krivo kad neko napravi sranje pa bude kaznjen. Krivo mi je sto nema ravnopravnosti na ovom svetu, kao sto pomenuh, DECA u trecem svetu, a i kod nas, gladuju a neki multimilioneri se voze po ladjama i odlete zacaas helikopterom na rucak do Mallorce ili na Kanare da popiju koktel kod prijatelja jer neznaju kud ce s parama... TAKVE stvari, za TO je meni krivo i za to KOGA DA KRIVIM SEM NJEGA ???????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: Car Dusan-Silni
KOGA DA KRIVIM SEM NJEGA ???????????

Bravo majstore, tona mudrosti krije se ovim reci

Inace ljudi u zivotu naprave sto gresaka, sto grehova, kada dodje vreme da se za to plati bog im je kriv

Gubitak najblizih jeste veliki gubitak, ali se covek da srediti i oporaviti, nastaviti dalje, graditi, ali ako je tebi lakse ti uzmi budi nesrecan, krivi boga do kraja zivota ali to te nece uciniti srecnim, videces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Svako ima pravo na svoje misljenje, ti na tvoje, ja na svoje i svako na svacije, ne mozes ti sad nekoga da nateras na silu da misli kao ti. Ja recimo daleko od toga da pokusavam sada tebe da ubedim da pogresno mislis, jer ni ti ni ja neznamo dali je to tvoje misljenje ispravno ili ne. Ali vidim da se ljutis i da ti je krivo sto ne misle svi kao ti i sto ga svi ne vole kao ti, ali mislim da to nije ok.

Nemam pojma koliko imas godina, nebih reko da ih imas puno. Ja imam dva sina, 12 i 9 godina pa malo drugacije gledam na to. Zelim ti srecu i sve najbolje u zivotu, ako ih nemas da i ti jednog dana postanes tata, pa kad budu odrasli, cisto onako, seti se ovog razgovora i seti se mog prvog posta na ovu temu gde sam napisao sta se pokojnom Ivanu u 9 godina desilo, pa se stavi u polozaj njegovih roditelja i svrati ovde, procitaj sta si ti napisao i ISKRENO reci dali jos uvek zastupas taj stav, kad ti se deca igraju u decjoj sobi a ti samo ZAMISLIS da se desi ista tomne slicno i da ga od jedanput nemas vise, ej bre....... Kakva mi onda pomoc treba da predjem preko toga ??? JA bi otiso za njim burazeru jer meni onda ni zivot vise ne vredi ni 5  para a kamoli da gradim i da radim za nesto. ZA KOGA BRE ?????

Zato se nemoj ljutiti ako vec diskutujemo o tome, jer ovde niko nikom ne zeli da nametne neko misljenje. Kazem svako ima svoje.

Postujem tvoje misljenje, da ne mislis suprotno, al nekako mi se cini kao da pocinjes da se ljutis i da shvatas to sve licno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mogu da postujem misljenje nekog ko stvarno veruje... ali njegovo?
Prvo i osnovno da si vernik kao sto pricas da jesi ne bi mrzeo hrvate zbog sranja za koja smo podjednako krivi. Ne bi se od prvog posta na forumu kurcio i muvao sve sto podseca na zensko. Ne bi nikome spustao
Ma... pusti.. vremenom se odraste... neko je klinac i u 30 godina... neko nije ni u 16..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@all

Svi smo mi u životu doživjeli nešto ružno i žalosno, a za što bismo nekoga htjeli okriviti. Najlakše je okriviti Boga i reći da je on zločest jer je sve to dopustio ili da ne postoji jer da postoji sigurno to ne bi dopustio. Razmislimo malo. Za sve zlo i nevolju na svijetu kriv je jedino čovjek ili je plod života. Nemojmo optuživati Boga samo zato što na svijetu sve nije super i što ljudi u svojoj slobodi čine užasne stvari, nego promijenimo taj svijet. Nemojmo ovdje na forumu dokazivati onu staru poslovicu da je čovjek čovjeku najgori neprijatelj, jer neprijatelj se postaje u glavi i riječima, nego iznesimo mirno svoje mišljenje i uvažimo da netko ima i drukčije.

@Pablo

Da se malo vratimo na sumnju. Napisao si: "Pa ako je bog sa tobom, ako verujes u njega, ako razgovaras sa njim, ako ga volis, ako on voli tebe, sta je to sto se moze dogoditi da bi posumnjao u njegovo postojanje?" Može se dogoditi grijeh! A grijeh nije ništa drugo nego odvračanje od Boga, tj. ne prihvaćanje Njegovog nauka kao ispravnog, sumnjanje da nam želi samo dobro. Po ovome svakim grijehom mi sumnjamo u Njegovu dobrotu, a zar nije tako?, i to je najbolje jer imamo priliku ponovno se vratiti u Njegov zagrljaj i na pravi put.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: SerbianFighter
Mogu da postujem misljenje nekog ko stvarno veruje... ali njegovo?
Prvo i osnovno da si vernik kao sto pricas da jesi ne bi mrzeo hrvate zbog sranja za koja smo podjednako krivi. Ne bi se od prvog posta na forumu kurcio i muvao sve sto podseca na zensko. Ne bi nikome spustao
Ma... pusti.. vremenom se odraste... neko je klinac i u 30 godina... neko nije ni u 16..

Prvi si poceo sa vredjanjem, usao si u temu u kojoj nemas sta da trazis, smatram te nulom od coveka i ne zelim s'tobom vise da razgovaram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: Car Dusan-Silni
al nekako mi se cini kao da pocinjes da se ljutis i da shvatas to sve licno.

Pomalo da jer celavi misli da mora bas u svakoj temi da da svoje misljenje, a jos pocinje i da vredja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:31:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.