Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dusan Spasojevic Seseljev saradnik, radikali bez komentara :)  (Pročitano 35678 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@Dzonka

Ovo su neki izvori koje sam nashao. Hteo sam da navedem Times, al dzaba kad oni o tome nisu pisali. Bilo kako bilo, Bagzi ce svedochiti ovih dana, pa ce mo da chujemo. Usput, to shto je izvor Pres, neznachi da Bagzi to nije i rekao.

Bilo je puno hapshenih u Sablji, ali svi su hapsheni sa razlogom. Kako nisu mene hapsili? Svako od njih je imao masla na glavi. Ali, ko neplati na mostu, platice na cupriji. A onda su na cistac isplivali mnogi kojima se danas sudi. Ili im se sudilo. Ili ce im se suditi. Proces nikako nije zavrshen, ali bice kad tad.

Gresis druze, moj drugar je uhapsen bezveze i za to je od drzave naplatio 10.000 eura u dinarskoj protivvrednosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@twice

a zashto je uhapsen?

Za sve koje ja poznajem, a koji su privodjeni u Sablji postoji razlog zasto su privodjeni. Koliki je procenat 'nevinih'?

@Dzonka

Jel pokushavash da kazhesh da je Sablja bila bespotrebna?
« Poslednja izmena: 20. Nov 2006, 22:44:07 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kazem da je sablja zloupotrebljena od strane  odredjenih ljudi...
a bilaa je dovoljna (i potrebna) obicna, dobro organizovana policiska akcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dovoljna, nedovoljna, potrebna, nepotrebna, organizovna, neorganizovana......

Bilo kako bilo, otkriveni su i optuzheni oni za koje se sumnja da su ubili Djindjica. I oni koji su im pomagali.

Btw, sledece Bagzijevo svedochenje ce biti javno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

a zashto je uhapsen?

Za sve koje ja poznajem, a koji su privodjeni u Sablji postoji razlog zasto su privodjeni. Koliki je procenat 'nevinih'?

@Dzonka

Jel pokushavash da kazhesh da je Sablja bila bespotrebna?

Zamisli situaciju, ti i neko od tvojih drugara dilujete, pocne akcija sablja i sa vama uhapse i mene. Zasto? Pa zato sto se druzim sa vama! Ako ti dilujes a ja se druzim sa tobom po logici onih koji su sprovodili akciju znaci da i ja dilujem. Vi svi potvrdite da ja nemam veze s vasim poslom. Bez obzira na to mene zadrze 6 meseci u istraznom zatvoru. Prodje sudjenje i naravno mene oslobode.

Od 11.000 ljudi koji su uhapseni koliko je takvih? Koliko njih je procesuirano?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Neka sledeci put pazi sa kim se druzhi.

Ti, naravno, znash da su u tu cifru od 11.000 ukljuceni svi oni koji su u vreme sablje imali bilo kakva posla sa policijom. Dakle, i oni koji su bili zvani na informativni razgovor, i oni koji su privedeni, pa nakon davanja izjava pushteni, i oni koji su zadrzhani u istrazhnom zatvoru, i oni koji su optuzheni po bilo kojoj osnovi. Dakle, nisu svi ni bili optuzheni, pa samim tim i procesuirani.

A koliko je bilo 'nevinih'? Nemam pojma. Ti kazhesh da znash za jednoga. Ja neznam nikoga ko je 'nevin' imao posla sa policijom u to vreme.

Uchinak Sablje:

"Policija je podnela 3.919 krivičnih prijava, protiv 3.400 osoba zbog sumnje da su izvršili 5.812 krivičnih dela. Rasvetljeno je 28 ubistava, 23 ubistava u pokušaju, 45 iznuda, 15 otmica, 208 krivičnih dela neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, i više desetina ostalih težih krivičnih dela. Privremeno je oduzeto 1.325 komada oružja različite vrste i kalibara, 357 ručnih bombi, 110.097 komada municije različitog kalibra, 74.830 grama droge i drugi predmeti"

Dakle, optuzheno je po bilo kojim osnovama 3.400 ljudi.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 00:14:40 od Yell »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Neka sledeci put pazi sa kim se druzhi.

Nadam se da zaista ne razmisljas ovako idiotski i da ovo nisi ozbiljno mislio, tacnije trudicu se da verujem da nisi.  Smile

Citat
Dakle, optuzheno je po bilo kojim osnovama 3.400 ljudi.

A uhapseno 11.000 ljudi! Sto u prevodu znaci da je kolateralna steta preko 6.500 uhapsenih gradjana. Malo li je???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Naravno da ne. Zaboravio sam smajlija.

Malopre sam ti objasnio da nije svih 11000 hapsheno. Da li svi zatvori u Srbiji uopshte imaju toliki kapacitet?

'Gradjana?' LOL
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 00:40:41 od Yell »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
zashto je zemunski klan posle djindjica hteo da ubije bash chedu i bebu ( a ne recimo zivkovica,tadica,micicku ,mihajlovica ,batica ....) . verovatno zato shto su sa njima imali  direktan dogovor i shto su smatrali da je pomenuta trojka taj dogovor prekrshila ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
zashto je zemunski klan posle djindjica hteo da ubije bash chedu i bebu ( a ne recimo zivkovica,tadica,micicku ,mihajlovica ,batica ....) . verovatno zato shto su sa njima imali  direktan dogovor i shto su smatrali da je pomenuta trojka taj dogovor prekrshila ...

Pa, kako stvari stoje i o tome ce biti rechi na sudjenju. Ako je sudjenje nameshteno, i ako se na zasticene svedoke utiche u smislu da moraju reci ono shto im se naredi, onda ce Bagzi svakako spomenuti i Chedu, i Bebu, koji sada i nisu bash omiljeni likovi onima koji vode sudjenje. Zamisli samo radosti, ako Bagzi opljune i Chedu i Bebu, poshto je Sheshelja vec opljuno. No,da nebi shirili teoriju, sachekacemo Bagzijevo svedochenje koje ce biti bash ovih dana, i to javno, dakle, otvoreno za javnost. Uostalom i ochekuje se da ce Bagzi prichati i o politicharima koji su imali veze ili uticaja na zemunce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.