Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dusan Spasojevic Seseljev saradnik, radikali bez komentara :)  (Pročitano 35741 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ti si mnogo glup ili naivan kada stavljas kao dokaz arhivu iz vremena sablje ili posle nje kada je premijer bio polu-pismeni zivkovic, a beba popovic kreirao uredjivacku politiku javnih media i raznih saopstenja vlade rep.srbije

Verovatno.

Na kom izvoru se ti pojish? Oni su svi u corci, pa ti sad vidi. U stvari, mogao bi ti da im objasnish da, zapravo, nisu nishta krivi, i da su u corci zato sto je B. Popovic u to vreme vodio uredjivachku politiku medija i pisao vladina saopshtenja.  Smile

Nemoj da ti bude mrsko, pogledaj i ovo:  http://www.novinepress.co.yu/naslovna/2006-10-18

@twice

Chim koristish komp znam da nisi radikal.  Smile Oni se boje da ih struja ne udari.

Dakle, ne optuzhujem ja. Zna se ko optuzhuje za pochinjeno kriminalno delo. Tuzhilashtvo.

Gajba piva?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2006, 01:57:53 od Yell »
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows 98
Browser
Opera 7.22
mob
Samsung 
ja zapravo samo zelim da nas ne guraju u nove ratove koje cemo po obicaju izgubiti i Srbiju svesti na Beogradski pasaluk. Radikali nisu izvukli nikakvu pouku za period od 90-99 godine. I dalje je to govor mrznje i nije vazno kako ce narod ziveti. Sto vise krvi vise sansi za njih da ponovo legnu u fotelju!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ti si mnogo glup ili naivan kada stavljas kao dokaz arhivu iz vremena sablje ili posle nje kada je premijer bio polu-pismeni zivkovic, a beba popovic kreirao uredjivacku politiku javnih media i raznih saopstenja vlade rep.srbije

Verovatno.

Na kom izvoru se ti pojish? Oni su svi u corci, pa ti sad vidi. U stvari, mogao bi ti da im objasnish da, zapravo, nisu nishta krivi, i da su u corci zato sto je B. Popovic u to vreme vodio uredjivachku politiku medija i pisao vladina saopshtenja.  Smile

Nemoj da ti bude mrsko, pogledaj i ovo:  http://www.novinepress.co.yu/naslovna/2006-10-18

@twice

Chim koristish komp znam da nisi radikal.  Smile Oni se boje da ih struja ne udari.

Dakle, ne optuzhujem ja. Zna se ko optuzhuje za pochinjeno kriminalno delo. Tuzhilashtvo.

Gajba piva?  Smile

ma mozhe, ocemo da se kladimo ko ce pre na mardelj, neko iz srs-a ili neko iz dos-a? ili nesto drugo?Smiley

Citat
svi oni koji i dalje nameravaju da ovu nasu jadnu osakacenu zemlju guraju u propast... odnosno svi koji misle kao i ti...

Annus na koga se ovo odnosilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@twice

' ebe mi se, popicemo je u svakom sluchaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows 98
Browser
Opera 7.22
mob
Samsung 
twice! Jel ti palo malo krivo sto ti stranka ide krivo pa me nazivas pogrdnim imenima???
Biti Radikal nije privilegija nego dijagnoza.......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
twice! Jel ti palo malo krivo sto ti stranka ide krivo pa me nazivas pogrdnim imenima???
Biti Radikal nije privilegija nego dijagnoza.......... Smile

Nije mi nista palo i nemam svoju stranku, a sta tebi ide krivo to ce nadam se cika doca da utvrdi. Smiley
Dijagnozu ima svako poput tebe ko je toliko zagrizen pa bilo za SRS ili DS ili vec koju god partiju, u ovom ili onom smeru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Yell bilo je pohapseno i 12000 ljudi, a koliko je njih  procesuirano i koliko je drzava srbija platila odstete za to?! znas kako se kaze ,nullum crimen- nulla paena sine lege, sto bi u nekom slobodnom prevodu moglo znaciti, dokle god se ne zavrsi proces, nema krivca (napominjem da je ovo moj slobodan prevod  Smile )

@nekom ko je o tome pisao, mislim da niste u pravu da je seselj-radikali u to vreme poklanjali stanove. koliko se secam on je dosta kasnije (mislim 98) usao u vladu.

*napomijnem da nisam radikal, njihov pristalica i nikada nisam glasao za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Yell, meni je press malo sumnjiva novina, evo samo jednog od naslova, MILOŠEVIĆ PRAVIO ATOMSKU BOMBU!

http://www.novinepress.co.yu/vesti_dana/2006-10-17#3644

malo mi je tesko da prihvatim namensku novinu kao objektivan izvor informacija. zato, voleo bih da se bar neki procesi privedu kraju (mada sumnjam i u totalnu objektivnost suda kao i cinjenicu da su siroke narodne mase u prilici da saznaju istinu u celosti)
« Poslednja izmena: 20. Nov 2006, 13:58:47 od Dzonka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Dzonka

Ovo su neki izvori koje sam nashao. Hteo sam da navedem Times, al dzaba kad oni o tome nisu pisali. Bilo kako bilo, Bagzi ce svedochiti ovih dana, pa ce mo da chujemo. Usput, to shto je izvor Pres, neznachi da Bagzi to nije i rekao.

Bilo je puno hapshenih u Sablji, ali svi su hapsheni sa razlogom. Kako nisu mene hapsili? Svako od njih je imao masla na glavi. Ali, ko neplati na mostu, platice na cupriji. A onda su na cistac isplivali mnogi kojima se danas sudi. Ili im se sudilo. Ili ce im se suditi. Proces nikako nije zavrshen, ali bice kad tad.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2006, 14:26:23 od Yell »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisi u pravu, da su pohapseni oni koji su trebali, valjda bi im bilo sudjeno i valjda bi oni dobili neku kaznu?! nisam siguran koliki je odnos uhapsenih i procesuiranih, ali mislim da je manji od 10%, sve i da je 50% opet je malo jer se neko hapsi samo onda kada postoje osnovi ili osnovana sumnja da je pocinio neko krivicno delo.
znas, malo mi je neukusno kad vidim ko je sve dobio odstetu za to sto je bio uhapsen u sablji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.