Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dusan Spasojevic Seseljev saradnik, radikali bez komentara :)  (Pročitano 35791 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treba istragom utvrditi koliko su imali uticaja i veza sa tim kriminalcima. Ukoliko se dokaze krivica, SRS treba zabraniti!

a ako se ne dokaze, tacnije, ako se dokaze da su oni drugi odrzavali kontakte sa njim (sto mnogi nisu ni pokusali da sakriju), koga onda zabraniti?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Sabljari bi ih sve pohapsili da su bilo sta imali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Odavno nisam cuo ovakvu glupost, zabraniti stranku zato sto je neki njen clan saradjivao sa kriminalcima, odprilike kao kad bi zatvorili neku firmu zato sto je direktor krao pare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Eh, sad...jedan po jedan.

@twice

Tacno to sam i rekao. Dakle, oni su trebali biti uhapsheni, jer su se bavili kriminalnim radnjama! I istraga je vodila ka njima. Mislili su da ce se izvuci ako ubiju Djindjica. Ali nisu. Dakle, vrlo jednostavno. A detalji ce tek da izadju na videlo, poshto sudjenje traje. Tek ce Bagzi da se raspricha. Ovo za Sheshelja, je tek njegov pochetak. A Zvezdan je u celoj prichi potpuno nebitan.

Mnogo je to krupna tema za nas obicne smrtnike. Smiley Generalno gledano sablja je bila akcija nakon koje je zavrsen obracun samo sa jednim klanom dok su ostali nastavili poslove a na upraznjena mesta su isplivali i neki novi sitniji igraci koji opet ne mogu sve to sto rade da rade bez podrske glavonja iz vrha politickih i policijskih struktura.

To je nazhalost kontinuiran proces. Umesto onih koji su pali uvek dolaze neki drugi. Sa organizovanim kriminalom se teshko izlazi na kraj, pa chak i tamo gde imaju velika iskustva u borbi protiv toga. Pogledaj samo Italiju. Akcija Sablja je mozhda odsekla glavu, ali iluzorno je bilo misliti da ce resiti stvar. Sa tim se mora nastaviti iznova i iznova.

@bf

Vidim da volish teorije zavere. Ako su drugari pocheli da jachaju posle 5-tog oktobra, reci mi onda chime su se bavili, i od chega su zhiveli pre 5-tog oktobra? I shta su uopshte smeli da pomisle da rade pre tog 5-tog oktobra? Ti stvarno nisi ni chuo ni prochitao shta je o tome rekao Ducin kum Vuk? I usput, ako vec igrash sa velikim igrachima u veliku lovu, koj' ce ti k**ac pilicari i njihova boranija? Neshto se opasno neslazhe u tvojoj teoriji. I nikako to da slozhish.

Nebi se, naravno, desio nikakav puch, ali bi na sledecim izborima bilo puno lakshe. Jel da?

razlog zbog kojeg je djindjic ubijen je jednostavan - duca&legija su se previshe osilili i pocheli da smetaju svima : od djindjica ,preko ostalih mafijasha , do domace i svetske javnosti . djindjic je hteo da ih diskretno ukloni , a oni su smatrali da ako ubiju djindjica ,sledeca vlada ce biti zaplashena i nece smeti da krene na njih. u ovome su se prerachunali ,jer je sledeca vlada postala suvishe uplashena ,pa je od straha reshila da ih pohapsi (a mozda i pobije ,kao ducu i kuma) Smile Smile

Najzad sam dochekao da chujem ovo od tebe.  Smile Dakle, bio sam u pravu. Mislili su da su jachi od drzhave. Al nisu bili. Dzaba su krechili.  Mada, smatram da posle ubistva Arkana Duca & co nisu mogli nikome u kriminalnom miljeu da smetaju. Prosto, svi ostali su bili u nizhem rangu takmichenja.

shto se tiche slobinog hapshenja ,postojala je verovatnoca da on propeva ako ga bude uhapsila obichna policija. naravno ,time bi inkriminisao i sebe ,ali i mnoge druge. moguce je da bi sloba i bio ubijen ,da se novinari nisu okupili pred njegovom kapijom i da se kasnije nije u celu prichu umeshao koshtunica .ovako ,sloba je nekako spakovan u cz ,pa je onda kad je pocheo da preti otkrivanjem nekih interesantnih detalja expresno poslan u hag, a nama je ostalo samo da razmishljamo zashto je jso morao da ga hapsi tih dana ...

Ovo, da bi Sloba propevao 'obicnoj policiji' je zaista cool. Oni bi ga odveli u svoju stanicu, on bi dao izjavu u kojoj bi sve 'otpevao' i to je to. A? Smile  Sloba je bre bio hapshen jer mu je sledovao Hag. Da je postojao interes da bude ubijen u akciji, to se moglo lako odraditi. Bilo je pucanja od strane njegovih gorila. I nebi ga spasilo nista, pa cak i da se ceo Savet bezbednosti okupio ispred njegove kapije, a ne grupa novinara. Naprotiv, postojao je interes da Sloba ostane zhiv. Ako se Sloba plashio da pricha dok je bio u CZ-u, mogao je kasnije iz Sheveningena da pricha kol'ko hoce. Tamo je bio bezbedan. Ali, koliko se secam nije prichao nishta na tu temu.
Ako su oni maskirani, sto su ga 'apsili bili iz JSO-a, sigurno je da su to radili preko one stvari  Smile. Nisu mi bash delovali orni za taj zadatak. Shta mislish zashto?  Smile  Dakle, kao shto kazhe @twice:

Postavlja se tu jos niz pitanja, iako se ja ne bih slozio da je Sloba poslat u Hag da ne bi propevao. On je tamo zavrsio zato sto je zapad na tome insistirao i zbog toga je i uhapsen. Ali je ostalo misteriozno ko su bili ljudi pod maskama koji su ga hapsili, neki dobro upuceni kazu, a i kroz medije se to kasnije provlacilo, da su medju tim momcima iz jso-a bili i neki pripadnici zemunskog klana pa cak i sam Spasojevic. Smiley

Mada, ma koliko bi me chudilo da su medju njima bili i zemunci, josh bi me vishe zachudilo da je veliki Boss bio medju njima. Ima on svoje zaposlene za takve i slicne stvari. Usput, kod mnogih JSO-vaca pripadnost jedinici je postojala od 6-14, a pripadnost klanu od 14-22 h, tako da je teshko kazati u kom statusu su tamo bili (ako je to bio JSO).

@rwice, da nastavimo.

Ukoliko je to bio JSO (niti tvrdim niti negiram), iluzorno je prichati da je tu postojao neki dil. Dobili su naredjenje od svog naredjenog (ministra policije, ili koga vec) i radili su po naredjenju. Imali su onda i veliku shansu da se reshe nezgodnog svedoka koji je mogao da 'propeva' o njihovim poslovima koji su radili za njega pre 5-tog oktobra. Naravno, tu mislim na Stambolica, Curuviju, Drashkovica. Umesto toga, oni su krenuli ko amateri. Bez nekog elana. Tako da je teorija @bf-a poprilichno shuplja.

Sheshelj, naravno, nije mogao uticati na Ducu da sprechi Slobino 'apshenje, iz prostog razloga shto se nije Duca pitao oko toga. Pa nije Duca odluchio da 'apsi Slobu, pa da Sheki intervenishe.  Smile Slobu je ipak 'apsila drzhava, jer je morao biti isporuchen u Hag.

Shto se tiche uticaja kojeg je Sheshelj (po Bagzijevim rechima  Smile) imao na Ducu, i dalje kao simptomaticne, ostaju one izjave date malo pred ubistvo Djindjica (i Shekijeva i Tomina). Pa sad, ako smatrate da je to koincidencija sluchaja  Smile onda OK. Iako chak i onaj proglas koji je objavljen kada je JSO stupio u 'shtrajk' (iako je to bila oruzhana pobuna, ili pokushaj pucha) zvuchi kao da ga je Sheshelj lichno napisao. Ali, kao shto kazhesh, sudjenje josh traje, tek ce se cuti mnogo toga zanimljivog. U to uopshte nesumnjam  Smile

P.S. Da li zaista niko nije primetio da, od velikih stranaka, samo SRS nije bio na meti nikakvih napada niti atentata? Zashto su zemunci, npr. bacili bombu na sedishte DSS-a, a nisu npr. na sedishte SRS-a? Ili zashto su pokushali atentate na Drashkovica, a nisu na Sheshelja?  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2006, 02:31:27 od Yell »
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 pa stvari:
- istorija duce je dobro poznata: pre 5.oktobra radio za chumeta , a ponekad i za db (ubistva,droga ,kola ...) .profit se kretao u hiljadama i desetinama hiljada maraka.
- posle 5.oktobra ,kad se chume "legalizovao" ,preuzima prvo njegovu teritoriju ,a kasnije se shiri i dalje .profit u stotinama hiljada i milionima maraka. ochevidan skok iz 2. u 1.ligu Smile
shto se tiche radikala ,nijima je rejting opao posle ubistva djindjica ,kao i ostalim opozicionim strankama . prirodno ,jer je djindjic ispao zrtva i muchenik. kad se prashina slegla i kad se videlo shta je u stvari bio djindjic ,ds je pao ,medjutim od toga su najvishe koristi imali dss i g-17+ . radikalima je rejting skochio svega par procenata od ubistva djindjica pa do izbora.
  pitanje slobe je vrlo jednostavno: dok je bio u zemlji sloba je imao interesa da pomalo spominje kriminalne poslove u srbiji za vreme njegove vladavine. zashto? pa time je mogao da se posluzi kao oruzjem protiv izruchenja hagu. po principu:  ispricacu sve pa cu  razotkriti i sebe i vas.
  kad je vec izruchen ,njemu je bilo jasno da najverovatnije vishe nikad nece biti slobodan. ostalo mu je samo da se bori za chast,tj da ga narod pamti kao heroja i muchenika - a to nije mogao kad bi isprichao o kriminalnim aferama u svoje vreme . zato je o tome cutao .
p.s. yell ,ne znam zashto se ischudjavash - pa ja sam uvek tvrdio da bi i duca i djindjic danas bili zivi,zdravi i bogati da se duca i legija nisu navukli na koks i previshe osilili i zasmetali ostalim igrachima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Eh, sad...jedan po jedan.

@twice

Tacno to sam i rekao. Dakle, oni su trebali biti uhapsheni, jer su se bavili kriminalnim radnjama! I istraga je vodila ka njima. Mislili su da ce se izvuci ako ubiju Djindjica. Ali nisu. Dakle, vrlo jednostavno. A detalji ce tek da izadju na videlo, poshto sudjenje traje. Tek ce Bagzi da se raspricha. Ovo za Sheshelja, je tek njegov pochetak. A Zvezdan je u celoj prichi potpuno nebitan.

Mnogo je to krupna tema za nas obicne smrtnike. Smiley Generalno gledano sablja je bila akcija nakon koje je zavrsen obracun samo sa jednim klanom dok su ostali nastavili poslove a na upraznjena mesta su isplivali i neki novi sitniji igraci koji opet ne mogu sve to sto rade da rade bez podrske glavonja iz vrha politickih i policijskih struktura.

To je nazhalost kontinuiran proces. Umesto onih koji su pali uvek dolaze neki drugi. Sa organizovanim kriminalom se teshko izlazi na kraj, pa chak i tamo gde imaju velika iskustva u borbi protiv toga. Pogledaj samo Italiju. Akcija Sablja je mozhda odsekla glavu, ali iluzorno je bilo misliti da ce resiti stvar. Sa tim se mora nastaviti iznova i iznova.

@bf

Vidim da volish teorije zavere. Ako su drugari pocheli da jachaju posle 5-tog oktobra, reci mi onda chime su se bavili, i od chega su zhiveli pre 5-tog oktobra? I shta su uopshte smeli da pomisle da rade pre tog 5-tog oktobra? Ti stvarno nisi ni chuo ni prochitao shta je o tome rekao Ducin kum Vuk? I usput, ako vec igrash sa velikim igrachima u veliku lovu, koj' ce ti k**ac pilicari i njihova boranija? Neshto se opasno neslazhe u tvojoj teoriji. I nikako to da slozhish.

Nebi se, naravno, desio nikakav puch, ali bi na sledecim izborima bilo puno lakshe. Jel da?

razlog zbog kojeg je djindjic ubijen je jednostavan - duca&legija su se previshe osilili i pocheli da smetaju svima : od djindjica ,preko ostalih mafijasha , do domace i svetske javnosti . djindjic je hteo da ih diskretno ukloni , a oni su smatrali da ako ubiju djindjica ,sledeca vlada ce biti zaplashena i nece smeti da krene na njih. u ovome su se prerachunali ,jer je sledeca vlada postala suvishe uplashena ,pa je od straha reshila da ih pohapsi (a mozda i pobije ,kao ducu i kuma) Smile Smile

Najzad sam dochekao da chujem ovo od tebe.  Smile Dakle, bio sam u pravu. Mislili su da su jachi od drzhave. Al nisu bili. Dzaba su krechili.  Mada, smatram da posle ubistva Arkana Duca & co nisu mogli nikome u kriminalnom miljeu da smetaju. Prosto, svi ostali su bili u nizhem rangu takmichenja.

shto se tiche slobinog hapshenja ,postojala je verovatnoca da on propeva ako ga bude uhapsila obichna policija. naravno ,time bi inkriminisao i sebe ,ali i mnoge druge. moguce je da bi sloba i bio ubijen ,da se novinari nisu okupili pred njegovom kapijom i da se kasnije nije u celu prichu umeshao koshtunica .ovako ,sloba je nekako spakovan u cz ,pa je onda kad je pocheo da preti otkrivanjem nekih interesantnih detalja expresno poslan u hag, a nama je ostalo samo da razmishljamo zashto je jso morao da ga hapsi tih dana ...

Ovo, da bi Sloba propevao 'obicnoj policiji' je zaista cool. Oni bi ga odveli u svoju stanicu, on bi dao izjavu u kojoj bi sve 'otpevao' i to je to. A? Smile  Sloba je bre bio hapshen jer mu je sledovao Hag. Da je postojao interes da bude ubijen u akciji, to se moglo lako odraditi. Bilo je pucanja od strane njegovih gorila. I nebi ga spasilo nista, pa cak i da se ceo Savet bezbednosti okupio ispred njegove kapije, a ne grupa novinara. Naprotiv, postojao je interes da Sloba ostane zhiv. Ako se Sloba plashio da pricha dok je bio u CZ-u, mogao je kasnije iz Sheveningena da pricha kol'ko hoce. Tamo je bio bezbedan. Ali, koliko se secam nije prichao nishta na tu temu.
Ako su oni maskirani, sto su ga 'apsili bili iz JSO-a, sigurno je da su to radili preko one stvari  Smile. Nisu mi bash delovali orni za taj zadatak. Shta mislish zashto?  Smile  Dakle, kao shto kazhe @twice:

Postavlja se tu jos niz pitanja, iako se ja ne bih slozio da je Sloba poslat u Hag da ne bi propevao. On je tamo zavrsio zato sto je zapad na tome insistirao i zbog toga je i uhapsen. Ali je ostalo misteriozno ko su bili ljudi pod maskama koji su ga hapsili, neki dobro upuceni kazu, a i kroz medije se to kasnije provlacilo, da su medju tim momcima iz jso-a bili i neki pripadnici zemunskog klana pa cak i sam Spasojevic. Smiley

Mada, ma koliko bi me chudilo da su medju njima bili i zemunci, josh bi me vishe zachudilo da je veliki Boss bio medju njima. Ima on svoje zaposlene za takve i slicne stvari. Usput, kod mnogih JSO-vaca pripadnost jedinici je postojala od 6-14, a pripadnost klanu od 14-22 h, tako da je teshko kazati u kom statusu su tamo bili (ako je to bio JSO).

@rwice, da nastavimo.

Ukoliko je to bio JSO (niti tvrdim niti negiram), iluzorno je prichati da je tu postojao neki dil. Dobili su naredjenje od svog naredjenog (ministra policije, ili koga vec) i radili su po naredjenju. Imali su onda i veliku shansu da se reshe nezgodnog svedoka koji je mogao da 'propeva' o njihovim poslovima koji su radili za njega pre 5-tog oktobra. Naravno, tu mislim na Stambolica, Curuviju, Drashkovica. Umesto toga, oni su krenuli ko amateri. Bez nekog elana. Tako da je teorija @bf-a poprilichno shuplja.

Sheshelj, naravno, nije mogao uticati na Ducu da sprechi Slobino 'apshenje, iz prostog razloga shto se nije Duca pitao oko toga. Pa nije Duca odluchio da 'apsi Slobu, pa da Sheki intervenishe.  Smile Slobu je ipak 'apsila drzhava, jer je morao biti isporuchen u Hag.

Shto se tiche uticaja kojeg je Sheshelj (po Bagzijevim rechima  Smile) imao na Ducu, i dalje kao simptomaticne, ostaju one izjave date malo pred ubistvo Djindjica (i Shekijeva i Tomina). Pa sad, ako smatrate da je to koincidencija sluchaja  Smile onda OK. Iako chak i onaj proglas koji je objavljen kada je JSO stupio u 'shtrajk' (iako je to bila oruzhana pobuna, ili pokushaj pucha) zvuchi kao da ga je Sheshelj lichno napisao. Ali, kao shto kazhesh, sudjenje josh traje, tek ce se cuti mnogo toga zanimljivog. U to uopshte nesumnjam  Smile

P.S. Da li zaista niko nije primetio da, od velikih stranaka, samo SRS nije bio na meti nikakvih napada niti atentata? Zashto su zemunci, npr. bacili bombu na sedishte DSS-a, a nisu npr. na sedishte SRS-a? Ili zashto su pokushali atentate na Drashkovica, a nisu na Sheshelja?  Smile

Pa pomalo ti je to selektivno, Seselj je imao uticaja na Ducu kad ti to hoces, a kad neces onda nije, isto tako i Duca na JSO, mogao je da utice da ih digne na pobunu i blokadu autoputa a nije mogao da ih spreci da uhapse Slobu. Smiley
Inace meni nije cudno zasto nisu napadali SRS, prosto pozadinu cele price pored kriminalnih radnji cini pitanje Haga, a ako se ne varam od bitnijih politickih faktora jedino je SRS jasno i glasno bila protiv isporucivanja nasih ljudi u Hag. Pa bi samim tim bilo nelogicno da su pokusali da ubiju Seselja zar ne?
Kada je rec o organizovanom kriminalu i mafiji mislim da ti poredjenje sa sicilijom nije adekvatno kao ni konstatacija da je u sablji mafiji odsecena glava, to je bio obracun samo sa jednim klanom tzv. zemunskim, i njegovim ispostavama u drugim gradovima. Ostali klanovi su ostavljeni po strani i odmah nakon sablje su preuzeli poslove ovog zemunskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@twice

Slobu je hapsila drzhava. Kako je Sheki mogao da od Duce izboksuje da Duca ne hapsi Slobu?  Smile Smile Smile Dakle, nije selektivno.

Pa NARAVNO da je ideoloska slicnost izmedju njih evidentna. Nadopunjavali su jedni druge. Konachno si povezao stvari.I NARAVNO da Duci nebi palo nikada na pamet da naudi radikalima  Smile A i zashto bi, jer:

"Spasojević i Legija su nakon ubistva premijera Srbije, planirali i ubistva ministra spoljnih poslova Gorana Svilanovića, potpredsednika Vlade Srbije Čedomira Jovanovića i šefa vladinog Biroa za komunikacije Vladimira Popovića, čime bi izazvali opštu nesigurnosti i ugrozili bezbednost zemlje. Aktiviranjem JSO, nad kojom su imali stvaran i potpuni uticaj preko njene Komande, i uz pomoć patriotskih, anti-haških snaga u zemlji, postali bi realan nasilno-zastrašujući faktor od značaja za preuzimanje i vršenje vlasti."

Pogledaj:   http://www.arhiva.srbija.sr.gov.yu/vesti/2003-04/29/335683.html

Osim zemunskog, koji je bio na udaru zbog ubistva premijera, stradao je i novosadski klan, Makina grupa, Jotkina grupa, pozharevljani, itd.... Dakle, nije samo zemunski klan bio meta Sablje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@twice

Slobu je hapsila drzhava. Kako je Sheki mogao da od Duce izboksuje da Duca ne hapsi Slobu? Smile Smile Smile Dakle, nije selektivno.

"Spasojević i Legija su nakon ubistva premijera Srbije, planirali i ubistva ministra spoljnih poslova Gorana Svilanovića, potpredsednika Vlade Srbije Čedomira Jovanovića i šefa vladinog Biroa za komunikacije Vladimira Popovića, čime bi izazvali opštu nesigurnosti i ugrozili bezbednost zemlje. Aktiviranjem JSO, nad kojom su imali stvaran i potpuni uticaj preko njene Komande, i uz pomoć patriotskih, anti-haških snaga u zemlji, postali bi realan nasilno-zastrašujući faktor od značaja za preuzimanje i vršenje vlasti."

Pogledaj: http://www.arhiva.srbija.sr.gov.yu/vesti/2003-04/29/335683.html

Osim zemunskog, koji je bio na udaru zbog ubistva premijera, stradao je i novosadski klan, Makina grupa, Jotkina grupa, pozharevljani, itd.... Dakle, nije samo zemunski klan bio meta Sablje.

napisao beba popovic i ja treba da verujem u to?! izvini, ali retardiran nisam.
a reci te meni, ko je to iz JSO-a bio u zemunksom klanu?
drugo, zasto je djindjic dao pismenu garanciju milosevicu da nece biti izrucen hagu, pa je pogazio? to je sve deo te cuvene vizije, jel?
zasto su u sablji ubili siptara i onog drugog? mrtva usta ne govore, jel?

nadam se samo da ce se dogoditi neki bitan diskontinuitet vlasti i da ce se jednom za uvek prelistati svaciji dosije, proveriti sve spekulacije i pohapsiti ko treba da bude uhapsen pa da nastavimo normalan zivot....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Dzonka

Veruj u shta hocesh. Tvoj problem. Zemlja chak nije ni okrugla. Pochni sa tim.

JSO i zemunci nemaju nikakve medjusobne veze? Blazheni zimski san od jedno 6 godina, a?

Govorice zhiva usta. Bagzi je vec pocheo.

Zaista je u pitanju tvoj zimski san dug oko 6 godina. Bitan diskontinuitet se desio 2000-te, i od tada smo pocheli da zhivimo mirnijim i normalnijim zhivotima. Svashta se nakon toga otkrilo. O mnogim ljudima.. Oni koji su trebali biti pohapsheni su pohapsheni, koji su trebali na sud, sudjeni su. Sloba je umro proletos, Sheshelj gladuje u hagu. Eto, to su vazhnije informacije za tebe, dok se skroz ne razbudish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ja govorim o kriminalu od 2000 do danas. ili taj deo spada u tvoj zimski san.
a nisi mi odgovorio ko je iz jso-a bio u zemunskom klanu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.