Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dusan Spasojevic Seseljev saradnik, radikali bez komentara :)  (Pročitano 35515 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
samo si zaboravio malu chinjenicu : duca spasojevic i chume nisu finansirali radikale nego demokratsku stranku , i to i pre i posle 5.oktobra ... sitnica ... Smile Smile

Bas tako. A Djindjica su ubili licno Ceda i Beba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo si zaboravio malu chinjenicu : duca spasojevic i chume nisu finansirali radikale nego demokratsku stranku , i to i pre i posle 5.oktobra ... sitnica ... Smile Smile

Pa sto su onda 5-tog oktobra hteli da PROMENE stranu?  Smile Smile Jesu garant, finansirali bi i radikale da su znali da ovi uopste i postoje, a i da su radikali znali za njih. Smile Smile Ma jok, nije se Voja ocesao o komsiluk, nema sanse!!  Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
press otkrio toplu vodu
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja nikako ne mogu da shvatim ko je koga ubio i ko je zakazivao. jel moze neko da mi to prosto, taksativno objasni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja nikako ne mogu da shvatim ko je koga ubio i ko je zakazivao. jel moze neko da mi to prosto, taksativno objasni?

Ma, ubijam se ja.

Od smeha! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Yell ta tvoja prica podseca na DOS-ovu demagogiju sloba i seselj su krivi za sve. Smiley
Bas zbog te prazne price DOS je i izgubio podrsku naroda a radikali su ojacali.
Sve sto je obecavano palo je u vodu. Niko od bivse vlasti (sps-srs) nije uhapsen niti je odgovarao za svoje lopovluke (osim mozda nekih sitnih lopovcica koji su zanemarljivi u odnosu na ove velike lopine) , nastavljeno je da se krade samo su se promenili lopovi, sto narodu kao narodu nista ne znaci jer i meni i tebi i svakom drugom je potpuno svejedno kod nam krade poenta je da se to spreci zar ne?Smiley
Tako isto i ta prica seselj je narucio ubistvo premijera, pa onda dobro mozda ga nije narucio ali je stvarao raspolozenje da se djiki ubije, pa na kraju dobro ako nije ni to onda je kriv eto zato sto mora da bude kriv jer DOS nema opravdanja za svoje neuspehe a neko ipak mora biti kriv Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, @twice, vidi ovako....

Svaka vlast nakon oktobra 2000. je ovu zemlju najzad pogurala u pravom smeru. Na njemu smo i dalje, i to se nemoze poreci. Ova zemlja nije vise u onom bedaku u kom je bila pre toga. Sve sto je obecano definitivno nije i uradjeno, ali velika vecina toga jeste. Ako polazimo od nas samih, i od onog najvaznijeg, plate konstantno rastu, i vise nisu uvredljivih 40e kao sredinom 2000-te godine. A tolike su bile, ako se secas. Ili, vrati se jos malo unazad. Znas li, ili ti je neko pricao kolike su plate bile tokom i krajem 93-ce godine? Nadam se da si dovoljno mlad da se toga nesecas.

Doduse, verujem da ima ljudi koji priblizavanje Evropi ne vide kao uspeh. Ima ljudi koji smatraju da je to velika greska. Iz njihovog ugla, onda, demokratske vlasti nisu nista uradile. No to je njihovo misljenje i u takve diskusije se necu upustati.

Da je 6-tog oktobra 2000-te, mnogo ljudi trebalo da zaglavi corku, to se definitivno slazem. Ali se nadam da ce ih pravda kad-tad stici. (Neke je vec i stigla).

Da li je Seselj kriv zato sto mora da bude kriv? To je relativna stvar. Ali znam da su on i onaj drugi (koji je proletos preminuo) krivi za sledece:

1. Krivi su za ratove vodjene u moje ime.
2. Krivi su za, najblaze receno, neodgovorno vodjenje Srbije tokom 90-tih
3. Krivi su za stvaranje atmosfere beznadja u zemlji, koje je dovelo do masovnog egzodusa van granica, pre svega mladih. (A sto im je apsolutno odgovaralo)
4. Krivi su za nevidjene pljacke naroda na vise originalnih nacina.
5. Krivi su za enormno bogacenje njima lojalnih ljudi.
6. Krivi su za 10-to godisnje svakodnevno prostacko vredjanje najmanje polovine gradjana ove zemlje.
7. Krivi su zato jer su Srbijom upravljali kao da je tudja.
8. Krivi su za promovisanje naopakih sistema vrednosti u drustvu, sto se nece brzo iskoreniti.
9. Krivi su .............../dopisi po volji/.

Bice potrebne godine i godine, da se losi efekti njihovog lumpovanja Srbijom i po Srbiji zalece. Godine! I to nije demagogija. Za ovih 6 godina, stvari su ipak pomerene unapred, i to u mnogim segmentima. To ocigledno nekome nije odgovaralo. Zato je Z. Djindjic i ubijen. Verujem da ce svi ucesnici toga biti otkriveni i dobiti zasluzenu kaznu, jer su poceli da se otkucavaju. No, cucemo mi jos zapanjujucih vesti po tom pitanju.

Eto, a tebi @twice pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
E, @twice, vidi ovako....

Svaka vlast nakon oktobra 2000. je ovu zemlju najzad pogurala u pravom smeru. Na njemu smo i dalje, i to se nemoze poreci. Ova zemlja nije vise u onom bedaku u kom je bila pre toga. Sve sto je obecano definitivno nije i uradjeno, ali velika vecina toga jeste. Ako polazimo od nas samih, i od onog najvaznijeg, plate konstantno rastu, i vise nisu uvredljivih 40e kao sredinom 2000-te godine. A tolike su bile, ako se secas. Ili, vrati se jos malo unazad. Znas li, ili ti je neko pricao kolike su plate bile tokom i krajem 93-ce godine? Nadam se da si dovoljno mlad da se toga nesecas.

Doduse, verujem da ima ljudi koji priblizavanje Evropi ne vide kao uspeh. Ima ljudi koji smatraju da je to velika greska. Iz njihovog ugla, onda, demokratske vlasti nisu nista uradile. No to je njihovo misljenje i u takve diskusije se necu upustati.

Da je 6-tog oktobra 2000-te, mnogo ljudi trebalo da zaglavi corku, to se definitivno slazem. Ali se nadam da ce ih pravda kad-tad stici. (Neke je vec i stigla).

Da li je Seselj kriv zato sto mora da bude kriv? To je relativna stvar. Ali znam da su on i onaj drugi (koji je proletos preminuo) krivi za sledece:

1. Krivi su za ratove vodjene u moje ime.
2. Krivi su za, najblaze receno, neodgovorno vodjenje Srbije tokom 90-tih
3. Krivi su za stvaranje atmosfere beznadja u zemlji, koje je dovelo do masovnog egzodusa van granica, pre svega mladih. (A sto im je apsolutno odgovaralo)
4. Krivi su za nevidjene pljacke naroda na vise originalnih nacina.
5. Krivi su za enormno bogacenje njima lojalnih ljudi.
6. Krivi su za 10-to godisnje svakodnevno prostacko vredjanje najmanje polovine gradjana ove zemlje.
7. Krivi su zato jer su Srbijom upravljali kao da je tudja.
8. Krivi su za promovisanje naopakih sistema vrednosti u drustvu, sto se nece brzo iskoreniti.
9. Krivi su .............../dopisi po volji/.

Bice potrebne godine i godine, da se losi efekti njihovog lumpovanja Srbijom i po Srbiji zalece. Godine! I to nije demagogija. Za ovih 6 godina, stvari su ipak pomerene unapred, i to u mnogim segmentima. To ocigledno nekome nije odgovaralo. Zato je Z. Djindjic i ubijen. Verujem da ce svi ucesnici toga biti otkriveni i dobiti zasluzenu kaznu, jer su poceli da se otkucavaju. No, cucemo mi jos zapanjujucih vesti po tom pitanju.

Eto, a tebi @twice pozdrav  Smile

Pa vidi druze to sto si rekao mogu da prihvatim kao tvoje licno stanoviste ali nikako kao cistu realnost. Ako mene pitas
posle 5.oktobra je vrlo malo toga uradjeno od obecanog mozda bi se moglo reci i nista. Odlicno se secam '93 i plata svojih ropditelja
koje su iznosile po 2-3 marke. Ali to sto je tada bilo gore ne opravdava ovo sto je sada lose. I dalje lopovi bliski rezimu
kradu od naroda, od tebe, od mene, od nasih roditelja. I dalje je sprega vlasti i kriminala mnogo jaka. Meni je a verujem i tebi
potpuno svejedno da li se za vreme Slobe obogatio neki biznismen blizak njegovom razimu ili je to za vreme Djikija ucinio
neki drugi blizak ovom drugom, poenta je da se po tom pitanju nista nije promenilo. I jeste u pravu si plate nisu vise 40 eura sad su 200
ali su i cene isto tako otisle 5 puta gore. Samo ima jedna bitna razlika, unazad dve godine svi na sve placamo PDV
pa cak i kad prdimo drzava nam naplati 18% poreza, a ja ne vidim gde sve te pare odlaze?! Deo je svakako vidljiv ali gde je ona nevidljiva vecina?
A to da ce lopove "kad tad" stici pravda...to je demagogija Smiley Ako za 6 godina nisu pohapsili glavne lopove nego su samo dali
priliku sebi bliskim lopovima da kradu jos vise, izvini ako sam pesimista, ali mislim da od te price nema nista. Pa ako je Sloba kriv za enormno
bogacenje sebi bliskih ljudi zar nije ista stvar sa ovima posle Slobe? Da ne bude zabune ja sma uvek bio protiv Milosevica
ali kako stvari stoje mi smo posle njega dobili malo vise Milosevica!
I tako dalje i tako blize... nama su plate sa 40 otisle na 200 eura a poslanicima? Na 2000 i kusur eura, za cega?
Za nedolazak na posao i otvoreno zajebavanje naroda, pa svi mi vidimo na tv-u prenos skupstine koja nema jebeni kvorum, pa izracunaj ti bato
njih odprilike 250 (ne znam tacan broj) po 2.000 eura mesecno samo za platu, pa koliko je to para mesecno? Za cega druze?
Jel to boljitak u odnosu na Slobinu vlast? A da ne racunamo jos putne troskove i ostala sranja na koja nam uzimaju pare.
Mozda ti to smatras priblizavanjem evropi ali ja to tako ne vidim. Osim sto se standard poslanika ministara i ostalih cinovnika
itekako priblizo evropskim, ja bih cak rekao da je otisao i iznad njihovog, jer nigde u evropi nema toga da ti ne dolazis na posao
i ako dodjes ne radis nista, nego sedis pijes i jedes a neko te za to NISTA placa preko 2.000 eura mesecno.
Ja i ti mozemo da se ne slozimo oko toga ko je bolji , da li ovaj ili onaj, ali ne znam na osnovu cega mozemo da se ne slozimo oko
ovoga sto sam naveo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@twice

Posto smo suvise otisli van teme, raeci cu jos ovo:

Svako od nas ce imati razlicito misljenje o tome da li je sada bolje, ili gore nego ranije, i oko toga se necemo raspravljati.(To si lepo opisao u svom potpisu Smile Smile)

Sto se tice lopuza, voleo bih da svi oni omaste konopac, (u tim stvarima sam zhesce radikalan) a ne samo corku. i tu se slazem sa tobom. Oni veliki su ostali nedodirljivi. Kada sam rekao da neke stize pravda, mislio sam na trenutno aktuelna hapsenja-npr drumska mafija, stecajna mafija i sl. Ne secam se da je onaj koji je proletos preminuo 'apsio svoje.

A oko politicara.....ma sve je vec receno. Vidim da ni 'jedni' ni 'drugi' nisu gadljivi na narodnu lovu.

Bilo kako bilo, tebi @twice pozdrav  Smile i nek si ti meni ziv i zdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

Posto smo suvise otisli van teme, raeci cu jos ovo:

Svako od nas ce imati razlicito misljenje o tome da li je sada bolje, ili gore nego ranije, i oko toga se necemo raspravljati.(To si lepo opisao u svom potpisu Smile Smile)

Sto se tice lopuza, voleo bih da svi oni omaste konopac, (u tim stvarima sam zhesce radikalan) a ne samo corku. i tu se slazem sa tobom. Oni veliki su ostali nedodirljivi. Kada sam rekao da neke stize pravda, mislio sam na trenutno aktuelna hapsenja-npr drumska mafija, stecajna mafija i sl. Ne secam se da je onaj koji je proletos preminuo 'apsio svoje.

A oko politicara.....ma sve je vec receno. Vidim da ni 'jedni' ni 'drugi' nisu gadljivi na narodnu lovu.

Bilo kako bilo, tebi @twice pozdrav  Smile i nek si ti meni ziv i zdrav!

moj potpis nema veze sa raspravom nego sa svadjom Smile
a u prilog tome da li je narodu generalno bolje ili gore moze ici i sledeca cinjenica. ja bih to ovako postavio.
Za vreme vlasti sps-srs narodu je bilo lose, zbog toga su kaznjeni na izborima i srs je imao mali broj poslanika. onda je malo vladao dos i narodu je kako ti kazes "bilo bolje" i pljas sledeci izbori radikali osvoje 82 poslanicka mesta i budu najjaci do sada nakon '97 godine. pa meni to izgleda da je narodu bilo losije a ne bolje kad je ponovo ukazao poverenje onima pod kojima im je bilo lose. Smiley

U svakom slucaju ja na izbore necu izaci i necu glasati, jer kao sto rekoh u ranijim postovima, ne vidim nikakav boljitak i stekao sam utisak da se svi relevantni politicki faktori u Srbiji izgleda takmice ko je gori i ko vise krade. Do sada su sve partije imale vlast a nama je sve gore i gore.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 20:46:39 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.