Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:00:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo problemi sa Stojadinom  (Pročitano 2191 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Ovako probao sam sa raznim alatima, ali na kraju sam se odlucio za Combofix. Resenje je jednostavno.
Kompletno objasnjenje sa skriptama i virusom sam uploadovao na Rapid.

Sam virus ne moze da se aktivira ukoliko se ne pokrene dvoklikom, prakticno se nista ne desava dok se ne restartuje racunar, Onda se dobija ovakav prozor

Naravno mora da se klikne na prvu opciju i onda se pojavljuju one slike, kursor kanta za smece, cak i internet stranica koja vas poziva u Veliku Planu ...

Na racunaru ne moze nista da se radi dok se ne pusti Combofix da prodje. Onda slede uputstva sa linka i skripte.
Ko hoce da se zeza to radi na svoju odgovornost.
Ja sam ga instalirao nekoliko puta da proverim i sve je ok. Na kraju sam pustio CCleaner i defregmentaciju.

Jos jednom cu da ga proverim za svaki slucaj.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 13:46:08 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Beograd - Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N 70
koj je ovo ludilo...svaka cast za trud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Ok imam resenje, proverio sam ga 5 x, nema da omane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
i ponovo ..
mozemo li dobiti hjt log sa tvog racunara nakon startovanja ove skripte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
Ne vidi se nista u HJT logu osim expllorer.exe, nijedan drugi fajl niti registry.
E sad jedino da ga ponovo instaliram pa da pustim HJT, ali nema potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
...ali DDS i Gmer ga vide jel?
morali bi...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 20:09:16 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
on blokira pristup registry bazi, command promtu i properties-u uopste (ako se dobro secam) .. to znaci da menja vrednost u registry bazi, ato znaci da se mora videti u nekom logu, a mene zanima gde i kako se ponasa u radu sa drugim software-om,a li pokrenucu ga ja pa cemo da analiziramo Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
...ali DDS i Gmer ga vide jel?
morali bi...

Ne vide ga, nije rootkit, morao sam sam da trazim fajlove, celo pre podne sam se arcio, oci su mi ispale. Jedino se vidi expllorer exe, koji je izgleda jedini krivac za potpunu blokadu. Kada se on uklonionda moze da ide druga skripta.
Kako sam ga trazio ? odradjen je 2005 god. pa mi je na VM bilo olaksano zato sto nisam imao fajlove iz te godine. Najvise muke sam imao dok sam resio recycle bin.

Probao sam expllorer.exe da uklonim sa Catchme programom, racunam ako uspem lakse nego sa CF-om da radim, ali posle toga mi je praktocno onesposobljen Win explorer, pa sam morao da odradim repair na VM  Smile Preko task managera nece da se pokrene.

Eto i to se desava, ali morao sam da ne bih pogubio sve podatke koji su mi ostali. Na kraju sam odabrao CF kao najbolje resenje, jer ne restartuje sistem.

Ako odradim skriptu iz jednog dela, znaci ako upisem i  c:\Windows\expllorer.exe nece da odradi. zasto, nisam ustanovio, bar za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:00:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ponovo problemi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.47 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.