Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дукић напустио емисију ТВ Хајат због увреде српском на  (Pročitano 19989 puta)
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Dva puta na ist ifazon.......kad je bio prvi put bas me interesuje.....
Kako znam nase rukovodstvo nije imalo takve ambicije.....

Nisu samo SA Srbi docekali kraj rata u u vecem broju.....
Kako znam u Zenici je isto 5 000 Srba zivjelo tokom rata...
Mislim da je u Tuzli bio velik broj Srba.....
Prvi fazon je bio 41 kad ste nas poklali služeći kao hrvatsko cvijeće ....
Znaš li ti uopšte koliko je srba bilo u sarajevu prije rata kad ti je 5000 neka cifra ?
Većina zeničkih srba je sada u americi jer su logoraši odmah dobijali vize ...
Nadji negdje popis pa razmisli o sintagmi "veliki broj"
@ peachwise ako nisi znao srbi su ogromnom većinom hrišćanski narod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ simijon
Tacno je to sto kazes da se novac davao da bi mogli preci na Srpsku teritoriju....
Samo takav izbor nisu imali Bosnjaci u gradovima RS.....

@ kriptonit

To sto si napisao o 2WW nije tacno.....

Pokelje su tada kako znam prvi Cetnici poceli....isto Istocna Bosna.....
Vec sam pisao o tom peridu i mogu ti reci da smo mi na podrucju BIH i
tada najgore prosli....

Nemoj molim te price o Handzar diviziji,koja je tek pred kraj rata imala
operacije u BIH i to protiv Partizana....

Sto se tice Sarajevskih Srba......valjda znas za ono cuveno obecanje
Radovana Karadzica da ce se Srbi u Sarajevo vratiti za 24 sata....
Pa su ga mnogi poslusali....i pred sam rat napustili Sarajevo.....

Recimo u mojoj ulici na Dobrinji bio je podjednak broj Srba i Bosnjaka...
nije se ni zapucalo 90% Srba je uveliko napustilo Sarajevo....a tako
je bilo i u ostalom dijelu grada....
« Poslednja izmena: 25. Mar 2008, 17:15:49 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
U tom tvom multietnickom SA ogromna vecina Srba je shvatila sta im se sprema pa nisu cekali da ih neko regrutuje u TO ili patriotsku ligu ili zelene beretke. A posto vidim da se ponavljas kao papagaj Bosnjaci masovno ubijani, a to nije tacno, masovno je bilo samo u Srebrenici i Korickim stijenama kada su ih poveli na razmjenu, a odveli su ih na drugu stranu nazalost. A Bosnjaka i Hrvata je bilo takodje u VRS i takvima nije falila ni dlaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Mnogim Srbima mucki umorenim u WW2 na prostoru bivse SFRJ isklesana je petokraka a nisu bili komunisti ili partizani i pod nekim laznim izgovorom suzivota nije pisala nacionalna pripadnost. A nije nuzan krst, moze biti nesto kao cvijet iz Jasenovca, jer nije bilo razlika u metodama morenja Srba. Konc logor za Srbe Viktor Bubanja danas sud BiH ne procesuira predmete tih nesrecnika koji su u njemu bili. Ironija nad ironijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ni ti što su ostali u federaciji (jako mali broj ) nijsu bili pošteđeni ubijanja i torture, pitam se šta bi bilo da su ostali u većem broju.
Vi i ne znate koliko je muslimana ubijeno u istočnoj bosni u WW2, a ko je najviše stradao dovoljno govore imena stratišta : stara gradina, garavice, jadovno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28

СAРAЈЕВО, ВИШЕГРAД - Предсједавајући Комисије за УНЕСЦО Слободан Шоја рекао је "да је неодлазак генералног директора УНЕСЦО-а у Вишеград због протеста "Жена - жртава рата" блам који БиХ себи није смјела да дозволи.
- То је штета и наша срамота - казао је Шоја. 

Шоја је рекао да спомен-плоча коју су "Жене - жртве рата" поставиле на мост, тамо не може да стоји, јер мост више није у рукама БиХ, него у рукама свијета.

Генерални директор УНЕСЦО-а Коићиро Мацура уручио је јуче у Сарајеву предсједавајућем Предсједништва БиХ Харису Силајџићу сертификат Комитета за свјетску баштину о упису моста Мехмед-паше Соколовића у Вишеграду на Листу свјетске баштине УНЕСЦО-а.

Мада је раније протоколом било предвиђено да церемонија примопредаје сертификата буде обављена у Вишеграду напрасно се одустало од тога јер су жене удружења "Жене - жртве рата" ултимативно тражиле да се сертификат не преда све док не буде на мосту постављена плоча која ће "говорити о злочинима почињеним на мосту током рата".

Силајџић је током церемоније у Сарајеву, којој су присуствовали многобројни амбасадори у БиХ, подсјетио да је вишеградска ћуприја, која датира из 16. вијека, средином прошле године увршћена на Листу свјетске баштине, те да су "том једанаестолучном грађевином у свијет незаборава ушли" и његов утемељивач, Мехмед-паша Соколовић, градитељ Мимар Синан, хроничар Иво Aндрић.

Он је у свом обраћању Мацурију рекао да учини све како би и имена "око 3.000 жртва рата у Вишеграду биле уклесана на плочи која би била постављена на ћуприји".

У исто вријеме у Вишеграду педесетак чланица Удружења "Жене - жртве рата" из Сарајева на силу су поставиле спомен-плочу о страдањима Бошњака у Вишеграду у току рата.

Предсједница овог удружења Бакира Хасечић је прво замјерила влади Турске "која је на срамоту пристала да реконструише и обнавља ћуприју на Дрини".

Хасечићева је лимену плочу са именима страдалих поставила уз бројне увреде и на рачун начелник комуналне полиције општине Вишеград Илија Перишић који је присутне упозорио да правила налажу да је на ову грађевину и стотину метара око ње забрањено постављати било какве натписе и обиљежја.

Осим вербалних напада Хасечићеве на ћуприји нису забиљежени други инциденти а око грађевине су биле примјетне појачане полицијске снаге.

Начелник општине Вишеград Миладин Милићевић је јуче на церемонији у Сарајеву Мацурију уручио повељу почасног грађанина Вишеграда.

Он је изразио жаљење што ова свечана церемонија није одржана у Вишеграду.

- Дуго ћемо жалити на пропуштеној прилици. Вишеград и мост ће вас чекати и морате нам обећати да ћете доћи и својим присуством потврдити да је вишеградска ћуприја саставни дио Свјетске баштине- казао је Миличевић обраћајући се Мацурију. 

Мацура је казао да је УНЕСЦО спреман да сарађује са БиХ како би се очувало богато насљеђе.

- Прошлог јула је на Новом Зеланду Комисија за свјетску баштину препознала универзалну вриједност моста у Вишеграду, изузетно достигнуће архитектуре и грађевинарства. Његова вриједност превазилази државне и границе између култура - казао је Мацура.

Хасечић: Шта вас брига имам ли дозволу

Кад су новинари упитали Бакиру Хасечић има ли дозволу за постављање натписа на ћуприји она им је одговорила: "Шта је вас брига и ко сте ви да ме то питате", додавши да мост више не припада Вишеграђанима, већ УНЕСЦО-у.

Након што јој је новинар Славко Хелета, који је био логораш за вријеме рата у Горажду, рекао да се сјећа ратних времена у том граду када је она била униформисана и носила пиштољ за појасом, Хасечићева је рекла:

"Свијетла образа и сад чувам униформу и ако запуца поново ћу је обући и борити се против таквих".

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/6749/cir/Nedolazak-Macure-u-Visegrad-blam-i-sramota-za-BiH.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Prijedor nije selo
U kojem je to jos selu ? pobijeno 3 000 Bosnjaka....

Znam da je to genetika i protiv toga ne mozes, ali zasto izvrces moje reci...
Ja nisam rekla da je Prijedor selo ili da znam selo u kome je pobijeno 3000 muslimana, vec da ce na kraju ispasti da je u svakom selu ubijeno 3000 muslimana...

To je moj osvrt na muslimansku megalomaniju i mitomaniju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Iskreno zalim sve zrtve tog gnusnog zlocina kojeg su pocinili Srbi
Da cujem tebe sad

moj prvi post i posle njega nista ..

Citat
Ja cekam gdje ste

moj drugi post i posle njega nista ..

I evo treci put pa reko mozda sada na insitiranje ...
Ali ..

Posto sam ja iz Prijedora  to je tacno ta zelja postoji od ranije trazi se neko rijesenje ali oni ne odustaju
A zasto bi sada ce neki pametni da mi kaze pa da ga preduhitrim
ZAto !Zbog svega onoga   sto toliko stavljate usta a zove  se suzivot

Ajd da pokusam jos jednom moze sad ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Citat
Он је у свом обраћању Мацурију рекао да учини све како би и имена "око 3.000 жртва рата у Вишеграду биле уклесана на плочи која би била постављена на ћуприји".

Vidiš Anea to je postao njihov kliše. Nažalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Tacno je to sto kazes da se novac davao da bi mogli preci na Srpsku teritoriju....
Samo takav izbor nisu imali Bosnjaci u gradovima RS.....
Prijedor stvarno nije selo preko 40 000 u samom gradu a sa selima i preko 90 000
Prije svega nije tacno da se radi o tri hiljade cista glupost
Drugo nije tacno da je sve bez ispaljenog metka a pobuna na Hambarinama, Kozarcu, i neke druga sela ne bitna za ostale pa je nakon toga doslo do toga da su SRbi zauzeli opstinu i preuzelu kontrolu u gradu

Nije tacno Mursel je prezivio dansa zahvaljujuci tome  sto je dao novac pa je izvucen iz grada

O Srbima u Sarajevu Tuzli Zenici stvarno ne bih jer je o tome krajnje besmisleno raspravljati znamo dobro to jest oni znaju najbolje sta im se desavalo
O tome da su Srbi napustali mjesta danas u Federaciji govori o tome da vas nisu htjeli cekati u svojim kucama  da bi bili muceni ili ubijani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.