Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дукић напустио емисију ТВ Хајат због увреде српском на  (Pročitano 20015 puta)
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Uragan, u većini BH gradova sa mješovitim stanovništvom bilo je pitanje časa ko će preuzeti grad. Hvala Bogu mi smo bili brži. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
@ igorxxx

Za mene je svaki zlocinac isti(Bosnjak,Srbin,Hrvat.....)
Daj mi jedan primjer gdje sam ja osporavao zlocine koje su pocinili
Bosnjaci ?

@Anea

Prijedor nije selo  Smile

U kojem je to jos selu ? pobijeno 3 000 Bosnjaka....

@kriptonit

Dijelimicno si u pravu,samo kod nas naprimjer u
Sarajevu,Zenici,Tuzli....nije bilo organizovano
masovno ubijanje Srba,kao sto je slucaj sa
vama,jer neznam nijedan grad u RS u kojem nisu izvrsena
masovna ubistva Bosnjaka....

« Poslednja izmena: 24. Mar 2008, 23:55:07 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zenički logori nisu organizovani ? Sarajevo, tarčin,kazani ? Tuzla kolona je bila dovoljna da srbi shvate da im tu nema mjesta. Niste baš bili dobri bošnjani kao što se želite predstaviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Sta su fakti: treba obiljeziti svako mjesto na kome se desio zlocin, treba na toj ploci da pise ko , kako i od koga, mi Srbi ne bjezimo od istine, jer da je tako ne bi imali pravo da je trazimo za sebe, ne sporim da bi takvih spomenika bilo vise bosnjackih, ali bi bilo i srpskih i hrvatskih sa svojom istinom. I ovo ne vazi samo za BiH treba pokrenuti inicijativu i za SLO i za HR jer je i tamo poginulo neduznih Srba i ostalih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Zenički logori nisu organizovani ? Sarajevo, tarčin,kazani ? Tuzla kolona je bila dovoljna da srbi shvate da im tu nema mjesta. Niste baš bili dobri bošnjani kao što se želite predstaviti.

Nepricam o logorima i neosporavam postojanje  logora....
Nisam ni kazao da smo bili cvijece u ratu....
I sa nase strane bilo zlocina....

Ali recimo Prijedor je pao bez ispaljenog metka a njemu
je ubijeno 3000 Bosnjaka,da nespominjem gradove u Istocnoj Bosni.....

Spominjes Sarajevo,slazem se da je bilo zlocina i zao mi je zbog toga,
ali je cinjenica da je VRS ubila vise Sarajevskih Srba nego
Caco i slicni njemu zlocinci.
Kako znam do kraja rata je u Sarajevu bilo 5000 Srba,istina nije  im bilo lako....
Ali su mnogo bolje prosli nego Bosnjaci u gradovima RS...

Daj mi samo jedan grad u RS gdje nije bilo masovnog ubijanja Bosnjaka.......nema ga....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drvar  Smile Smile Smile  Pa daj ti meni jedan u federaciji gdje nisu ubijani Srbi ! Da mi nismo preuzeli inicijativu na početku rata završili bi kao i vi. Al eto niste nas mogli dva puta na isti fazon uzeti. Da li ti hoćeš da kažeš da vaše rukovodstvo nije imalo namjeru istrijebiti srbe ? Šta misliš zašto su ti srbi u SA kako ti kažeš "bolje prošli" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Drvar  Smile Smile Smile  Pa daj ti meni jedan u federaciji gdje nisu ubijani Srbi ! Da mi nismo preuzeli inicijativu na početku rata završili bi kao i vi. Al eto niste nas mogli dva puta na isti fazon uzeti. Da li ti hoćeš da kažeš da vaše rukovodstvo nije imalo namjeru istrijebiti srbe ? Šta misliš zašto su ti srbi u SA kako ti kažeš "bolje prošli" ?

Dva puta na ist ifazon.......kad je bio prvi put bas me interesuje.....
Kako znam nase rukovodstvo nije imalo takve ambicije.....

Nisu samo SA Srbi docekali kraj rata u u vecem broju.....
Kako znam u Zenici je isto 5 000 Srba zivjelo tokom rata...
Mislim da je  u Tuzli bio velik broj Srba.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Uragan ne pričaj bajke. Od Srba kad je počeo rat u Sarajevu imala sam 20 bliskih rođaka, samo je babaujna umrla. Na kraju rata ostalo ih je troje. Svi ostali su pobegli dajući ogroman novac za izbavljenje. A ovi troje što su ostali to je zato što se bez njih nije moglo pa im nisu dali da izađu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
a, majku mu, i taj spomenik, mora li bas da bude dzinovski krst? to mogu i ja da napravim, samo mi dajte dovoljno kamena i alat... moze li nekakav drugi spomenik, nesto sa nekom lepsom idejom? kako toliki spomenici i bez petokrake i bez krsta i bez polumeseca stoje i dan-danas, i nikome ne smetaju?
u ostalom, ni ti pobijeni Srbi sigurno nisu bili vernici svi do jednog... zasto onda krst? dize li se crkva ili spomenik?
e ludog naroda, sva tri mislim... napravice Vatikan od te Bosne, i Srbi i Bosnjaci i Hrvati.... samo crkva i crkva, a narod nema sta da jede na sve tri strane - da nece popovi mozda da vas hrane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
a, majku mu, i taj spomenik, mora li bas da bude dzinovski krst? to mogu i ja da napravim, samo mi dajte dovoljno kamena i alat... moze li nekakav drugi spomenik, nesto sa nekom lepsom idejom? kako toliki spomenici i bez petokrake i bez krsta i bez polumeseca stoje i dan-danas, i nikome ne smetaju?
u ostalom, ni ti pobijeni Srbi sigurno nisu bili vernici svi do jednog... zasto onda krst? dize li se crkva ili spomenik?
e ludog naroda, sva tri mislim... napravice Vatikan od te Bosne, i Srbi i Bosnjaci i Hrvati.... samo crkva i crkva, a narod nema sta da jede na sve tri strane - da nece popovi mozda da vas hrane?

Potpis.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.