Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дукић напустио емисију ТВ Хајат због увреде српском на  (Pročitano 20016 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve je manje Srba u Sarajevu

U Sarajevu je pre rata živelo 168.000 Srba a sada ih nema ni dva odsto. Taj broj se i dalje smanjuje, što pokazuje i podatak da je broj sahrana godišnje nekoliko stotina puta veći od broja rođenih.

(Tanjug)

U ovih 168 000 se pikaju opstine Pale,Trnovo,Vogosca.....
Znaci sa Palama,Istocnim Sarajevom plus Federalnim dijelom grada Srba ima
sigurno preko 100 000......
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako vas nema po par mjeseci pa se onda izbrijete kao skakavci pa svi ste tu
REci ti meni jeste vi  u nekom dosluhu? jeste, pa da  znao sam ja
Mozete i meni reci bicu dobar  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220

Cek jel ti mislis da sam ja glup?

The last official census in Bosnia and Herzegovina took place 1991 which recorded 527,049 people living in city of Sarajevo (ten municipalities).

War changed the ethnic and religious profile of the city. While it had long been known as a multicultural city, or Europe's Jerusalem, Muslims Bosniaks returned to form an even greater proportion of the population. In 1991 Bosniaks formed 45% of the population, followed by Eastern Orthodox Serbs with 38%, and Roman Catholic Croats with 7%. However, in 1997 Bosniaks formed 87% of the population, with Serbs at 5% and Croats at 6%.

en.wikipedia

Sracunaj koliko je 38% od 527 000.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Kad će taj popis da se vidi kako je etnički očišćeno Sarajevo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kad će taj popis da se vidi kako je etnički očišćeno Sarajevo?
i ne samo sarajevo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Gledajte ovo, hoce Bosnjaci da dignu spomenik svima i time slicno kao Hrvati u spomen podrucju Jasenovac izbrisu srpske zrtva i nacin na koji su poginuli, a ginuli su od metaka i kama zloglasne Armije BiH. Takve spomenike nikad necemo priznati.

1992. muslimani iz Breze su napravili pokolj stanovnika jednog srpskog sela kod Ilijasa , selo je sravljeno do temelja i kada su porodice zrtava postavili malu spomen plocu u svom selu dosli su neki balijanderi iz ilijasa ili breze u srpsko sravljeno selo i polomili i tu malu plocu.

I sad koliko ima tih primjera po SA jos, ovako cemo mi kad ne mozemo u samom SA da pomenemo srpske zrtve pomenucemo ih na srpskoj zemlji i dati do zananja da su stradali u SA od muslimanskih koljaca.

Drugi primjer je Srebrenica, gdje su u mezarju Potocari okacene zloglasne zastave tzv. Republike BiH i to svako vidi ko prodje tuda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma vidite vi ljudi te njihove propagande.

Već javljaju kako je to mjesto strateško odakle se može granatirati Sa na tri strane i kako su tamo pronađene ostaci granta, ali da je to neko na vrijeme sklonio što se vidi po svježem tragu guma!

Zato dići spomenik a njih ne pitati nizašta!

Jes da to more tako. Kako sarajevo odluči tako će ti biti. Izgleda da put koji vodi do zlatišta dijelom zalazi u federaciju tako da ćete morati žičarom dovoziti materijal a radnike izbacivati padobranom Smile
Bili nisi mi odgovorio na prosli post,a sto se tice ove tvoje izrecene gluposti nemam rijeci!
1.Zasto borcima za multietnicku BiH smeta simbol hriscanstva?Nece biti postavljen top pa da vam smeta!
2.Jel to zabranjeno stanovnicima RS-a i radnicima RS-a da prolaze putevima kroz Federaciju!
3.Jel to znaci da bilo koja roba koja stize u RS nece smjeti proci putevima kroz Federaciju!
Bili otvaras pandorinu kutiju nisi mi jasan cini mi se da pokusavas otcijepiti Federaciju od RS-a!

I jos nesto umalo da zaboravim,probudi se Bili Sarajevo se od 92-e godine vise nizasta ne pita u vezi sa Republikom Srpskom,probudi se Bili zivis u snovima vec 16 godina!

1. zato što ne smeta spomenik kao spomenik. Krst nije slučajno izabran.
2. ni u kom slučaju ali vam "banane" više neće prolaziti. Naravno mislim konkretno na gradnju križa
3. vidi pod 2

a mi ćemo vidjeti ko živi u snovima. Onako vi mi ličite na najveće sanjare. Kosovo je Srbija! Nezavisna srpska! Krst iznad Sarajeva! Kao i uvijek na riječima ste najjači ali slabo provodite u djelo

Na krst zaboravite samo ćete se obrukati Smile
Nisi mi jasan,ne smeta ti spomenik kao spomenika ali krst nece moci!
Mislis da ces ti iz Sarajeva da odlucis kakav spomenik ce se izgraditi u Republici Srpskoj!
Bili varas se,najveci domet tvoje borbe protiv tog krsta je po forumima i nigdje drugdje!

1.Nema sta tebi da smeta ili ne smeta spomenik,krst nece biti postavljen na teritoriji federacije i tu se stavlja tacka na svako moguce uplitanje u izgradnju spomenika od strane vas koji se jos hranite Alijinom lazljivom propagandom!Naravno Bili da krst nije slucajno izabran,pa valjda znas da je krst simbol Hriscanstva,stradanja i pobjede i po sve tri nabrojane stvari zasluzuje da se nalazi iznad Sarajeva!
Volio bih da mi objasnis jednu stvar:Kako vama koji se toboze zalazete za jedinstvenu,gradjansku i multikulturalnu BiH moze da smeta KRST?
2.To sto ti mislis da je gradnja krsta banana to je tvoj problem,opet ti ponavljam,apsolutno mi nije jasna nikakva veza izmedju odluke da se pravi spomenik na teritoriji Republike Srpske i ljutnje nekog ostrascenog borca za "gradjansku" Bih koji zivi u Federaciji BIH!Mislis da mi pojasnis ti ako mozes koja veza postoji izmedju tebe i Krsta u Republici Srpskoj!
3.Sto se tice zivota u snovima evo nesto konkretno:BILI SANJAS da ces sprijeciti gradnju krsta i sanjas da ces opet zivjeti u BiH u kojoj ces moci ti iz Sarajeva da zabranis Srbima da naprave KRST na teritorijui Republike Srpske!
Sto se tice Kosova ako malo pregledas moje postove vidjeces da ja imam apsolutno realno glediste u vezi Kosova,boli me sve sto se desilo ali sam potpuno realan,ali sto se tice Republike Srpske u ovo momentu je najbitnije da je niko nemoze ukinuti,a polako jacamo pa ce doci i vrijeme da se odvojimo,mozda ne uskoro ali doci ce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma vidite vi ljudi te njihove propagande.

Već javljaju kako je to mjesto strateško odakle se može granatirati Sa na tri strane i kako su tamo pronađene ostaci granta, ali da je to neko na vrijeme sklonio što se vidi po svježem tragu guma!

Zato dići spomenik a njih ne pitati nizašta!

Jes da to more tako. Kako sarajevo odluči tako će ti biti. Izgleda da put koji vodi do zlatišta dijelom zalazi u federaciju tako da ćete morati žičarom dovoziti materijal a radnike izbacivati padobranom Smile
aoooo Smile Smile Smile mene prosto bude strah kada vidim kako razmisljaju pojedini ljudi,i koliko mrze drugu nacionalnost.zato su i ostali sami.da se o sebi zabave.a kosovo pa-pa,ode i ono.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Cek jel ti mislis da sam ja glup?

The last official census in Bosnia and Herzegovina took place 1991 which recorded 527,049 people living in city of Sarajevo (ten municipalities).

War changed the ethnic and religious profile of the city. While it had long been known as a multicultural city, or Europe's Jerusalem, Muslims Bosniaks returned to form an even greater proportion of the population. In 1991 Bosniaks formed 45% of the population, followed by Eastern Orthodox Serbs with 38%, and Roman Catholic Croats with 7%. However, in 1997 Bosniaks formed 87% of the population, with Serbs at 5% and Croats at 6%.

en.wikipedia

Sracunaj koliko je 38% od 527 000.

Sve je to ok,samo me interesuju od ovih 527 000,
koje su to opstine zbrajali u ovaj popis ???

P.S. Gradonacelnik Istocnog Sarajeva protiv ove incijative......
Predpostavljam da su i Politicki krugovi takvog misljena......

Prema tome ova tema vise nema smisla.....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gledajte ovo, hoce Bosnjaci da dignu spomenik svima i time slicno kao Hrvati u spomen podrucju Jasenovac izbrisu srpske zrtva i nacin na koji su poginuli, a ginuli su od metaka i kama zloglasne Armije BiH. Takve spomenike nikad necemo priznati.

1992. muslimani iz Breze su napravili pokolj stanovnika jednog srpskog sela kod Ilijasa , selo je sravljeno do temelja i kada su porodice zrtava postavili malu spomen plocu u svom selu dosli su neki balijanderi iz ilijasa ili breze u srpsko sravljeno selo i polomili i tu malu plocu.

I sad koliko ima tih primjera po SA jos, ovako cemo mi kad ne mozemo u samom SA da pomenemo srpske zrtve pomenucemo ih na srpskoj zemlji i dati do zananja da su stradali u SA od muslimanskih koljaca.

Drugi primjer je Srebrenica, gdje su u mezarju Potocari okacene zloglasne zastave tzv. Republike BiH i to svako vidi ko prodje tuda.
samo ne pominjite srebrenicu,pustite tolike nevine zrtve da u miru pocivaju,ako ste u stanju.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.