Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дукић напустио емисију ТВ Хајат због увреде српском на  (Pročitano 19933 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa čekaj još da mi objasniš kako se zove kad državna TV iz inata pušta direktni prenos proglašenja samozvane republike Kosovo? Kako se kaže za nekog kome je svaka druga reč četnik? Kako se zove kad je tržište pokriveno robom iz Hrvatske ali nema ni ideje o nekim od najvećih brendova iz Srbije?
Državna TV je pod uticajem svih samo ne onih koji bi trebali da utiču na to tj. nas kojh živimo ovdje.

Kome je svaka druga riječ četnik ?

Nisi upoznata sa prisustvom najvećih srbijanskih brendova zato  Smile  Prisutni su, ali realno govoreći, brendovi iz Hrvatske su kvalitetniji. Samo podatak, da BiH ima najveći deficit sa zemljama iz komšiluka Wink

Bolje jest, ali nije to kako treba da bude. Slažem se. Čak je daleko od toga, u mnogim segmentima života. Ali za razliku od nekih gradova, ovdje se ne ruše niti se sprječava izgradnja vjerskih objekata.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 4.0a1pr
Nisam čula da postoji više Sarajeva, inače bila sam u svim delovima grada od Lukavice do Bembaše. I pošto dobro poznajem Sarajevo znam i kako je izgledalo pre 30 godina,pre 20 godina, i pre 10 i kako izgleda danas.

Ne znam stvarno....nisam odavno bio u Sarajevu  Smile Smile Smile samo što svaki dan hodam kroz njega Smile

A to što pričaš da se podpaljuje mržnja, stvarno, ali stvarno ti ne treba to Smile

Medjutim, ne želim da idem više u off kao neki  Smile  Smile
Sarajevo više nije ono što je bilo , to je sada neka vrsta Đamahirije u njemu vlada težak bailuk ! A to koliko vole Srbe u Sarajevu o tome je suvišno govoriti a što se tice muslimanske Tv dovoljno je reci samo jedno fuj !
« Poslednja izmena: 27. Mar 2008, 20:51:13 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pa čekaj još da mi objasniš kako se zove kad državna TV iz inata pušta direktni prenos proglašenja samozvane republike Kosovo? Kako se kaže za nekog kome je svaka druga reč četnik? Kako se zove kad je tržište pokriveno robom iz Hrvatske ali nema ni ideje o nekim od najvećih brendova iz Srbije?
Državna TV je pod uticajem svih samo ne onih koji bi trebali da utiču na to tj. nas kojh živimo ovdje.

Kome je svaka druga riječ četnik ?

Nisi upoznata sa prisustvom najvećih srbijanskih brendova zato  Smile  Prisutni su, ali realno govoreći, brendovi iz Hrvatske su kvalitetniji. Samo podatak, da BiH ima najveći deficit sa zemljama iz komšiluka Wink

Bolje jest, ali nije to kako treba da bude. Slažem se. Čak je daleko od toga, u mnogim segmentima života. Ali za razliku od nekih gradova, ovdje se ne ruše niti se sprječava izgradnja vjerskih objekata.
Ne, ako moji rođaci nisu nikad čuli za neke od najvećih proizvođača u Srbiji, kao Matijević ili Agrimes, onda tih brendova nema.

Od crkava i džamija se ne živi, ali u Beogradu ima registrovano oko 150 malih verskih zajednica i sve imaju neke prostore u kojima se sastaju. Čak su Kinezi baptisti sebi podigli crkvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ne, ako moji rođaci nisu nikad čuli za neke od najvećih proizvođača u Srbiji, kao Matijević ili Agrimes, onda tih brendova nema.
Iskreno, nisam ni ja. Ali samo zamisli kada bi svi brendovi bili na jednom mjestu !? Na šta bi to ličilo ? Postavlja se pitanje, da li ti navedeni proizvođači zaista žele da učestvuju na ovako malom tržištu? Da li se njima isplati ulaziti u borbu sa moćnim hrvatskim, slovenskim proizvodima?

Od crkava i džamija se ne živi.
Naravno. Ali samo sam želio da kažem da nije tako crna situacija ovdje kakvom neko želi da je predstavi.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Crna je da crnja nemože biti !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a u srbiji je potpuno bijela,ma daj...prvo zaviri u svoju avliju pa gledaj u tudu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
a u srbiji je potpuno bijela,ma daj...prvo zaviri u svoju avliju pa gledaj u tudu! Smile
do juce je bila bela.Pao je juce sneg Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat

Ajde boga ti  ne lupetaj , ja govorim o svojoj "avliji" !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Ajde boga ti  ne lupetaj , ja govorim o svojoj "avliji" !  Smile
[/quote zar tako o svojoj drzavi,bosanac! Smile
Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2008, 22:25:21 od altgr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Ja se inace remse u Bih !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.