Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:04:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DSS komunisti  (Pročitano 6255 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Kako mozes da fasiste DSS poredjujes sa komunistima?

Smile
Dobro,ajde nisu fasiste nego smradovi... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Ljudi da li vi vidite sa kime se raspravljamo?

Pogledajte sta pise ispod RufusBG .

Lepo covek napisao- ako se ne varam a jos uvek dobro vidim : >Patriotizam je utočište za šljam <
 Sta vam to govori ?
 Kakav covek moze to napisati ?
Dajte bre ne pridajte mu vise paznju jer ce covek pomisliti da je normalan kao sto tvrdi da je Ceda posten i dobar !!!!!!

Ceda? Postenjacina, domacin covek!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Cinjenica je da u vrhu DSS-a ima najmanje bivsih komunista. Cinjenica je da se Kostunica pobunio protiv komunistickog ustava `74. god.
Cinjenica je da je stranka Vojislava Mihailovica, Drazinog unuka, u koaliciji sa Kostunicom i DSS-om. Smile

Dakle,  price ldp teletabisa su obicne gluposti i nebuloze.

IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Činjenica je da su SRS i DSS dostojni nastavljači komunističke tradicije i mentalnog sklopa. Činjenica je da su najveći komunisti poput Miloševića i Čavoškog bliski DSSu. Činjenica je da je DSS bio u finoj koaliciji sa SPSom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Činjenica je da su SRS i DSS dostojni nastavljači komunističke tradicije i mentalnog sklopa.

Ma jel? Argumentujes li ti ovo na neki nacin ili ovo ne treba da se dokazuje? Clan gebels sa foruma religije kaze da su nemci u II svetskom ratu pomagali, a da su srbe najvise ubijali cetnici?!?!?! Tvoja ideologija je isfuran fazon.

Činjenica je da su najveći komunisti poput Miloševića i Čavoškog bliski DSSu.

O Ljudima koji ovo napisu zaista ne treba trositi reci. Takvi ljudi su istog tog Kostunicu doveli na vlast u oktobru 2000. Znaci, po tvojoj logici, menjali ste Slobu za drugog Slobu? Sta onda reci o vama?

Pre svega, onaj ko je voleo Slobu za vreme njegove vladavine, a isto ga voli i danas, takvog coveka postujem, bez obzira sto ja mislim da je Sloba bio ovakav i onakav. Takodje postujem i one koji su voleli i podrzavali Kostunicu, Tadica, Seselja, Djindjica i 1990-te, 1997-me i 2000-te.

Najgora vrsta ljudi, najveci sljam, dupeuvlakaci su oni koji te danas vole, a sutra te pljuju. Konkretno Ceda, taj lik je podrzavao Kostunicu, i beba ga je podrzavao i svi ostali koji su bili zedni vlasti, droge i novca. Cim su se dokopali ministarstava i prvih vladinih automobila sa zatamnjenim staklima, poceli su da teraju vodu na svoju vodenicu. Sada isti taj sljam koji je lizao Kostunicinu guzu pokusava sve da natovari na tog istog coveka?!?!

Odjednom je sada DSS komunisticka partija??? Kostunica je preko noci sebi organizovao sav DB i vojsku i tu masineriju okrenuo protiv malog Cede i srpskog naroda???

Činjenica je da je DSS bio u finoj koaliciji sa SPSom.

Jos jedan dokaz da ste hteli samo da se docepate vlasti. Zajebi obraz, bitna je vlast. DSS je bio u koaliciji sa SPS-om, takodje je bio i SPO, pa ste i njih smotali u DOS?!?! Smile:D:D

SRS je takodje bio u koaliciji sa SPS-om, cudo da i njih niste namuvali u DOS...Smiley

Seselj, Djelic, Dinkic, Kostunica, Labus, Vucic, Tadic, pokojni Djindjic i Sloba  - sve su to obrazovani ljudi, pametni, skolovani i ja njih sve izuzetno postujem, drugo je to sto se meni ne svidja njihova politika i sto mislim da su to ordinarne budale i (neki od njih) lopovi (to je neko moje misljenje) ali ih postujem. Svako od njih ima ili je imao neki stav i cilj i nije odstupao od njega. Prema takvim ljudima treba imati postovanja.

Dok na primer, Cedu (od kojeg sam skolovaniji, btw. ima li neko pojma sta je taj covek na kraju zavrsio, sem konjickog kursa sa hipodroma koji je placan iz drzavne kase?) nikada necu postovati. Kako je zabio noz u ledja svojim dojucerasnjim drugovima, tako ce sutra i meni. Od takvih se ljudi plasim. On je u zadnjih 7 godina menjao misljenja i svoje politicke partnere cesce nego prosecan gradjanin donji ves.

Kakva je situacija cisto sumnjam da cu ikada glasati na bilo kakvim izvborima...Nemamo mi pametne politicare...nikada ih nismo ni imali.....

P.S.
@RUFUS

Ukoliko zelis da polemises o DSS-u, jednostavno otvori temu : Pitanja za DSS ili slicno. Bespotrebno fludujes forum postavljanjem maltene istih ili jako slicnih tema. Na kraju krajeva, moze da ti pomogne i kolega Alan Smithee.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Činjenica je da su SRS i DSS dostojni nastavljači komunističke tradicije i mentalnog sklopa. Činjenica je da su najveći komunisti poput Miloševića i Čavoškog bliski DSSu. Činjenica je da je DSS bio u finoj koaliciji sa SPSom.

Evo da postujem i ovde....

Српска радикална странка је основана у Крагујевцу 23. фебруара 1991. године. Настала је уједињавањем Српског четничког покрета, на чијем је челу био др Војислав Шешељ и највећег броја одбора Народне радикалне странке које је предводио Томислав Николић. На оснивачкој седници је за председника Српске радикалне странке изабран др Војислав Шешељ, који је председник српских радикала и данас. Ова седница представља Други отаџбински конгрес Српске радикалне странке.

Komunjare nema sta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
Samo mi objasni kako su ovi desnicari povezani sa Komunizmom...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Samo mi objasni kako su ovi desnicari povezani sa Komunizmom...

Objasni ti meni kakve on ima veze sa mozgom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

xaxaxaxaxaxaa kakav si ti lik...dete .jel se secas baneta ivkovica i njegovih mislim 7 poslanika,koje je dos(bez dss) oteo sps ??????

jeli ti mozda poznato ko je bio sef poslanickog kluba u to vreme kad je bane ivkovic,fino glasao za svaki predlozen zakon u skupstini ????? Smile Smile
`
i da li ti je to tada smetalo,ili si 2002 imao 12 godina i politika te jos uvek nije zanimala?????? Smile

ps.slazem se sa ostalima da sa ovim LUpetusom stvarno nevredi,diskutovati...lupetanje lupetanje i lupetanje.....
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ma jel? Argumentujes li ti ovo na neki nacin ili ovo ne treba da se dokazuje? Clan gebels sa foruma religije kaze da su nemci u II svetskom ratu pomagali, a da su srbe najvise ubijali cetnici?!?!?! Tvoja ideologija je isfuran fazon.

Najveći komunisti su postali najveći nacionalisti. Šešelj, Milošević, Čavoški, VElja Ilić...
Šta je ono što njih povezuje?
Mntalni sklop koji prihvata ekstremističke ideologije.
Kada je zvanična ideologija bila komunizam oni su bili komunisti, sada kada je nacionalizam, oni su nacionalisti.
Kolektivistički duh koji samo menja oblik i pojedinca pretvara u zombija koji robuje nekom kolektvitetu, klasi ili naciji.
Tako su, mentalno danas DSS i SRS nastavljači SKJ tradicije.

Citat
O Ljudima koji ovo napisu zaista ne treba trositi reci. Takvi ljudi su istog tog Kostunicu doveli na vlast u oktobru 2000. Znaci, po tvojoj logici, menjali ste Slobu za drugog Slobu? Sta onda reci o vama?

Ja NIKADA nisam glasao za KOštunicu i zbog toga sam ponosan.

Citat
Najgora vrsta ljudi, najveci sljam, dupeuvlakaci su oni koji te danas vole, a sutra te pljuju. Konkretno Ceda, taj lik je podrzavao Kostunicu, i beba ga je podrzavao i svi ostali koji su bili zedni vlasti, droge i novca. Cim su se dokopali ministarstava i prvih vladinih automobila sa zatamnjenim staklima, poceli su da teraju vodu na svoju vodenicu. Sada isti taj sljam koji je lizao Kostunicinu guzu pokusava sve da natovari na tog istog coveka?!?!

Svi su podržavali Koštunicu jer su hteli da idu na sigurno protiv Miloševića. A Koštunica je bio najbolji izbor jer je bio Miloševićev omiljeni opozicionar. Dok je Zoran trpeo medijsku kampanju kakvoj je danas izložen Čeda Koštunica je bio redovan na Dnevniku RTSa. Verujem da su oni bili svesni da će Koštunica stati na čelo Miloševićevih centara moći čim dođe na vlast, od vojske do mafije. Tako je i bilo. Koštunica je postao novi Milošević.

Citat
Odjednom je sada DSS komunisticka partija??? Kostunica je preko noci sebi organizovao sav DB i vojsku i tu masineriju okrenuo protiv malog Cede i srpskog naroda???

DSS je i po ekonomskoj politici komunistička partija. Kao i SKJ i oni koriste velika preduzeća da namire svoje kadrove i dok je vlada Đinđića privatizovala sve što je moglo, Koštunici ne pada na pamet da reformiše ekonomijiu.
DB i vojska su već bile organizovane, Koštunica je samo uskočio u Miloševićeve cipele.

Citat
Jos jedan dokaz da ste hteli samo da se docepate vlasti. Zajebi obraz, bitna je vlast. DSS je bio u koaliciji sa SPS-om, takodje je bio i SPO, pa ste i njih smotali u DOS?!?! Smile:D:D

Šta?
Citat
Seselj, Djelic, Dinkic, Kostunica, Labus, Vucic, Tadic, pokojni Djindjic i Sloba  - sve su to obrazovani ljudi, pametni, skolovani i ja njih sve izuzetno postujem, drugo je to sto se meni ne svidja njihova politika i sto mislim da su to ordinarne budale i (neki od njih) lopovi (to je neko moje misljenje) ali ih postujem. Svako od njih ima ili je imao neki stav i cilj i nije odstupao od njega. Prema takvim ljudima treba imati postovanja.

Neki sa te liste su ljudi koji su uništili Srbiju. To nije vredno nikakvog poštovanja. Tim pre što su bili pametni to nema opravdanja.
Šešelj, Koštunica, Vučić i Milošević su najveća kuga koja je Srbiju ikada napala i od mene mogu da dobiju samo istinu o sebi, a ne nikakvo poštovanje.
Ovi ostali su drugačiji slučajevi.

Citat
Dok na primer, Cedu (od kojeg sam skolovaniji, btw. ima li neko pojma sta je taj covek na kraju zavrsio, sem konjickog kursa sa hipodroma koji je placan iz drzavne kase?) nikada necu postovati. Kako je zabio noz u ledja svojim dojucerasnjim drugovima, tako ce sutra i meni. Od takvih se ljudi plasim. On je u zadnjih 7 godina menjao misljenja i svoje politicke partnere cesce nego prosecan gradjanin donji ves.

Čeda je obrazovan koliko Vučić ili Tadić. završio je 1998. dramaturgiju na FDU. Međutim, to je mnogo manje bitno, a bitnije su njegove političke sposobnosti koje su na vrlo zavidnom nivou. Sama činjenica da je on uspeo u trenucima kada je najnapadaniji od mafijaških medija, da ni iz čega napravi stranku i uđe u parlament je za respekt. Nije ga za džabe Đinđić odabrao za svog naslednika.
Citat
Kakva je situacija cisto sumnjam da cu ikada glasati na bilo kakvim izvborima...Nemamo mi pametne politicare...nikada ih nismo ni imali.....

Potpuno podržavam. Ako već nisi u stanju da napraviš pametan izbor nemoj praviti izbor uopšte.

P.S.
@RUFUS

Ukoliko zelis da polemises o DSS-u, jednostavno otvori temu : Pitanja za DSS ili slicno. Bespotrebno fludujes forum postavljanjem maltene istih ili jako slicnih tema. Na kraju krajeva, moze da ti pomogne i kolega Alan Smithee.
Citat
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:04:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.