Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:15:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS vs SRS  (Pročitano 13581 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Da se razumemo, nemam nista protiv LDP, generalno istoj strani pripadaju i DS i LDP. Ali pitajte clanoce LDP, bivse DS-ovce, zasto tako milse i zasto tako govore o DS-u. Ali da ne bi davali mnogo podataka SRS, to cu ostaviti da ih licno pitate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
da, al znas sta je cinjenica.
to da ce Kostunica da osane premijer ako razlika izmedju DS i DSS ne bude izmedju 8 i 12 %.
e, to je ono lose.
sad, DSS je pun para za kampanju i jos ce da se kurce u kampanji ustavom..
sada je razlika izmedju njih oko 9-10%, ali ko garantuje da nece da se smanji?!
tesko da moze znatno da se poveca jer narod ne razume zasto je tadic pristao da kreira ustav. to ce ih kostati.
najgore je mozda sto ce biti odlucujuce to sto LDP najvervatnije- nekih 89% nece preci cenzus. to znaci 4% manje DS-u ili, od tih 4% bar 3% bi glasali za DS da nije LDP-a. to je onih ODLUCUJUCIH 3%. i opet ce se ispostaviti da LDP radi protiv evropske srbije.
sad, druga stvar je to sto postoje i onih 20% da ldp predje cenzus, ako se to desi, ja se nadam da nece podrzati kostunicu kao premijera, vec samo nekog iz DS-a, ali kako vidim, neke liberalne stranke se utapaju u DS, sad ce i baticeva i ja tu bas ne vidim sansu da LDP predje cenzus.
zato me najvise nervira kada LDP pljuje ustav, time smanjuju sansu da DS dobije premijera, a sebi bas i ne povecavaju rejting.
o tome se radi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
@Kraljevicu Marko

Ovo je ziva istina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Pa prema poslednjem istrazivanju CeSID-a, cifre govore drugacije. DSu i SPSu opada rejting dok raste radikalima i LDPu. I totalno je suludo pricati o tome da mi uzimamo procente DS-u?! Mi smo druga politicka opcija, i LDP se javio kao prirodan odgovor na nezadovoljstvo drugim pol. opcijama.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Ne, nego uzimate SRS-u i SPs-u. Inace, prema anketama, LDP ne ulazi u parlament, tako da njihov procenat vecim delom uzima SRS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
objavljeno danas:

Citat
Faktor Plus : I LDP u Parlamentu

Najnovije istraživanje agencije Faktor Plus pokazuje da je SRS i dalje najpopularnija sa 31,2 odsto podrške, a za njom DS sa 23,4 odsto. Prema ovom istraživanju, koje je sprovedeno na uzorku od 1000 ispitanika, na trećem mestu je koalicija DSS, Nove Srbije i Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme sa 16,8 odsto podrške. Ulazak u parlament obezbedili bi i LDP i G17 Plus, sa 5,8, odnosno 5,1 odsto glasova. Kad je reč o izlasku na referendum za novi ustav Srbije, 48,8 odsto ispitanika je odgovorilo da će sigurno glasati, 24,3 odsto će to možda učiniti, dok na referendum neće izaći 26,9 odsto anketiranih.

Upravo sam video one brljotine od KMa na prosloj strani. Imena ljudi!?!? Ok...

Ja sam danas delio letke za Bojkot, i sreo sam predsednika demokratske omladine Zemuna, sa kojim smo u nacelu dogovorili neku saradnju. Tako da nemojte da mislite da je visoka politika, ista kao i lokalna, i da je sve tako crno belo.

a po KM ja ne pljujem radikale?! Hm... Pa ok, mozda se u njih nisam toliko razocarao, jer su ostali stoka kakvi su uvek bili. A spora tranzicija im donosi sve vise procenata.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 00:29:02 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
pa valjda mozete u odboru da proverite ko vam je sve u stranci, a i ovaj prvi cesto ide na seminare i sl pa sam mislio da ga mozda i znas...

a ovo za zemun samo potvrdjuje ono sto je srkich govorio.
sad cete kao da budete na prst u ... dok ne svrgnete radikale u zemunu, a posle cete da opet pljujete DS.

pa da, super, nego ti pljuj po DS, to ce da pomogne da srbija dobije demokratsku vladu. ok...

za ankete:
pre 2 nedelje ili manje, SRS i DS su bili isti-oko 30. prosle nedelje je ldp imao 3%. prekjuce DS ima 24 a SRS 37 a LDP ne prelazi cenzus-oko 3% opet, a danas vec stvar skroz drugacije stoji?! Smile
ako Kostunjavi bude premijer opet, trebalo bi sami sebe da proglasite krivima.
toliko si kontradiktoran da je to strasno!
nekad pricas kako su neki ljudi (goran s) i u DS i u LDP, statistike pokazuju da je 70% LDP-ovaca i u DS-u, a onda tvrdis da je LDp skroz drugacija opcija od DS?!  Smile
odrasti

KAKO JE DS kriv za sporu tranziciju?!?!??!?!? Smile Smile Smile
lupetas!
da li si ti uopste svestan da DS nije u vladi??? aj mi plz nabroj stranke koje ucestvuju u parlamentu, a koje su od njh u vladi. cisto da znam sa kim pricam.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 03:00:50 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
lupetas!
da li si ti uopste svestan da DS nije u vladi??? aj mi plz nabroj stranke koje ucestvuju u parlamentu, a koje su od njh u vladi. cisto da znam sa kim pricam.

sad cu da ti postavim jos jedno "bezobrazno" pitanje. Gde sam tacno ja rekao da je DS kriv za sporu tranziciju?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
Kraljevicu Marko,nije bas lepo da se tako izrazavas i pljujes po svima na temi...     
Tvoje opredeljenje je tvoje, i to stoji... Ali da li znas da nije bitno da neko bude u vladi, da bi mogao da utice na desavanja, pa i tranziciju... Moze recimo da bude predsednik... Sta ti mislis...?
Koliko vidim, za tebe su svi glupi, ludi, a jedini si ti najpametniji... To bas i nije 'demokratski'...
Da li je to 'demokratija' koja nas 'vodi' u Evropu...?

Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Kraljevicu Marko,nije bas lepo da se tako izrazavas i pljujes po svima na temi...     
Tvoje opredeljenje je tvoje, i to stoji... Ali da li znas da nije bitno da neko bude u vladi, da bi mogao da utice na desavanja, pa i tranziciju... Moze recimo da bude predsednik... Sta ti mislis...?
Koliko vidim, za tebe su svi glupi, ludi, a jedini si ti najpametniji... To bas i nije 'demokratski'...
Da li je to 'demokratija' koja nas 'vodi' u Evropu...?

Pozdrav!  Smile

pa ovako,
glupi su samo oni koji nisu ni u parlamentu a ocekuju da se njihov glas i misljenje uzme u obzir vise od misljenja stranke koju zastupa oko 35% naroda. to ne ide tako.
nisu ni mnogo demokratske tenzije da se KiM odcepi ako je 90% naroda za to da ostane u sastavu drzave.
nije bas mnogo moralno pozivati na bojkot ustava, a znati da je ustav dobar i da bi za drzavu bilo dobro da se ustav usvoji.
poz!
lupetas!

sad cu da ti postavim jos jedno "bezobrazno" pitanje. Gde sam tacno ja rekao da je DS kriv za sporu tranziciju?
pa pricali smo o tome kako LDP vise pljuje DS nego radikale. u tom treutku si ti rekao kako radikalima odgovara spora transzicija pa se moglo zakljuciti da za istu optuzujes DS.
znaci, slozili smo se da je DSS kriv za sporu tranziciju. onda se postavlja pitanje zasto vise pljujete DS od DSS-a?
pazi, mi i DSS smo blizi nego vi i DSS, pa ih opet mi vise pljujemo od vas.. Smile, a mi i vi smo 2 partije najblize ideoloski a nas najvise pljujete. pa to nema nigde!
a radikali su vam najdalji, a njih ni ne pominjete. cudo jedno...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:15:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.