Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Државник којег је "школовала" Сахара  (Pročitano 11790 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Kako bre odakle? ne razumem? ja sam tamo prisutan od 86-e.
86-e, pa 89-e do 91-e pa 92-e do 94-e pa 98-e do 2006-e kontinualno.
Od 2001-e do 2006-e bio sam njihov. Smile Smile Smile Pet godina svaka tri meseca Tripoli, Beograd-London-Tripoli.
ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Мој комшија,електричар, је 3 X по годину дана био тамо и не жали се!Радио је у некој болници мајсторски посао и зарадио неколико пута,па још неколико пута, више него у бившем предузећу од којег је добио неплаћено одсуство!
radilo je preko 30 hiljada nasih ljudi tamo. Libija i Rusija su nam bile spas za vreme sankcija.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
A zasto je Tile i dalje kult u Africi? Smiley
Mislim, znam pricu iz Sudana (koji se btw. bas razvija i gradi) da Titova slika i Jugoslavija i dalje otvaraju vrata... Smiley

Citat
Privatni život

Gadafi ima osmoro dece, od toga sedam sinova. Njegov najstariji sin, Muhamed Gadafi je zbog žene sada u nemilosti, ali vodi Libijski olimpijki komitet. Sledeći sin po starini Al-Sadi Gadafi, upravlja Fudbalskim savezom Libije, igra za italijanski tim iz Serije A Udineze i producira filmove. Treći po redu je Saif al-Islam Gadafi, slikar, koji vodi dobrotvorni fond koji je bio umešan u pregovore oko oslobađanja talaca koje su uzimali islamski militanti, posebno na Filipinima. Njegova jedina kćerka je Aješa Gadafi, advokat koji se pridružio timu za odbranu Sadama Huseina. Svi su oni viđeni kao mogući naslednici. Još tri sina Al Moatasim, Hanbil i Hames su manje značajni (u septembru 2004, Hanbil je bio umešan u policijsku poteru u Parizu).

Gadafijeva navodno usvojena kćerka Hana je ubijena tokom napada američkih aviona 1986. Na koncertu za mir, održanom u Tripoliju 15. aprila 2006. da bi se obeležila dvadeseta godišnjica vazdušnih napada, američki pevač Lajonel Riči je rekao publici:

"Hana će biti slavljena večeras zbog činjenice da ste vi prikačili mir njenom imenu." [4]

Hanin status kao Gadafijeve usvojene kćerke ostaje nerešen. Urednik za spoljašnja pitanja časopisa JuEsEj Todej Barbara Slavin je rekla da "njegova usvojena kćerka nije ubijena. Ubijena je tek rođena beba. Zapravo sam videla njeno telo. Nju je Gadafi posthumno usvojio. "[5]

Januara 2002, Gadafi je otkupio 7,5% deonica Juventusa za 21 milion američkih dolara preko Lafika (Libijska arapska kompanija za strana ulaganja). Iako je Gadafi veliki fudbalski fan, još važnije je nastavljanje dugih veza sa Đanijem Anjelijem, vlasnikom Fijata. Gadafi je takođe postao uključen u šah: marta 2004, FIDE, je objavila da će on obezbediti novac za nagradu za Svetsko prvenstvo u šahu, održanom u Tripoliju tokom juna i jula 2004.

Novembra 2002, bio je domaćin svetskog izbora za Mis interneta, prvog za Libiju i prvi u svetu koji je održan na internetu.

Gadafijeva lična garda, Amazonska garda se sastoji iz lepih Afrikanki koje su eksperti za borilačke veštine i dobro istrenirane da koriste oružje. Amazonska garda ga je pratila na njegovoj poseti Briselu 2004. [6]

Izvor: Wikipedia
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 10:40:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
A zasto je Tile i dalje kult u Africi? Smiley
Mislim, znam pricu iz Sudana (koji se btw. bas razvija i gradi) da Titova slika i Jugoslavija i dalje otvaraju vrata... Smiley

On je sve zakone bivse sfrj, prepisao za Libiju i tako to funkcionise.
Jednostavno se osecas kao kod kuce. Sva interna dokumenta u preduzecima, nisam ni trebao da pitam, samo objasnim sta mi treba i oni znaju.
Pa zato sto je stvorena legenda o njemu kao prijatelju arapa i crnaca.
Istovremeno Jugoslavija je bila model kome su svi tezili, a nisu znali da to ne funkcionise. Tipican primer ti je bio Alzir.
Jos koji dan i slavi se 40 godina od revolucije, a to je 1-og septembra. Kazu da dolazi i Putin i Sarkozi.
Od kolega cujem da je Tripoli vec godinu dana pod opsadom ciscenja i sredjivanja grada.

Sto se usvojene cerke tice, ja sam cuo da je je mala spavala sa njim (zaspala dok su se igrali), a da je on isao u wc, inace bomba je bila namenjena njemu, odnosno u njegov krevet poslata. Da je on pukim slucajem izbegao smrt. Jeste bila usvojena, ali ko zna sta je tu tacno.
On je inace taj dan slavio kao pobedu Libije nad Amerikom, nesto slicno nama sa Kosovom, pa je svake godine dan bio neradan.

Inace jednog od sinova ( Ne znam koji) sam video u Tripoliju, bez pratnje, sa nekim pristojnim mladicima u jednom kaficu, de se pusila nargila. Tamo ima kafica, gde narucis nargilu i chaj i sedis i zveras, puchkas, pricas.
Da mi neko nije rekao da je njegov sin prosao bi kao obican prolaznik. Vise su se zezali i smejali, a od telohranitelja ni traga.
Vutra je veoma rasprostranjena, ali ako te uhvate ides bar 3 godine u bajbok. Ali posto je rasprostranjena, i posto niko ne ide u zatvor, jasno je kakav im je odnos.
Tebe Anea bi vise interesovalo njihov odnos prema zenama. Smile Smile Smile
To ni meni nije jasno kako izdrze iza tih zidina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Pa, koliko znam (a to je sve posredno) prilikom sklapanja braka njegova i njena porodica ugovore finu svoticu koju ce ona da dobije u slucaju razvoda... a i koliko sam razumela iz nekih prica iz Egipta, zene nista i ne rade, vec se samo izlezavaju, dok su sluskinje te koje vode racuna o deci i kuci...
Prema tome... verovatno imaju neki interes zasto ostaju iza zidina... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Pa, koliko znam (a to je sve posredno) prilikom sklapanja braka njegova i njena porodica ugovore finu svoticu koju ce ona da dobije u slucaju razvoda... a i koliko sam razumela iz nekih prica iz Egipta, zene nista i ne rade, vec se samo izlezavaju, dok su sluskinje te koje vode racuna o deci i kuci...
Prema tome... verovatno imaju neki interes zasto ostaju iza zidina... Smiley
ne mozes se ozeniti ako nemas para da ulozis u zajednicki zivot, a i da joj das miraz ako se razvedes.
nemaju, bre kakve sluskinje. One su to u kuci.
Nego je mene cudilo kako se ni ne pzonaju, odnosno je vidi ovlas jednom ili dva puta pa je ozeni.
A jos cudnije je da nijednom nisam mogao da smestim zensku. Niko nece da vara zenu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Ja sam cula tu pricu za Egipat... ne znam kako je u drugim zemljama... Smiley

Mozda su papucici? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Ja sam cula tu pricu za Egipat... ne znam kako je u drugim zemljama... Smiley

Mozda su papucici? Smiley
Zena koja pokazuje lice, po Kuranu se nudi drugima.
Kad mu ides u posetu u kuci, nemoj nikada odmah ulaziti. Sacekaj na kapiji dok posakriva zene.
Devojcica koja dobije ciklus, vise ne izlazi da se igra na ulici. Ode u dzak. Smile Smile Smile
Ali sam zato u Tripoliju i jednoj zlatarskoj radnji video nesto stvarno impresivno. Dok sam razgledao eksponate, dodje gazda i kaze: zatvaramo, odmah napustite radnju. Nekako cudno za arapskog trgovca, ali dok sam se ja spremao da izadjem, evo nekoliko mladih zena, ko pustene s lanca, navalile na ono zlato, pokazuju jedna drugoj, kao da im se zivotna ljubav pojavila. Vriste, cicu, dozivaju jedna drugu, pokazuju nakit, ponavljaju 'shuf hada, shuf hada' (vidi ovo, vidi ovo). Iza njih ulazi sredovecan covek, ja se izvinim, on kaze: ok ok.
Vratim se za jedno sat vremena, kad mi prodavac objasni da je covek izveo svoje zene u shoping. Smile Smile Smile
Zamisli te zene koliki im je apetit u zlatari i koliko muza kosta 'shoping'?
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 16:46:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tadić i Šutanovac sutra u Libiji
31. avgust 2009. | 16:41 | Izvor: B92
Beograd -- Sutrašnjem obeležavanju 40 godina libijske revolucije prisustvovaće i predsednik Srbije Boris Tadić, kao i ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Na poziv libijskog predsednika Moamera el Gadafija, predsednik Tadić i Šutanovac će u Tripoliju prisustvovati svečanoj vojnoj paradi, na kojoj će učestvovati i pripadnici Vojske Srbije. Sutrašnjoj proslavi, prema najavama, prisustvovaće brojni svetski državnici, uključujući i 40 do 50 šefova afričkih država koji danas u libijskoj prestonici učestvuju na samitu Afričke unije.

izvor:beeeeee 92

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i na kraju....koji je rezultat svog tadicevog brljavljenja,meketanja i kenjanja o eu,americi bla,bla.....jos ga jedino docekuju sa nekim postovanjem u kini,rusiji,libiji...i to ne zbog njegovih zasluga vec zbog njegovih prethodnika Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Pa vidis i sam da jeuropci ne daju sise, gledaju svoje dvoriste.
Ako mene pitas, sad cu lupiti ali cu biti blizu istine: mogao bi i Mladica da tamo negde potrazi.
Gashi takvi sigurno trebaju. Smile Smile Smile I dobro placa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.