Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Država Sandžak" sa 11 gradova  (Pročitano 31864 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
@ Ibn-bla-bla-bla
A znachi,  muslimani nisu ugrozeni u Rashko-polimskoj oblasti? Fino. Pa u chemu je onda problem, ako ti kazesh da je islam religija mira? Zbog chega bi se ratovalo?
Ne ulazi u frku kada si slabiji.

@westcoast

Naravno da ne izbijam sa tih sajtova, drzim vas na oku. Josh kada chujem vehabije na forumima, neshto mi toplo oko srca. Mnogo ste mi simpatichni, a i volim zelenu boju.
A shto se tiche toga da li si zatupljen ili ne, citiracu: "Bolje je cutati i dozvoliti da svi misle da si glup, nego progovoriti i razvejati svaku sumnju".
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ainhoa kao prvo rashka oblsat kako ti to zoves nema veze sa sandzakom  rashka je gradic koji je udaljen nekolko km od N.pazara i to je samo jedna od vasih  lazino jaranice neznam kome je domovina u iranu tebi il meni haha perzijanci zato ne lupaj
bas nesta za vas srbe cuj djba vama sto je nvo na nasoj strani kao prvo taj navo vam je onja beograd iz kojeg je sav ovaj zulum potekao  bombardirao i niste imali ni hljeba da jedtete kako treba a mani se tih lazi ainhoa jer te bajke i lazi ne pale vishe kod nikog citav svijet je video ko ste sta ste i kakav je vas taj ratno cuveni ponos  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Sta je lupetam, procito sam vise knjiga nego vas dvoica zajedno cak sam i Koran cito sa 17 godina, samo zbog tebe i slicnih koji jednu u sustini normalnu veru nakaradjuju.
Srpska istorija je nasa stvar kakav ti dokaz imas da sam ja iz persije, pogledaj malo turke pa skontaj da je svaki 100ti plav i visok a azijati nisu takvi i ti to znas.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ainhoa ,
Naravno da ne izbijam sa tih sajtova, drzim vas na okuti nas drzih na oku  Smile Smile Smile pa blago nama kad ima neko da se brine o nama tu si dokazala  kolko si samo bolesna i zatupljena kao sto sam i reko u proslom text-u samo pazi da nas za nesta ne uhvatis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
Zastava Mostar, Islamska drzava BiH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Nije Koran nego Kur'an dalje od korica makao nisi jer bi znao kako se pravilno zove. A sto se tice Turaka da su plavi to si sigurno vidio turiste kad si bio u turskoj. Vuce te u tursku aaa krv nije voda! Ne znam sto se stidite vase si babe volile turke. sta tu ima lose  :peace:  Smile/
IP sačuvana
social share
“Oni zele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah zeli vidljivim uciniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima”. /At-Tawba; 32/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mrly to sto si ti citao ostavi za sebe
ja nikad nijednu jeru a naravno ne moju ne bih pocinjivao i mracio je \al pogldaj malo bolje relane stvari ta vaa historija je obicna laz  u kojoj vi vjerujete nit mene intersuje tolko naprotiv mi je samo smijesno
odakle znam da si iz perzije pa samo pogledaj to ime srbin koje ti sa ponosom nosis odakle potice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ako bash hoces da znas ja imam jarane bas trke oni su crni ko ugalj a kamoli plavi bolan sha je tebi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
Zastava Mostar, Islamska drzava BiH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
@ Ibn-bla-bla-bla
A znachi, Â muslimani nisu ugrozeni u Rashko-polimskoj oblasti? Fino. Pa u chemu je onda problem, ako ti kazesh da je islam religija mira? Zbog chega bi se ratovalo?
Ne ulazi u frku kada si slabiji.

Slabiji hmmm!
Kaze Allah s.w.t. :

Krećite u boj, bili slabi ili snažni, i borite se na Allahovu putu zalažući imetke svoje i živote svoj! To vam je, da znate, bolje!
Citat
IP sačuvana
social share
“Oni zele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah zeli vidljivim uciniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima”. /At-Tawba; 32/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidim nemozet ni da odgovorite na  ovo Stefan DJuradj poginuo 6935. godine, da je knez Lazar poginuo na Kosovu 6893. godine... a pominjete ih kao vase velike heroje zato odoh ja malo u carsiju jer vidim d jos vjerujete u bajke i zivite u vasem snu  Smile
ibn-ul-Hattab  Allahimanet MANI SE BOLAN VIDIS zatupljeni perzijanci zive jos u svom snu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mlada nacija koja ima problema sa samodefinisanjem.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.