Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drzava duzna da pomogne proizvodnju automobila u Zastavi??  (Pročitano 5861 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
e da je 1989.! bitka je izgubljena jos na osnivanju zastave. ni na pocetku nije mogla da parira ostalim auto kompanijama koje su deo velikih kapitalistickih korporacija.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Naravno. Al najjaci su mi oni koji kenjaju kako zaboga tamo kao rade nesto i ljudi primaju plate! Mislim alo! Niko normalan ko ima dve chuke u glavi vidi da "raditi" tamo i "zaradjivati" u toj Zastavi koja mrda smao zahvaljujuci povremenim finansijskim injekcijama drzave ne vodi nigde! Da smo pametni pa da razvijamo poljoprivredu i prodajemo hranu celoj Evropi, mi se zamlacujemo da mozemo da pravimo balkanskog mercedesa!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
treba je isprodavati u delovima, a ako treba i pokloniti uz dobar ugovor o socijalnom programu i tu pricu konacno zavrsiti. sta ce ona sutra raditi o tome nek razmislja investitor. a taj novac koji prosipaju u tu rupcagu bez dna neka preko mikrokreditnih organizacija(koje uzgred onaj bizgov dinkic nije uveo zbog prevelike ljubavi prema bankama i njihovoj zaradi) plasiraju malim i srednjim preduzecima,... to ce uposliti ljude i ojacati privredu. a ne privredni subjekti-giganti, frankestajni participativne ekonomije!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
da li je moguce prodati 40% fabrike nekoj odgovornoj firmi uz neki dobar ugovor o ulaganju i sta ti ja znam, da taj koji kupi tih 40% upravlja radom fabrike, a da drzava dobija 60% prihoda?
da li mi se cini ili bi to bilo idealno? naravno da se ja toga nisam sigurno prvi setio, ali, kako su prosle firme koje su to probale ili cak uspele? nisam upucen a zannima me...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
da li je moguce prodati 40% fabrike nekoj odgovornoj firmi uz neki dobar ugovor o ulaganju i sta ti ja znam, da taj koji kupi tih 40% upravlja radom fabrike, a da drzava dobija 60% prihoda?
da li mi se cini ili bi to bilo idealno? naravno da se ja toga nisam sigurno prvi setio, ali, kako su prosle firme koje su to probale ili cak uspele? nisam upucen a zannima me...
pretpostavljam da mislis da drzava proda 40% akcija nekoj kompaniji a da 60% akcija ostane u drzavnom vlasnistvu! to je pravno moguce! samo u realnosti to se moze desiti samo ako je kupac 40% akcija zesci idiot. pa da li bi ti kupio propalu fabriku punu radnika, pa investirao u nju, a potom delio profit u razmeri 40:60. sa druge strane sta bi tebi garantovalo da ce drzava kao vlasnik kontrolnog paketa da se slozi sa tvojom poslovnom politikom. nijedna strana kompanija to ne bi uradila sem ako nisu u pitanju cpecificni visoko profitabilni poslovi(nafta, rude,...)!!!!
to zaboravi! sem toga, ako ova drzava zeli da udje u eu, ne sme biti vecinski vlasnik ni u jednoj kompaniji. to vazi i za nis,eps,...!!!!!!!!!!!
a pored svega toga, kompanije bas ine vole da su im partneri u ovim poslovima drzave! mogle bi da prodju kao karic!
« Poslednja izmena: 18. Nov 2006, 03:32:26 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
pretpostavljam da mislis da drzava proda 40% akcija nekoj kompaniji a da 60% akcija ostane u drzavnom vlasnistvu! to je pravno moguce! samo u realnosti to se moze desiti samo ako je kupac 40% akcija zesci idiot. pa da li bi ti kupio propalu fabriku punu radnika, pa investirao u nju, a potom delio profit u razmeri 40:60. sa druge strane sta bi tebi garantovalo da ce drzava kao vlasnik kontrolnog paketa da se slozi sa tvojom poslovnom politikom. nijedna strana kompanija to ne bi uradila sem ako nisu u pitanju cpecificni visoko profitabilni poslovi(nafta, rude,...)!!!!
to zaboravi! sem toga, ako ova drzava zeli da udje u eu, ne sme biti vecinski vlasnik ni u jednoj kompaniji. to vazi i za nis,eps,...!!!!!!!!!!!
a pored svega toga, kompanije bas ine vole da su im partneri u ovim poslovima drzave! mogle bi da prodju kao karic!
u jeeee, sta si me odma iznapusavao??

ja sam se ogradio da nisam upucen a da me zanima...mislim da sam cuo da je neka hrvatska naftna kompanija to uradila i da je dobro prosla...opet mi se cini da smo sa frikomom nesto slicno uradili...
vidis, ima tu mogo MISLIM, CINI MI SE., NISAM UPUCEN..moze da znaci da to nije tacno ni najmanje...
naravno da je debil onaj koji pristane na takav ugovor, ali ako su prihodi cetvrtina drzavnog budzeta...ja bih razmislio...
 ja sam mislio da celu vlast prepustimo vlasniku, a da drzava ima samo pravo veta, znaci celu organizaciju posla vodi privatnik, otpusta koga hoce, dovodi koga zeli, jedino ako kaze da hoce da zatvori fabriku jer je siptar i mrzi srbe, e to onda ne bi moglo..
znaci, ne znam sta je od ovoga ostvarivo i zasto...zato pitam, da mi upuceniji kazu...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Kraljevicu Marko nisam te iznapusavao pogresno si me razumeo. pokusavam da ti objasnim sto krace zasto je to nemoguce. taj veto koji si pomenuo zaprvao sve objasnjava. recimo, u perspektivi zas. pocne da ostvaruje profit i taj stranac zeli da to ulozi u marketing, a drzava ulozi pravo veta jer joj je novac potreban ne drugoj strani. tako da bi taj stranac morao da  uzme dividendu a to nije deo njegove posl. politike. to ti je kao da kupis deo kuce a onda te taj sto ti je prodao odredjuje kako ces da zivis. sa tim sto AD oblik uredjenja to dozvoljava, a ovakvo ogranicavanje prava na tvoj deo kuce je pravno nemoguce!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
nekvalitet zastavinih proizvoda je jedna stvar ,ali s druge strane prichati judeo-liberalne bajke kako ce nam trzishna ekonomija sama reshiti sve probleme je chist kriminal!!! na kraju ce ds i njihovi satrapi pocheti da zagovaraju masovno otvaranje javnih kuca kao reshenje nashih ekonomskih problema (sluchaj ceshke i madjarske) ,jer ako ne znamo da pravimo automobile barem su nam devojke lepe ....

pre cemo otvarati firme za izvoz gluposti jer smo u proizvodnji i distribuciji istog, apsolutni monopolisti. treba koristiti komparativne prednosti!!! chist kriminal jeste populizam i dosadasnja politika prema zastavi! a slucaj ceske bolje prouci pa ces doci do drugacijih podataka!
ma mislim da je najbolje da tebe i tvoje istomishljenike koji zagovarate ukidanje industrije i razvoj poljoprivrede jednostavno preradimo u prirodno djubrivo i time reshimo par problema: omogucimo razvoj spomenute poljoprivrede , reshimo pitanje nezaposlenosti i prenaseljenosti i smanjimo kriminal i korupciju na zanemarljiv nivo   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
ma mislim da je najbolje da tebe i tvoje istomishljenike koji zagovarate ukidanje industrije i razvoj poljoprivrede jednostavno preradimo u prirodno djubrivo i time reshimo par problema: omogucimo razvoj spomenute poljoprivrede , reshimo pitanje nezaposlenosti i prenaseljenosti i smanjimo kriminal i korupciju na zanemarljiv nivo   

1. niko ne zagorava ukidanje industrije, naprotiv zagovaramo prodaju zastave kako bi industrija krenula da radi.
2. prerada mene i mojih istomisljenika u vest. djubrivo pokazuje da ne znas tehnoloski postupak dobijanja vest. djub. sirovine za preradu  po svom sastavu su slicnije tebi i tebi slicnima.
    2.1 poljuprivreda je u kapitalizmu  vrlo ozbiljna stvar. ona je deo prehrabenog, vrlo profitabilnog klastera. i ona se ne svodi na ralo i volove, nego na najmoderniju tehnologiju koja pospesava produktivnost.
    2.2 pitanje nezaposlenosti se reshava tako sto se ljudi kao ti obrazuju i osposobljavaju da bi mogli da rade! ovako ih nece niko, pa su prinudjeni da cuce na birou po ceo zivot!
    2.3 pitanje prenaseljenosti? gde ti zivis? jedina prenaseljenost postoji u bgd-u, dok ostatak srbije izumire!
    2.4 smanjivanje kriminala i korupcije je vrlo jednostavan proces. on se radi tako sto se sistemski prilazi problemu, tako da obican cinovnik nema nikakve sanse ni mogucnosti da radi ispod tezge. (o ovom delu mogu da razgovaram samo sa nekim ko je  kompetentan)
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
otprilike ,tvoje (i ne samo tvoje) ideje su da se mi pretvorimo u banana-republiku koja ce biti izvoznik jeftine hrane (kao da hrana ionako nije dovoljno jeftina na svetskom trzishtu). mi svi cemo raditi na plantazama ,a ti i tvoji istomishljenici cete biti vlasnici tih plantaza i zivota nas ostalih (i naravno poslushne kuce sad i eu) .chini mi se ipak da taj film necesh gledati ,poshto je za nas ipak jednostavnije da se otarasimo takvih ekonomista i eksperata poput tebe ,makar to ukljuchivalo i politiku "drugim sredstvima".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.