Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Druženje s inteligentnima  (Pročitano 9642 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Kao da ne znate da postoje ljudi koji jesu stravicno inteligentni, i stravicno obrazovani ali su toliko tupi u svakodnevnom zivotu, toliko nesnalazljivi, neprilagodjeni - da ponekad iza sve te inteligencije deluju kao deca.

Ako neko ne zna sa ljudim ne znaci da je glup.
Mozda je bolestan?
Mozda je u duzoj depresiji ?
To nema veze sa pamecu..

Citat
Inteligentni za zivot...Pa oni koji nekako...nekako ukapiraju gde i kada zive i koji na neki nacin uspeju da se uklope i da izvuku najbolje iz toga - iz ljudi iz svakodnevnice i uopste, zivota. Ljudi koji kapiraju kako drugi ljudi funkcionisu, ljudi koji se snadju, koji imaju kapacitet da uce iz iskustava, koji socijalno mogu da se uklope, koji vide neke obrasce ponasanja kod drugih ljudi...
To je snalazljiv covek a ne inteligentan.

Citat
Biti "pametan" u drustvu nema veze sa inteligencijom nego sa socijalnim vestinama coveka. Dzaba ti ako si inteligentan ukoliko si zatvorena osoba koja ne voli da se iskazuje u drustvu nego jednostavno cuti sve vreme

Upravo to.
Jer ako se vodimo suprotnom logikom..Prodavaci na pijaci su inteligentni..ili oni marktetari ili ti ulicni prodavci.Jer te zajebu da kupis nesto sto nema veze sa vezom.
To ne znaci da su ti ljudi pametni.

Citat
Imam druga koji nije preterano inteligentan pa ni uspesan ali je dobra i druzeljubiva osoba koja voli da se iskazuje i siroki broj ljudi ga lepo prihvataju kao takvog a imam npr komsiju koji je doktor nauka i radi za stranu firmu a nenametljiv je i ima uzak krug prijatelja koji ga koliko-toliko prihvataju kao takvog

Ovo je od slucaja do slucaja..generalizovano.

Citat
I zato se kaze da je inteligencija nesto sto se ne moze bas "ischitati" iz knjige, jer i manje pametni imaju svoje nachine i fore manipulacije da upregnu one pametnije da rade za njih...

Inteligencija raste vezbanjem vijuga.Sto vise znas,to imas vise informacija.Informacija okrece svet.Nastupas kao prodavac informacija.Zaradis na tome. Prosto.

Evo ti jedno prosto pitanje..Kako bi covek napredovao od pocetka do danasnjeg vremena..Lukavstvom i snalazljivoscu ili inteligencijom ?
Dakle mozes ti da budes pametan,ako nemas znanje..glup si i obrnuto ako si pametan jurices znanje.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Sto vise znas,to imas vise informacija.Informacija okrece svet.Nastupas kao prodavac informacija.Zaradis na tome. Prosto.

Ma vrlo prosto - eto zaradi ti, ja vidim da si ti jako informisan . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Prvo niti sam pametan niti sam informisan.
Drugo ne branim obrazovane ljude jer ni ja sam nisam adekvatno obrazovan jer jos studiram.

I zadnje..pravis se pametna a nisi ukapirala ni smisao recenice..Prosto u smislu to je cela logika kako inteligenti zaradjiju novac..Nisam mislio da je prosto prodavanje informacija.

I zadnje ako me vec hejtujes i poksavas da me napravis budalom potrudi se ..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Ma ne hejtujem te  uopste nego kazem da mozes biti inforimisan koliko hoces ali ako ne znas to da unovcis ..dzaba ti sve . I da, pravim se pametna - pa forumi zato i sluze  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Ma ne hejtujem te  uopste

Dobro bre lolo  Smile
Pa ti , leonora svetica i jos par njih ste se fino izradovali kad su me ban skoro zbog one cistote od coveka vernika..Mada priznajem kriv sam..Afekat me ubi.
Da ne nabrajam koliko puta si mi rekla da sam klinac i balavac sto neke stvati ne 'shvatam' jer nema zivotno iskustvo a ustvari je bila samo razlika misljenja  Smile

Al' ajde..verujem ti

Citat
mozes biti inforimisan koliko hoces ali ako ne znas to da unovcis ..dzaba ti sve

Okrecemo na filozofiju..ok.
Ako je neko inteligentan snaci ce se on da proda informacjiu..
Pravnik ?
Jel on prodaje informacije ? Naravno .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pametan u društvu, pametan u školi, pametan na pijaci, načitan, pametno glupo, glupo pametan, snalažljiv, snalažljiv samo društvu, snalažljiv samo u buretu kupusa... šta ja sve ovde pročitah, sunce ti jebem.  Smile

No, poenta je u tome da postoji mnooogo vrsta inteligencije i da one ne moraju biti u nekom značajnom međusobnom odnosu kod jednog čoveka. Ah... mrzi me dalje da pišem. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S8
Citat
Pametan u društvu, pametan u školi, pametan na pijaci, načitan, pametno glupo, glupo pametan, snalažljiv, snalažljiv samo društvu, snalažljiv samo u buretu kupusa... šta ja sve ovde pročitah, sunce ti jebem.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
 Smile Smile

Jebo ja sam sebe ako sam znao sta sam sve napisao na ovoj temi  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 19:58:05 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Volim da ucim od drugih,tako da u mi u zadnje vreme kao novi poznanici najvise i prijaju ljudi sa meni nepoznatim ili neobicnim interesovanjima. Necu reci da od tog druzenja postajem inteligentniji,ali bar ...ahem.... "sirih vidika "  Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 02:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.