Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Николић заслужује још један мандат на месту председника
Да, сматрам да Николића треба поново изабрати
Не, радије бих дао глас Медлин Олбрајт
Не, радије бих да ме упуцају у ногу
Не, радије бих сам себи пуцао у ногу
Да, јер је греота да останемо ускрећени за Драгицин стајлинг
Да, јер мислим да Николић није достигао свој максимум по питању фејловања кад год му се пружи прилика
Да, јер ова комедија апсурда звана Србије заслужује баш овакав противприродни блуд од председниковања
Кога боле ***** да л је овај или онај пајац на месту председника
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Други председнички мандат Томислава Николића  (Pročitano 9245 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Sony 
Pa neće tako skoro predsednički izbori, a u trenutnoj situacija za koga god da kaže veliki vođa da se glasa, ljudi imaju da glasaju ko ovce, tako da  Smile
Mada možda bi mogli da se kuplunguju pa da recimo organizuju zajedno sve izbore, pa da Coa bude kao Boris, mogućnosti su im sve otvorene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

ЈАКШИЋ: Иду нови председнички избори - стигла друга Томина „платформа“

Пише: Марко ЈАКШИЋ, члан преседништва ДСС и члан председништва Скупштине АП Косово и Метохија

ПИСАЊЕ друге платформе о Косову и Метохији која још није угледала светлост дана трајала је дуже од две године. Злобници кажу да је председник Србије много лакше завршио факултет и магистарске студије него што је успео да срочи платформу о Косову и Метохији. Још пре завршетка платформе Томислав Николић је најављивао да се она, забога, неће допасти Европској унији и Сједињеним Америчким Државама, али, ето, за председника је Косово и Метохија важније од наклоности Запада.

Председник Србије је до сада подржао све антиуставне мере Владе Републике Србије, почев од постављања класичне границе између Косова и Метохије и централне Србије, Бриселског споразума, пријема Косова у разне међународне институције и организације па се стога поставља питање: шта значи ово накнадно србовање председника Србије? Срби са Косова и Метохије су иначе због доприноса Томислава Николића у успостављању гласичне границе унутар Србије, односно између Косова и Метохије и централне Србије, административни прелаз Рудница прекрстили и назвали Нова Бајчетина по месту рођења председника Србије.
Срби са Косова и Метохије се још живо сећају заклињања некадашњег заменика председника Српске радикалне странке, пред милионским аудиторијумом са митинга за Косово у Београду, да се он лично неће смирити док не врати Косово и Метохију у састав државе Србије. Али, то је већ давно прошло време. Председник није испунио своју заклетву, али је зато изградио цркву покајницу у свом месту рођења. Нажалост, Косово и Метохија председнику Србије служи само за личну трговину. Он који је дужан да чува Устав, територијални интегритет и суверенитет државе Србије - затвара очи пред разбијањем државне целине.

Прва платформа коју је председник Србије 2012. године презентовао грађанима Србије је брзо нестала, јер је Томислав Николић од ње врло лако одустао. Био је довољан само мали притисак западних амбасада да председник одустане од своје платформе. Последње изјаве које долазе из председичке администрације без сумње наговештавају да ће председник и од ове платформе одустати. А како и не би, када председник у платформи предвиђа да северни део Косова и Метохије буде у оквиру правног система државе Србије, а јужни део да буде у оквиру Устава Косова и Метохије из 1974. године.
Демонтирањем институција државе Србије на северу Косова - суда и полиције, и успостављањем класичне границе између Косова и Метохије и централне Србије - север Косова је изопштен из правног система државе Србије. Зато се и поставља питање: шта ова друга платформа треба председнику Србије Томиславу Николићу с обзиром да је до сада здушно подржавао настајање још једне албанске државе на Балкану? Ради се о новом председничком мандату за Томислава Николића. С обзиром да се приближавају нови председничи избори, Томислав Николић високим подизањем летвице о Косову и Метохији, а шта Александар Вучић сигурно неће да пристане, покушава да од председника Владе и Српске напредне странке добије подршку за свој други председнички мандат. Са друге стране, јавности и грађанима Србије покушава да се представи као русофил и човек који здушно брине о најважнијем српском питању а то је Косово и Метохија.
Као и много пута до сада, Косово и Метохија је предмет нагодби, политичких трговина унутар српске политичке елите којој је до Косова и Метохије стало колико и до лањског снега. Изјаве попут оних да није важно коме припада Косово и Метохија као територија већ је важно како тамо Срби живе, јасно о томе говоре. То је, иначе, гесло предсеника Владе Србије. Такве тврдње се косе са елементарном логиком, јер како Срби могу да живе добро у монструм држави која је настала на темељу српске несреће и људских органа Срба?!
Николићева прича о другој платформи завршиће се као и прва: договором Томислава Николића и Александра Вучића и заједничком изјавом, до сада много пута изреченом - да Србија никада неће признати независно Косово. А то што ће потписати споразум о нормализацији са јужном српском покрајином као са другом државом - то као није битно. Уосталом, такав исход је наговестила и Станислава Пак, шеф службе за медије председничке администрације. Уосталом, већ виђено.

www.fakti.rs
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Da se malko pohvalim vidovitoscu 

Svilen gajtan za Zoouranu  Smile kao sto sam svojevremeno i predvideo....i to dok "sef" nije tu  Smile on kao pojma nema  Smile

http://www.nspm.rs/hronika/zorana-mihajlovic-naslovna-strana-informera-ne-zasluzuje-moj-komentar-o-mom-radu-najbolje-govore-kilometri-izgradjenih-puteva.html
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
jedna zorana ne čini proleće. strankom vlada ex g17+
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Kamo lepe srece da samo tom strankom vladaju Smile Smile Smile

vec raspravljasmo svojevremeno brat centralni  Smile i moja malenkost, koga bi umesto Tome mogli da kandiduju....ja onomad rekoh "ne biva"  Smile pa reko cisto da se pohvalim malko koliko sam pametan  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Генерално ово је лош знак...

Зорана је способна јбга... тј у односу на министре типа др. Неше Слине, Гашића ил оног Вербића... она је микс Ајнштајна и Меркелове. Приде се не либи да се експонира и медијски и да има своје мишљење и своје ја које се не диви до имбецилности премијеру...

даклем способан политичар који се експонира и квари тај општенародни утисак да у овој држави само премијер ради... па реално то јој стварно може донети свилен гајтан... то је једини грех који се у влади не прашта.

Прочитах негде симпатично поређење садашњег СНС-а и ондашњег ДС-а... спроводе исту политику, само што је ДС онда имао неких кадрова док СНС нема никаквих...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Kod nas je praksa da vladar ima najmanje dva mandata, tako me njegov nastavak predsednikovanja ne bi cudio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152

Tacnije bio je los znak vec ovde...

Kada ju je poceo napadati vas drugar Djuka. A cim Informer i Djuka nekog napadaju odmah znas da nije kriv nego da je samo nekom stao na zulj pa ga posipaju govnima  u seljackom maniru.

Mada mislim da im je to samo, ono, sukob stranackih struja. Tesko da ce biti nesto ozbiljnije koliko ovi pokusavaju da bude s'obzirom da je Vucic za sada stiti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152

Tacnije bio je los znak vec ovde...

Kada ju je poceo napadati vas drugar Djuka.

Ја се тог чобана сећам док је овде пре неких 6-7 година, као ЂукаСРС ил тако нешто, писао разне баљезгарије и пљувао по жутима.. Ни тада ми није био другар ни истомишљеник иако смо делили анимозитет према жутима... тако да следећи пут кад ти дође да ми спочиташ симпатисање неких недефинисаних облика живота... а ти лепо узми па мами својој цени ко су јој другари...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
U smislu da je obitavao u vreme kad i ti ovde, otkud znam dal ste bili drugari ili ne. Al dobro, ako se ljutis zbog toga i i pominjes mi porodicu, ono, sta da ti radim.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.