Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:17:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Drugarstvo' ili šta?!  (Pročitano 16836 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Zna vecina nas... mi smo u tvojim godinama bili, ti u nasim nisi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
mislim ne znas nista sta se desavalo izmedju nas, pa da dajes ovakve komentare

Tja, i ne mora da se sazna, iskreno ionako ova tema sluzi samo da te utesimo ili po mogucstvu da te vratimo u relnost dajuci ti do znanja da je ovo beznacajan problem i da cesh se, sto Anea rece, smejati ovome cim odmakne neko vreme...  Smile

E sad, svako ima svoj princip vracanja u realnost, ne moze ti se svaki svideti zar ne?  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 22:01:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ona radi sve, isto k'o ja :-))

Zodijak
Pol Žena
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
E sad, svako ima svoj princip vracanja u realnost, ne mogu ti se svi svideti zar ne?  Smile

Normalno, nisam ni mislila drugacije  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 22:04:28 od _meditj_ »
IP sačuvana
social share
If you told me to cry for you-I could, if you told me to die for you-I would
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Citat
hahah nije nasao drugu, i nisam ljubomorna i strasno je ruzno ovo sve sto si pisao...mislim ne znas nista sta se desavalo izmedju nas, pa da dajes ovakve komentare, kao i to da sam dete i sl...nisam dete, imam 18 god, sto ne znaci da ne umem da volim i da imam neke decije bolesti
E do jaja, mislim da mi se jebe kakva je situacija izmedju vas........glumila ribu pa ispusila, jaka stvar, sad treba da lecimo tvoj povredjeni ego sazaljenjem na "jao kako sam glupa" situaciju. Pusti coveka na miru, da on nadje sebi normalnu devojku, a ti ces vec nekako snaci, zar ne  Smile Hvala bogu raskrsio je sa tobom, pomiri se sa cinjenicom i nadji nekog slicnog idiota da se izivljavas...............sve najbolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
vanyo... ponasaj se. Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Ponasam se...........samo je pitanje da l' pristojno Smile

Ma OK ja kroz salu, istina preterah malo ali mi je zaista neshvatljivo da neko kuka kako je bogom dana za njega jer joj ego ne dozvoljava da bude punopravno ostavljena. Tih prica sam se naslusao na tone, i tu uvek neko najebe a to svakako nije osoba kojoj je doslo iz dupeta u glavu........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
A ja cu ti reci nije nista drugo do ljubomora nasao je neku drugu i sad ova mala pati jer ona nije jedina u njenom zivotu, ali sto pre nauci da prima udarce to ce pre ocvrsnuti i spoznati da zivot nije pink!

hahah nije nasao drugu, i nisam ljubomorna i strasno je ruzno ovo sve sto si pisao...mislim ne znas nista sta se desavalo izmedju nas, pa da dajes ovakve komentare, kao i to da sam dete i sl...nisam dete, imam 18 god, sto ne znaci da ne umem da volim i da imam neke decije bolesti
evo govorim iz svog ugla ja kad uporedim sebe sa 18 i sada sa 26 razlika je tolika kao da imam 50 godina iskustva, ali videces to i sama dzaba da ti ja pricam.
Mozda sam ishitreno i pausalno doneo neke zakljucke u vezi tebe mada ja retko kad pogresim i da garantujem zivotom da ti ne znas sta znaci ljubav bar ne jos uvek, to sto ti zoves ljubavlju su samo tvoji uzburkani hormoni i nista vise, ti samo mislis da si zaljubljena ili sta vec, ali i to ces jednom sama shvatiti.
To sto sam reko da si dete nije nikakva uvreda ako sam te uvredio izvini nije mi bila namera, za par godina se okreni na ovu temu pa vidi ko je bio dete!!
kako sam se ja samo smejao mom dedi kad mi je govorio ovu recenicu, nedavno sam upoznao njeno pravo znacenje no dobro sve u svoje vreme!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kako sam se ja samo smejao mom dedi kad mi je govorio ovu recenicu, nedavno sam upoznao njeno pravo znacenje no dobro sve u svoje vreme!

Heheh ok, ako tako kazes.... Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 21:02:28 od _meditj_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
@meditj daj neke nove informacije sta se desava, ode tema u tri lepe sargarepe...  Smile

jel si uopste shvatila sta ti porucuju "matorci" zadnjih nekoliko strana?  Smile
Mislim da nad prosutim mlekom ne treba plakati, trudish li se uopste da nastavish dalje ili i dalje kukash samujuci? (pita decko koji je s bivsim devojkama bio jedno 20 puta najmanje Smile  Smile edit:dodsushe imao je "drustvo" da lakse preboli te raskide Smile edit2: "preboli"  Smile edit3: prestani da se editujesh  Smile Smile )
Sta je s njim? Jel' ste se culi od raskida uopste...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 21:26:37 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
naravno da smo se culi, videli smo se preksinoc, videli smo se veceras i tako... Pitala sam ga jel moze pomirenje on je rekao u fazonu nije da necu, ali ne mogu jer nece biti kao pre, ne vidi sebe u vezi,samo ce da ceka da mu kazem da hocu raskid posle 2 meseca...sada ne, mozda kada prodje malo vremena. boli ga i dalje, krivo mu je sto je ispalo ovako, razocarao su u mene zbog one izjave...to je nesto ukratko
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 21:38:09 od _meditj_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:17:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.