Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:28:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drugarice sa ostrva Lezbos ( xx )  (Pročitano 25657 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
@sesirc taj odgovor na poruku mi nekako lici na Osmu putnicu a ona je sve samo ne kruta Smile Smile

Citat
" evo, blejim. javljam se veceras."...
na ovo mislim Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 15:02:38 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
a toooo..... Smile

sve su ti to zene...kiss Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Iskreno vise mi se svidja takav odgovor nego "Srce cujemo se veceras, ljubim te" Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Zaista ne znam sta muskarci medjusobno rade iza zatvorenih vrata, ali sve vise je onog dozivanja "ortak", "batica", "bratore", "buraz"... koja meni zvuce izuzetno homo... kao iovo cmok.. cmok... sa zenske strane..

to ti dodje nesto poput zamene za ime.

Sta, muskarci ne mogu da pohvataju kako im se prijatelji i poznanici zovu?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Zaista ne znam sta muskarci medjusobno rade iza zatvorenih vrata, ali sve vise je onog dozivanja "ortak", "batica", "bratore", "buraz"... koja meni zvuce izuzetno homo... kao iovo cmok.. cmok... sa zenske strane..

to ti dodje nesto poput zamene za ime.

Sta, muskarci ne mogu da pohvataju kako im se prijatelji i poznanici zovu?  Smile

Ne nego je uslo u zargon kao postapalica... Brate, buraz, matori itd Smile
Kod mene je to ocigledno, kad god nekome kazem brate to znaci da ne znam kako se zove a buraz kada ne znam sta da kazem u tom trenutku, pa bi onda izgledalo glupo kada bih rekao konkretno necije ime kao da mu se obracam Smile A Buraz moze da znaci da se obracas bilo kome od prisutnih Smile

Ili ono "buraaaz sta sam hteo da ti kazem" Smile  u prevodu ne znam vise o cemu da pricam Smile

Nego sto se tice teme konkretno sad nesto gledam, pa i meni 90% devojaka koje znam na fejsbuku salju :* na kraju razgovora a nisam ni obracao paznju na to do sada Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Ne znam.. meni je to i dalje gej...

Kao sto je ovom crnom zensko ophodjenje lezbo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung Galaxy S Advance
Musko-zensko cmakanje je po meni opravdavajuce... A prijatno je u onoj kolichini koliko vam je neka osoba poznata/draga...

Medjutim, ono shto ni ja ne mogu da podnesem, a dosta je chesto, jeste da se dva pripadnika mushkog pola bash onako poljube sochno u obraz prilikom pozdrava (plus ako se bolje znaju onda josh to isto samo tri puta).

Ne kazem da to uvek nije u redu (slave, rodjendani i slichno), ali ako treba svaki put da se isposhtuje to da se neko ne bi uvredio, onda to i psihichki i fizicki umara... Josh kad pochne pojedinachno veca grupa - svako sa svakim, ma ajde bre...

Iskreno, uvek naglasim da se ne pozdravljam na taj nachin kada je drug u pitanju ma koliko on uvredjen bio nakon te izjave. Sad njih vec dosta to zna, i nema vishe one neprijatne situacije kada se sa svima izljube i na kraju sa mnom izrukuju. Jednostavno, ne vidim sebe u tom "fazonu" i to je sve.

A za zensko-zenske odnose, pa, ono... Ne uzimam im za zlo (samim tim shto bih se i ja radije uvek cmakao sa njima  Smile ), ali smeshno je kada znash i pozadinsku prichu nepodnoshenja a gledash odlichan glumachki performans po tom pitanju.

Shto se tepanja tiche, mislio sam da cure prednjache u tome (i da preteruju), ali verujte mi, sada postoje i mushke "fazondzije" koji ostavljaju srca, "kisskove" i one "tople" nadimke svuda gde je to moguce... Naravno, tvrdeci da su toliko macho da to rade iz fazona... (ko je gledao "Friends" i epizodu u kojoj Dzoi nosi zenske gace, shvatice)

E, to je dragi moji - jednostavno odvratno...

P.S. Brate/Buraz/Shefe/Majstore/Sine su zamena za imena kao sto Orf reche... A i sad kada me je pretekao u odgovoru, mene posebno nervira to shto sve cure ostavljaju poljubac na kraju svake konverzacije (pisanje - chat i slichno), dok sve izjave nuzno zavrshavaju smajlicima u svim oblicima...

To meni deluje lako (za ljubac na kraju sa bilo kim), i licemerno (za sve ostale smajlice kad protumachim da nije prilika)... Jbg, tako to ja dozivljavam... i shto je najgore, to je uspevalo da me iznervira kod cure...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Nokia N97
Ja se skoro uvek poljubim i zagrlim i sa ortacima i ortakinjama. Poljubac u obraz ne može imati seksualnu konotaciju, osim kad ima.  Smile Smile ... ali to umemo samo ja i Axl Rose.

(e ovo već zvuči gej) Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Qtek 小米
Kad smo kod tih gay- lezbo momenata. Pre neki dan idem autobusom, autobus polu prazan i na jednoj stanicu ulazi 7-8 likova neko 91 god. vracaju se sa nekog treninga. I tako stoje na sred autobusa i posle par stanica njih polovina izlazi iz autobusa i umesto da se pozdrave pruzanjem ruke oni krenuse da se ljube onako na sred busa. Ja gledam, smejem se i ne verujem.
Те појаве никада није било у БГ, а данас то виђам чак и у стокецу. Мушкарци би требало да се љубе са рођацима/пријатељима које нису видели дуго и на одређеним прославама, ово горе описано не капирам.  Smile

Што се тиче жена то је далеко подношљивије, и као отинејџер сам виђао девојке које се љубе у уста, али то су радиле са немером, баш пред нама, тако да нема говора о лезбо или бисексуалности.
А и да има, боље две рибе у кревету, него једна или ниједна.  Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:28:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.339 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.