Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DropBox - pristupite fajlovima sa bilo kog racunara i jednim klikom sharujte  (Pročitano 7178 puta)
05. Feb 2011, 15:40:59
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s

DropBox je odlican software koji vam nudi mogucnost da sa bilo kog racunara pristupite fajlovima koje zelite podeliti sa drugima, kao i da istima pristupite kroz web interface, ili podelite sa drugima kroz javni URL.

Besplatna verzija nudi slot od 2GB, sto je za svakodnevnu upotrebu sasvim dovoljno, a za svaku preporuku prijateljima dobijate dodatnih 250MB Smiley

Lepa stvar je sto je dostupan na manje vise svim platformama... Windows, Linux, Mac, ali i Android, iPhone, iPad Smiley

Preuzmite svoju kopiju besplatno!
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 15:44:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00
Одлична ствар...  Smile

Још да имам аплоуд изнад 384 kb/s могао бих и да размишљам о неком дељењу... овако је болно споро... Smiley

Кад дижем 2 мега на џи-мејл сморим се, о 50 мегабајта ни не размишљам, али надамо се боље аплоуду у будућности Smiley

Углавном, регистровао сам се сада, и скинио додатак за наутилус, па ћемо пробати Smiley
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Ja sam instalirao KFilebox, pa ćemo videti Smiley
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Jako lepo radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Yep, mocna stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Nešto mi nije jasno. Ako ja na svom kompu prebacim neki fajl u taj folder sa kojim se sinhronizuje, prekopira ga tamo i ubrzo ga vidim i iz browsera, nije uploadovan sam fajl jer nije mogao za to vreme a i primetio bih da se nešto uploaduje.
Ugasim DropBox program instaliran na kompjuteru, obrišem fajl iz foldera, ostane gledano iz browsera sve tamo kako je i bilo pošto je program ugašen, to je OK, ali odakle ga onda skida???  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 21:53:27 od enaB »
IP sačuvana
social share

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Onoliko koliko je uploadovano toliko mozes i da skines... kad se ponovo zakacis, on ce sinhronizovati do kraja...
Ako je uploadovan ceo, a ti taj fajl nakon sto ugasis, obrises iz svog foldera na lokalu, on ce ga skinuti i sa servera kad se konektujes, do tad ce stajati tamo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Nešto drugo je u pitanju. Prekopiram neki veći fajl, film od 700MB tako da mogu i da se uverim da je to koliko je skinuto ispravan deo filma a ne nešto bez veze. Oko 2 min nakon kopiranja sinhronizuje i posle toga ga vidim iz browsera, modem ne pokazuje značajniju aktivnost nakon toga (a za vreme sinhronizacije ta 2 min samo u nekim trenucima malo). Ugasim program, obrišem fajl iz foldera, preimenujem originalni za svaki slučaj, i iz browsera opet mogu da skidam. Odakle sad?!  Smile
"Unlinkujem" komp (sa sajta), i opet skinem 130MB (bilo je dovoljno da probu) filma Smile

Da imam upload od gigabajta u sekundi onda bi i moglo, ali sa 256kbps nema teorije, to mi nije jasno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto znam je da prepoznaje ako je skidanje u lokalu, pa preusmeri.. to sam video radeci sa kolegom prosle nedelje na istom wirelessu... ono sto je sharovao ja sam skidao direktno od njega...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E630
Uradio sam jedan test, koji nije ništa razjasnio. Ubacim film od 700MB u Dropbox folder, sinhronizuje za minut-dva (Receive/Send LED diode na modemu zasvetle malo pri kraju sinhronizacije), restartujem komp i odem u windows koji nema nikakve veze ni sa dropbox folderom ni sa celim tim hard diskom na kom su folder i film. Hteo sam da eliminišem mogućnost da ikako nađe film na hard disku pa da ga nekako kopira odatle ili tako nešto, i šta se desi - opet mogu da skidam film (normalnom brzinom koja inače jeste) iz browsera iz windowsa.
Jedino objašnjenje koje mi pada na pamet jeste delovanje neobjašnjivih kosmičkih sila Smiley 
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 01:34:25 od enaB »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.