Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dresovi Zvezde - potraznja, razmena...  (Pročitano 49729 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
za razmenu...

beli tojota 07/08 kratki rukav andjelkovic sa tekme, znak lige na rukavu, velicina m.

http://www.dodaj.rs/f/2R/8x/2BLq35W7/p120112110301.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1g/By/SqnOnjc/p1201121104.jpg
IP sačuvana
social share
потребан... диск .., коп број 4! и 5! и птлн број 1!, добро очуване корице за албум 4 деценије фкцз, дрес звезде са рекламом беобанка бели дуги рукави (xл или xxл) и још доста дресова (звездa, олимпијакос, спартак москва, харчестер, еарлс парк, русија, грчка)

http://forum.burek.com/dresovi-zvezde-potraznja-razmena-t525016.new.html#new
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
уколико неко има вишак, траже се дресови Звезде...

1. хуммел xл-xxл (1991-1994)...црвено бели дуги рукави, бели xxл
2. диадора xл-xxл (1994/95)...црвено бели, бели
3. каппа xл-xxл (1995-2001)...црвено бели беобанка стари грб, црвено бели беобанка без знакова каппа нa рукавима, беобанка бели са звездом на рукаву дуги рукави и такав исти бели пилс, бело црвени беобанка дуги рукави, бело плави беобанка, голмански беобанка, црвени пилс...
4. адидас xл-xxл (2001-2006)...црвени, бели кратки рукав, црвено бели 5 пруга, бари реплика 2002, Wiener Städtische (црвено бели дуги рукав, плави, бели), sharp (све), toyota (све)...
5. нике xxл (2006)...црвено бели тоyота црни знак нике, први бели тоyота са плавим крајевима, плави (2007/08, 2008/09, 2009/10, 2010/11)...
6. кошаркашки ранг црвено бели /  нааи / нике црвени / анта сваки xxл

листа није коначна! у обзир долазе и дресови из других спортова!

напомене:
1. величина xл, још боље ако је xxл. За старијe дресове величина није битна
2. грб звезде и знак спортског спонзора морају бити вез
3. дрес мора имати етикету на крагни
4. подразумева се да је дрес добро очуван

нудим наравно кеш, од дресова звезде тренутно нудим бели тојота 06/07 са текме пуровић, бели тојота 07/08 са текме анђелковић, бели каппа шорц неотпакован, мајица 9та дупла круна неотпаковано, црвено бели тојота нике, адидас шушкавац, кошаркашки са текме ерреа (жкк), oк црвена звезда kappa, голмански дрес/мајица звезде 1999-2000, ккцз 2005/06 and1 xxл, први адидасов за цз црвени дуги рукав, каппа цз качкет 4веза, албум са самолепљивим сличицама 4 деценије фкцз попуњен!!!
дрес република србска 2комада, 4-5 олимпијакосових дресова, дрес атлетико мадрид урађен у ограниченој серији за 100год клуба, 7-8 нба дресова, 2 дукса олимпијакоса, нудим и шалове и клупске и навијачке (цз, оли, спартак. . . ), качкет г7, навијачке књиге, часописе, дајем и панини албуме попуњени наравно и панини књиге сп 1970-2002 и еп 1980-2004+2008, и још доста албума, музичке дискове, шта коме треба. . .евентуално коп, први Србски шал...

http://img716.imageshack.us/img716/361/p1801111607.jpg

напомена...за диадорин дајем 75е

kontakt ph_one_1985@yahoo.com
« Poslednja izmena: 27. Feb 2012, 17:06:05 od fantasmo »
IP sačuvana
social share
потребан... диск .., коп број 4! и 5! и птлн број 1!, добро очуване корице за албум 4 деценије фкцз, дрес звезде са рекламом беобанка бели дуги рукави (xл или xxл) и још доста дресова (звездa, олимпијакос, спартак москва, харчестер, еарлс парк, русија, грчка)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.65
za razmenu...

majice irr lazio, cav fiorenttina, ascoli i dux irr lazio
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
BlackBerry Torch
Košarkaški dres crvene zvezde iz Pešićevog prvog mandata sponzor cocta, original. Razmena za neki NBA dres. Veličina dresa je za čoveka do 195cm.

Koji NBA dres te interesuje? Ja imam dres Drazena Petrovica iz Netsa, imam i neke 2-3 NBA trenerke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ako ima noko na prodaju dres crvene zvezde neka pise na mail  ivankovic_filip@hotmail.com ili ovde  velicina xl... hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Da li neko ima neki od dresova sa slika?

Ako imate posaljite mi slike na mail: mtrifunovic91@gmail. com

Pozeljno je da dres bude L (zapravo za visinu 180-185, pa sad zavisi od dresa do dresa)
I naravno da je dres originalni, bez vecih ostecenja. . .  :-)

P. S.  Imam jedan Adidas 05/06 crveno-beli XL, potpuno nov, nekoriscen, pa bi mogla i neka razmena. . .

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

moji-dresovi.jpg
(68.45 KB, 360x480)
moji-dresovi (1).jpg
(98 KB, 360x480)
moji-dresovi (2).jpg
(78.39 KB, 360x480)
moji-dresovi (3).jpg
(73.12 KB, 360x480)
moji-dresovi (4).jpg
(79.07 KB, 360x480)
moji-dresovi (5).jpg
(71.39 KB, 360x480)
moji-dresovi (6).jpg
(74.93 KB, 360x480)
moji-dresovi (7).jpg
(69.73 KB, 360x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
imam par dresova od ovih koje trazis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Da li bi neko prodao dres Beobanka kratkih rukava ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ako je neko raspolozen za razmenu. . .  Fantasmo?

Adidas XL, nov, nije oblacen.  Menjao bih se za neki manji, jer mi je XL ogroman, (dakle, L ili mozda cak i M, zavisi od firme).  Naravno, uslov je da je i taj dres u odlicnom stanju i da je original.  Moze i neki Olympiakosov dres.

Dres sa slike nije moj, jer nemam trenutno sliku.  Ova slika je cisto da se vidi o kom dresu se radi, a inace je sa sajta Saleta delije, pozdrav za njega! :-)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

moji-dresovi_3173453-L.jpg
(73.14 KB, 360x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
ako je isti kao ovaj sa slike bez reklame i kratki rukav meni ne treba, imam takav, a i nemam nista L da ti dam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.