2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dres Srbije  (Pročitano 35383 puta)
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
  -  "koliko ja znam narandzasta je nacionalna boja holandije i zbog narandzastih lala..." to sam negde procitao...??????

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kombinacija.jpg
(25.8 KB, 300x270)
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ne zanima me ni Nizozemska,ni oranje,ni plemićska obitelj !
Bude li  dizajnirao dres onaj peder od kreatora Darko Kostić,neće ga Mile obući makar bili prvaci sveta!Ma šta koji kurac pa njega i pitaju za dres,a mi danima krivimo kičme nad tastaturama,ma boli me dupe nek bude crven,rumen šta ja tu serem.Darko Kostić!Pa ne mogu bre,da verijem,joooj zemljo Indijo! Smile Smile Smile
Opustise covece vidis da je covek po profesiji kreator. Sigurno zna zanat, a i onako imamo u timu dosta pesovana kojima nece smetati da im dres bude rumen.  Smile Prepusti to savezu, znaju valjda sta rade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne zanima me ni Nizozemska,ni oranje,ni plemićska obitelj !
Bude li dizajnirao dres onaj peder od kreatora Darko Kostić,neće ga Mile obući makar bili prvaci sveta!Ma šta koji kurac pa njega i pitaju za dres,a mi danima krivimo kičme nad tastaturama,ma boli me dupe nek bude crven,rumen šta ja tu serem.Darko Kostić!Pa ne mogu bre,da verijem,joooj zemljo Indijo! Smile Smile Smile

Znas sta ako ga bude dizajnirao Darisha Kostic,pitam se koliku ce cenu dresa da odrezu,s obzirom da "Darkic prati svetske modne trendove i sije samo unikate" i ostala vazelin sranja  Smile a tvoje misljenje podrzavam u potpunosti...svetla nas buducnost ceka ako se ovi "kvalifikovani" budu pitali o bitnim stvarima  Smile
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Reprezentacija Srbije neće igrati u plavim dresovima, već verovatno u bojama nacionalne zastave, izjavio je danas predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić.

Terzić je na konferenciji za novinare rekao da će nacionalni tim ubuduće verovatno nositi crvene majice, plave šorceve i bele štucne, ali da se razmišlja i o drugim varijantama.

"Moramo da probudimo nacionalni identitet. Tu pre svega mislim na grb, himnu, zastavu i boje. Ne možemo da nasleđujemo sve stvari iz prošlosti, pa i one loše", rekao je on.

erzić je dodao i da će reprezentativci na dresovima nositi grb Srbije, a ne Fudbalskog saveza Srbije, koji će možda biti modifikovan. FS SCG će poslednju sednicu Skupštine održati u sredu, 28. juna kada će svoje nadležnosti preneti na FŠ.

"Čeka nas paklen jun. Svesni smo obaveza i odgovornosti. Srpski fudbal ima mnogo problema i gorućih pitanja, što su pre svega zakon o sportu i srpska kuća fudbala. Bez pomoći državnih organa nećemo uspeti da rešimo te probleme za tako kratko vreme", rekao je Terzić i dodao: "Međutim, da ne verujemo u sebe i perspektivu i potencijal srpskog fudbala ne bismo se prihvatili ove odgovornosti."

Terzić je najavio da će FŠ početi rad 29. juna sednicom Izvršnog odbora. IO bi, između ostalog, trebalo da potvrdi da sledeće sezone u saveznoj ligi neće moći da se takmiče klubovi koji ne ispunjavaju uslove iz pravilnika o licenciranju.

Generalni sekretar FŠ Miroljub Rajić rekao je da će ta organizacija ubuduće korisiti i svoje sadašnje prostorije, ali da će joj sedište biti u onima u kojima je do sada bio FS SCG. Najkvalitetniji kadrovi iz FS SCG, prema rečima generalnog sekretara FŠ Miroljuba Rajića, preći će u FŠ.

Izvor: www.jelenfootball.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
VLADA ODLUČILA O NOVOJ OPREMI

Fudbalska reprezentacija Srbije će ubuduće imati drugačiju opremu nego što je bila ona u kojoj je nastupala reprezentacija Srbije i Crne Gore i ranije Jugoslavije.

Srpski reprezentativci će u Pragu 16. avgusta protiv Češke igrati u crvenim dresovima, plavim šorcevima i belim štucnama.

Ovakvu odluku doneo je danas Izvršni odbor FS Srbije posle preporuke Vlade Srbije da nacionalni tim dobije nova znamenja u bojama srpske zastave.

Izvor: www.jelenfootball.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znači,džabe smo krečili! Beli orlovi u crvenim dresovima ](*,)ali nema veze zvaćemo ih od milosti ,,KRVAVI''.Dobro dođe kao metafora za neki nepredvidljiv potez npr.,,E,baš je krvav ovaj Dudić,vata rukicom,a ne sme'' a,dobro dođe i za psovačinu kao pridev objektu radnog glagola jebati!

pa nešto i ne verujem da bi smo se  bolje proveli i igrali u ovoj varijanti,voleo bih da grešim,ali samo kada im vidim frizure.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Srpski reprezentativci će u Pragu 16. avgusta protiv Češke igrati u crvenim dresovima, plavim šorcevima i belim štucnama.

Ovakvu odluku doneo je danas Izvršni odbor FS Srbije posle preporuke Vlade Srbije da nacionalni tim dobije nova znamenja u bojama srpske zastave.
Kao što rekoh Smile . . . ipak naša Srbija ima tradiciju i nadam se da će ona najzad početi da se poštuje, . . . ovo je logičan početak, . . . kao i da će svi reprezentativci naučiti i poštovati našu staru, tradicionalnu i jedinu pravu himnu, grb i zastavu i boriti se za nju kao nikad pre . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kao što rekoh Smile . . . ipak naša Srbija ima tradiciju i nadam se da će ona najzad početi da se poštuje, . . . ovo je logičan početak, . . . kao i da će svi reprezentativci naučiti i poštovati našu staru, tradicionalnu i jedinu pravu himnu, grb i zastavu i boriti se za nju kao nikad pre . . .
Hoće,hoće sigurno evo baš naši Srbi otišli da igraju ,,lopte'' po Americi za 60 miliona dolara,pa kad im uzmu lovu ima bre,da preplivaju okean za Srbiju i crven dresić.Moj,junače...ja i ti bi pasli travu po terenu zbog tog osećaja,a neki odlaze sa svetskog prvenstva jer im je ispod časti da sede na klupi!Ne očekuj mnogo-manje ćeš se razočarati,voleo bih da me demantuješ. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Hoće,hoće sigurno evo baš naši Srbi otišli da igraju ,,lopte'' po Americi za 60 miliona dolara,pa kad im uzmu lovu ima bre,da preplivaju okean za Srbiju i crven dresić.Moj,junače...ja i ti bi pasli travu po terenu zbog tog osećaja,a neki odlaze sa svetskog prvenstva jer im je ispod časti da sede na klupi!Ne očekuj mnogo-manje ćeš se razočarati,voleo bih da me demantuješ. Smile
Skroz si u pravu, . . . takvo mišljenje i ja imam o njima, . . . samo se nadam da će se neke stvari u budućnosti promeniti, . . . neka dres bude početak vraćanja pravim vrednostima iz naše tradicije, . . . a za kompletno ozdravljenje je potrebno da se mnogo toga poklopi, . . . na prvom mestu da odu ovi komunisti iz svih sportskih i olimpijskih saveza, . . . pa će verovatno i sportisti početi da razmišljaju drugačije, . . . bar se nadam da hoće.
Mislim da, konkretno Krstić nije otkazao zato što ne želi da igra za Srbiju, već zato što ne želi da bude u istoj čorbi sa julovcem Blažom Stojanovićem i ostalim krpeljima, koji će bez obzira što ćemo doživeti novi debakl u Japanu, kao i prošli put reći: "Neću da podnesem ostavku, nizašta ja nisam odgovoran!!!" A sve će opet biti svaljeno na Šakotu i njih, . . . doći će novi trener i novi igrači, . . . a ovi iz saveza nikada ni za šta neće biti odgovorni, . . . a i za šta da budu kad nikada ništa nisu ni znali da urade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kada sam započeo ovu temu nisam imao nameru da se vraćamo u istoriju i podnožja Karpata,tradicija je jedno,marketing drugo.Mislio sam da bi neki originalan dres doprineo bar malo na reklamiranju države u nekom drugom obliku,a ne samo ratovi i Hag.Hrvatiski dres ne može da ostane ne zapamćen od bilo koga,one kocke bodu oči,ne igraju ni oni bolje zbog toga,ali su primećeni.Naravno kod njih nisu Jugosloveni na funkcijama kao kod nas,za šta si u pravu pa zato preporučujem da se bar zajebavamo na tu temu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.