Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Draža ne može biti rehabilitovan za ratne zločine!  (Pročitano 52752 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Слушај, за оне који говоре неразумљиво, као ти сад, у српском постоји израз "Немци".

lol sad ste i gluvi pa necujete skoro pa nepismeni
Боље "скоро па" (јесте, има и таквих, али мало), него скроз. А теби то "скроз" баш полази за руком. Иначе, те Немце фамилијарно зовемо Швабе. А колико ме сећање служи, исти су вам дуго били газде. Можда је то утицало на развој хрватскога...
Njima su Madjari bili gazde. Inace Svabe su germanska etnija iz okoline Stutgarta. Njima i Nemci kazu Svabe.
Inace cujem da, kada je Tudjman rekao da ce i crnci da govore hrvatski, neke Hrvatice su i porodile nekim Hrvatima crnce.Inace, Draza ce biti sigurno rehabilitovan, sto se vodjenja procesa tice,
Nama su potrebne ladne glave druge cinjenice, koje istoricari trebaju da ukazu. A to je u prvom redu 27 Mart.
Mi smo bili drzava tri naroda, a mi nismo smeli da izvodimo puceve, bez konsenzusa ona druga dva naroda.
Druga cinjenica je da se razdvoji neosporan partizanski rat od revolucije iliti sovjetizacije, koja nije jedino bila prihvatljiva srpskom bicu. Zna se da su Srbi bili dokazani antikomunisti. Oni su primili preko 30 hiljada ruskih emigranata, koji su se kasnije lepo uklopili u nase drustvo i obogatili srpsku kulturu.
Srpsko-rusko bratsvo se dokazivalo mimo politike, za koju su Rusi i Sovjeti bili najvece fukare tokom istorije.
Ruski dobrovoljci i ruski emigranti su dokaz naseg bratstva, a to je bilo mimo zvanicne politike.
Srpski hibrid vise voli kuratog Rusa na tenku, jer mu je omogucio da kandzari i uvaljuje se u tudje carsave.
Nije bice srpskog naroda takvo. Samo primer, shaka jada CRnogoraca, je znala da uspostavi CD liniju, Cetinje-Dedinje, pa da zaposednu laznim referencama celu srpsku privredu.Sada su Veliki Srbi, pa cak i vode srpstvo. Vidi Milosevic, Tadic.
Sto se tice Chetnika, zadnji chetnik je bio Kosta Pecanac, koga je Draza likvidirao, posto je stari bio pametan covek i rekao: udruzeno sa Svabama likvidirati sve komuniste, pa posle krenuti na Svabe.
Na zalost niko ga nije slusao. Isto, istorijska rehabilitacija Draze ne ide bez Nedica.
Sramota je danas koliko ga ljudi mrze, a koliko je pomogao Srbima koji su izbegli iz ostalog dela Jugoslavije.
Da nije bilo Nedica, bil;o bi nas milion manje a mozda i vise kada je planirano da nas podele izmedju Hrvata, Madjara, Bugara i Albanaca.Jedino su Rumuni odbili da ucestvuju u tom pokolju.
A ako neko hoce dalje da sagleda nas odnos sa Evropljanima, onda najmanje treba Svabu mrzeti. Sa njima znas na cemu si i ne lazu. Ali su zato Englezi najteze fukare koje je svet ikada video.A zna se da je Kralju Peri bila dovoljna casa sampanjca da se slozi sa njima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Njima su Madjari bili gazde. Inace Svabe su germanska etnija iz okoline Stutgarta. Njima i Nemci kazu Svabe.
Inace cujem da, kada je Tudjman rekao da ce i crnci da govore hrvatski, neke Hrvatice su i porodile nekim Hrvatima crnce.

jbga ove mlade vole veliku cunu pravu pionirsku a bogami ni vasim buducim srpskim majkama cuna nije mrska  Smile
ima i u vas crncica malih kinescica a o malim turcima da i ne govorimo 500 godina su se rađali sta muskici sta curice i to je danas ako cemo bit realni jedna okosnica srpskog drustva ili ako cemo posteno turskosrpskog
ali opet starinska pamet
"stoji ruglo pored puta svakome se ruga"
tako braco i vi svima se rugate da sakrijete svoju sramotu

IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sto se tice Chetnika, zadnji chetnik je bio Kosta Pecanac, koga je Draza likvidirao, posto je stari bio pametan covek i rekao: udruzeno sa Svabama likvidirati sve komuniste, pa posle krenuti na Svabe.
Na zalost niko ga nije slusao. Isto, istorijska rehabilitacija Draze ne ide bez Nedica.
Sramota je danas koliko ga ljudi mrze, a koliko je pomogao Srbima koji su izbegli iz ostalog dela Jugoslavije.
Da nije bilo Nedica, bil;o bi nas milion manje a mozda i vise kada je planirano da nas podele izmedju Hrvata, Madjara, Bugara i Albanaca.Jedino su Rumuni odbili da ucestvuju u tom pokolju.
A ako neko hoce dalje da sagleda nas odnos sa Evropljanima, onda najmanje treba Svabu mrzeti. Sa njima znas na cemu si i ne lazu. Ali su zato Englezi najteze fukare koje je svet ikada video.A zna se da je Kralju Peri bila dovoljna casa sampanjca da se slozi sa njima.

Ovo demantuje Chetnicki pokret Skorpi.  Prikazuje da ni Draza nije bio toliko ispravan koliko se da verovati.  U slucaju Nedica, jedna dobra stvar ne potire 50 losih.  A sto se tice Nemaca i Engleza oboje su fukare kojima nije ni verovati niti poslovati sa njima. Svi lazu moj Shkorpi pitanje ko kako i koliko
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nemci su blentavi, uleteli su u ujedinjenje evrope računajući da izvuku mnogo a sad će se sve preliti Englezima i Belgijancima kroz ratnu reparaciju. Englezi su postali gusarski brod sa gomilom arapa i crnaca koji polako preuzimaju vlast. Morali su da ubiju princezu koja bi postala kraljica majka da kralj ne bi imao brata arapina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...zemunac,to sto si kao mali nedeljom popodne plakao i skakao od srece na scene iz filmova:sutjeska,bitka na neretvi,desant na drvar,valter brani sarajevo,partizanska eskadrila...
gutajuci propagandni komunisticki materijala necega sto se nikada nije desilo na nacin kakao je u tim bajkama prikazano,to je malecki samo tvoja percepcija dobro ti servirane ¨istine¨.
a izvestaji sa terena saveznickih oficira za vezu na terenu,mozes procitai u knjizi koju je napisao jedan ili dvojica spasenih saveznickih pilota od strane Drazinih cetnika.izvinjavam se sto ne znam ime knjige,ali obecavm da cu do sutra imati ime knjige i autora.

[b]knjiga se zove 500 zaboravljenih
autor Gregori A. Frimen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

ima i u vas crncica malih kinescica
Само сањај... Smile
o malim turcima da i ne govorimo 500 godina su se rađali sta muskici sta curice i to je danas
Потурица,зар не!!! Smile

Доказао си...

Зар ти није досадило да изиграваш кроата? Smile

Nemci su blentavi, uleteli su u ujedinjenje evrope računajući da izvuku mnogo a sad će se sve preliti Englezima i Belgijancima kroz ratnu reparaciju. Englezi su postali gusarski brod sa gomilom arapa i crnaca koji polako preuzimaju vlast. Morali su da ubiju princezu koja bi postala kraljica majka da kralj ne bi imao brata arapina.
Њемци су под окупацијом и све шта им се догађа од уједињене европе па до исламизације њемачке територије могу захвалити САД-а које ради милитаризације неће поштедити ни један дио планете од стварања трајно нестабилних територија.Енглези су пирати баш као и шпанци,португалци или французи са задршком да задње три државе нису имале Черчила који је схватио да ће америка бити најјачи и највећи пљачкаш у модерној историји те се нису на вријеме дислоцирали од тзв. старе европе те постали попут Британије први "савезник" чије  вишевијековно гусарство  (у једном тренутку 1/4 планете) даје могућност агитовања петоколонаша на свим  просторима које треба "цивилизовати".
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230

Inace cujem da, kada je Tudjman rekao da ce i crnci da govore hrvatski, neke Hrvatice su i porodile nekim Hrvatima crnce.

jbga ove mlade vole veliku cunu pravu pionirsku a bogami ni vasim buducim srpskim majkama cuna nije mrska  Smile
ima i u vas crncica malih kinescica a o malim turcima da i ne govorimo 500 godina su se rađali sta muskici sta curice i to je danas ako cemo bit realni jedna okosnica srpskog drustva ili ako cemo posteno turskosrpskog
ali opet starinska pamet

Ima tu dosta toga u pravu. Kako se uzme. Zato su se Srbi i stitili koliko su mogli. Neki po kamenjarima (Licani. Crnogorci) Neki po sumama (Bosnaci). Neki po 'Nemackoj', Vojvodjani a neki su Boga mi zadrzali slovenske gene, uzimajuci Islam.Vidis i sam koliko plavih Balija ima.Neki su kao Srbijanci placali danak u krvi i po muskom i po zenskom kriterijumu.
Ja nemam obicaj da ulazim u konfrontaciji sa vama (Hrvatima) jer se bavim svojom prcijom.Ali posto si malo provocirao,
 moraces shvatiti, da se posleratna desavanja vama najvise osvetila.
I kod vas je tata Tudjman zaveo pravi, pravcati crveni tranzicionizam.
Tako da bih ja vama veoma rado ostavio partizanski teret. Neka ste vi bili partizani i kako pisete u ustavu tekovina NOB-a. Ali ostavite nama tragediju da su nas partizani pobedili, a da je otpor takvom bezdusnom uredjenju bio nas Djeneral Draza. Ova parodija koju nam servirate sa vasih prostora ( a tu ubrajam i 'vase Srbe') Draza klao, Tito milovao nece proci.
I mi i vi cemo biti ono sto nam je zapisano: prljave sluge zapada, time sto vi to volite a mi se eto otimamo.
Nismo mi poceli 1804-e da pravimo drzavu sa intelektualcima, nego sa casni hajducima.
Intelektualaca nismo ni imali do copavog Vuka, koga smatram najvecim Srbinom svih vremena, a vidim da ga i vi gotivite, pa pisete Biblija na Hrvatskom, preveo Vuk Stefanovic Karadjic.Onaj copa, je na stuli prokrstario na stuli od bojnog polja do Getea, uvodeci srpski narodni jezik, srpsku tradiciju koja ima nemerljiv doprinos celom srpstvu pa i hrvatsvu onopliko koliko ste od nas uzeli, pa se sada otimate da titlujete soptveni srpski jezik.
Ne znam koliko se slazes, ali komunizam je od vas dosao, dok je tradicija nasa, ali eto Vasi su oni koji nece rehabilitaciju Draze, ali se sada zovu Srbi. Ja to nazivam hrvatskom hipokrizijom.
Zauzeli Beograd, pa su sada Veliki Srbi.
Karakteristika svih Vas, su kandze i daj mi da zhderem, ja sam Srbin, ja sam Hrvat.
Mislim da ti je poznato.
Kod nas su podeljeni u zhute (bastardi prvih komesara) i plave, bastardi koji su hteli reprizu 45-e.
Malo su ga popusili.Ne da im krug dvojke i Dedinje. Ko veli dosla demokracija.Nema spomenica, a svileni carsavi se sada kupuju a ne otimaju.
A popusili ste ga i vi samo sto vama to prija. Kod nas hajducki geni to jos rade, ali ako ti je za utehu, pusicemo i mi bas zbog toga sto ne znamo da cenimo ono sto imamo.
Kod vas su vec dosli Turkoglu (Mustafa Sandzakovic) i Balioglu (Ljatif Shiptarevici), kod nas tek sledi sto vi kazete 'historijsko pomirenje' ili ti povijesno pomirenje.
Aferim brate hrvatu.

« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 17:23:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Citat
Cvetković sutra na komemorativnoj svečanosti u Jajincima
Tanjug | 01. 10. 2010. - 12:05h | Foto: Fonet | Komentara: 2

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković predvodiće sutra državnu delegaciju na komemorativnoj svečanosti posvećenoj očuvanju sećanja na više desetina hiljada stradalih u Jajincima u Drugom svetskom ratu.

Kako je najavljeno u saopštenju Vlade Srbije, državnoj ceremoniji prisustvovaće mnogobrojni visoki zvaničnici, diplomatski i vojno-diplomatski predstavnici iz više od 30 država, ratni veterani, nosioci najviših vojnih odlikovanja, zatočenici logora smrti tokom Drugog svetskog rata, potomci stradalih, učenici beogradskih osnovnih i srednjih škola, kao i veliki broj građana.

Nakon ceremonije polaganja venaca, koja će se odvijati uz najviše državne i vojne počasti, velikom broju domaćih i stranih zvaničnika, kao i okupljenim građanima obratiće se premijer Cvetković i predsednik Republičkog odbora SUBNOR Srbije, general u penziji Slavko Popović.

U koreodrami "Rekvijem za izgubljeni grad", inspirisanoj stihovima Branka Miljkovića, a realizovanoj u produkciji Kulturno-prosvetne zajednice Srbije, učestvovaće mnogobrojni dramski, baletski i muzički umetnici.

Strelište u Jajincima kod Beograda predstavlja najveće mesto stradanja iz perioda Drugog svetskog rata na teritoriji Srbije. Na tom lokalitetu brutalno je ubijeno više od 60.000 Srba, Roma, Jevreja, pripadnika NOR-a, antifašista i svih onih koji se nisu mirili sa okupacijom zemlje i koji su pružali aktivan otpor okupatoru.

Vlada Srbije uputila je poziv građanima da se u dostojanstvenom miru priključe komememorativnom okupljanju u Jajincima.

Blic

Unače ironija je u tome što je pomen stradalima u Jajincima prvi put održan 1948. godine kad su završena streljanja. Održao ga je Hrana Đorić (kasnije patriarh German) svom pobratimu proti Budimiru, predsedniku opštine, predsedniku crkvene opštine i ostalim taocima iz Trstenika koji su streljani u Jajincima u znak odmazde zbog neposlušnosti DM pokreta. Danas stoka neće da napiše da su skoro isključivo DM taoci streljani na Jajincima a onaj reponja Raka smRadović raka ga dočekala ne dozvoljava da se za 20 nevinih talaca iz Trstenika podigne spomenik u rodnom gradu.

Stelište u Jajincima je zvanično zatvoreno poslednjih dana decembra 1943. kada je počelo streljanje u Marinkovoj bari i Jevrejskom groblju, a u Jajincima je vršeno uništavanje dokaza. Poslednje žrtve streljanja u Jajincima bila su 55 Jevreja i 35 Roma koji su streljani 4. aprila 1944. kada su se pogasile lomače nakon poslednjeg spaljenog leša.

Prema svedočanstvima preživelih radnika na spaljivanju leševa koji su svedočili Komisiji za utvrđivanje štete, broj sahranjenih u Jajincima iznosi blizu 80.000 ljudi. Obaveštajni agent Draže Mihajlovića Borivoje Mesarović je iz kartoteke Gestapoa našao podatak da je od 1941. do kraja avgusta 1943. u Jajincima streljano 13.862 Jevreja i 62.184 Srba, ukupno 76.046 ljudi. To znači da je od avgusta 1943. pa sve do gašenja Jajinačkih lomača streljano još 3.954 lica.

Za vreme okupacije Srbije, u Jajincima je streljano 80.000 ljudi. Streljani su Jevreji, Romi, pristalice i pripadnici Narodnooslobodilačkog pokreta, pristalice i pripadnici Četničkog pokreta Draže Mihailovića, a bilo je i streljanih kriminalaca i prestupnika, kao i stranaca, ali u vrlo malom broju.

Izvor, Wikipedija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
...zemunac,to sto si kao mali nedeljom popodne plakao i skakao od srece na scene iz filmova:sutjeska,bitka na neretvi,desant na drvar,valter brani sarajevo,partizanska eskadrila...
gutajuci propagandni komunisticki materijala necega sto se nikada nije desilo na nacin kakao je u tim bajkama prikazano,to je malecki samo tvoja percepcija dobro ti servirane ¨istine¨.
a izvestaji sa terena saveznickih oficira za vezu na terenu,mozes procitai u knjizi koju je napisao jedan ili dvojica spasenih saveznickih pilota od strane Drazinih cetnika.izvinjavam se sto ne znam ime knjige,ali obecavm da cu do sutra imati ime knjige i autora.

[b]knjiga se zove 500 zaboravljenih
autor Gregori A. Frimen

Ne zanimaju me falsifikovani izveštaji iz Dražinog štaba, koji nemaju veze sa životom. Englezi su imali misije i u Dražinom i u Titovom štabu. Te misije su slale potpuno suprotne izveštaje u London. Upravo zbog te konfuzije je jugoslovenska izbeglička vlada uspela da napravi propagandu o Draži kao vođi pokreta otpora. Čak je i propagandni film snimljen o njemu.

Međutim, tokom 1943. godine ISTINA se polako probijala u javnost (savezničkih zemalja), da bi konačno na Teheranskoj konferenciji (krajem novembra 1943. godine) definitivno saveznici odbacili pokret Draže Mihajlovića kao "saveznika" u okupiranoj Jugoslaviji. Tada je NOVJ prihvaćena kao jedina antifašistička i oslobodilačka vojska na ovim prostorima.

U svakom slučaju, od početka 1944. godine, pa do kraja rata, u savezničke prestonice su stizali istiniti izveštaji o stanju u okupiranoj Jugoslaviji. Posle Teherana, više nije bilo šanse da zapadnjacima Draža prodaje muda za bubrege, kao što je radio u prvih godinu dana rata, kad je jedino on imao radio vezu sa Londonom.

Da zaključim, nije problem falsifikovati srpsku istoriju, to se uspešno radi već 150 godina, ali teško će ići falsifikovanje "savezničke" istorije. Saveznici dobro znaju šta je ko radio za vreme rata, i to tako piše u inostranim istorijskim udžbenicima.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Engleze je bolelo dupe sto se za jednog Svabu streljalo 100 Srba (da nisu i drugi streljani, hrvati ili muslimani?)
Miliji mu je bio Tito koji je iz zasede ubio Svabu, koji nije negde na engleskom frontu, nego Draza koji ce cuvao glave svojih sunarodnika. Eto, to su Englezi.
Kada su Cherchila upozorili na tu ubitacnost, odgovorio je: idi ti pa zivi sa onima tamo.
Ne mogu da verujem da danas ima Srba, posle svega sto nam se dogodilo, posle ovog kasapljenja drzave i nacije 90-ih, koje su direktna poslediva drugog rata, da jos pravda partizane.
Bez obzira sto nije iz uze Srbije.Najveca vecina nas je Srbi poreklom,  a ne rodjenjem u uzoj Srbiji.
Ali svi smo bili iskorisceni da bi nparavio ostalih 7 prcija, koje su nam se posle osvetile.
Titove srpske zrtve su bile za revoluciju i stvaranje danasnjih drzava, a ne za oslobodjenje i najmanje za oslobodjenje Srbije.
Gledajte dugorocko, posledicno a ne navijacki i trenutno.
Draza klao, Tito milovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.