Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:40:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Draza Mihailovic-izdajnik ili patriota?  (Pročitano 120874 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
BlackBerry 8800
Mislim da se sad tesko moze pricati objektivno o Drazi i o njegovim djelima,kad je tito dugo vremena ubijao sve koji su protiv njega!
Није баш тако. Ради објективне слике једних и других постоје документа. Мало ко их обрађује, али их има. Ево на пример о комунистима погледај од странице 15, а о четницима дотле на овај линк: http://www.pogledi.co.yu/knjige/Pnua.pdf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Mislim da se sad tesko moze pricati objektivno o Drazi i o njegovim djelima,kad je tito dugo vremena ubijao sve koji su protiv njega!
Није баш тако. Ради објективне слике једних и других постоје документа. Мало ко их обрађује, али их има. Ево на пример о комунистима погледај од странице 15, а о четницима дотле на овај линк: http://www.pogledi.co.yu/knjige/Pnua.pdf

E budala sam sto sam skinuo tu knjigu ,a jos veca sto sam krenuo da je citam.Toliko nebuloza nisam video ni na B92.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Draža je veliki patriota bio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 1100

mozda
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
BlackBerry 8800
E budala sam sto sam skinuo tu knjigu ,a jos veca sto sam krenuo da je citam.Toliko nebuloza nisam video ni na B92.
Ако хоћеш нешто да критикујеш, или хоћеш да покажеш како је неистина, то треба доказати чињеницама и аргументима. На твоју штету, тешко је то извести са том књигом коју сам ти сугерисао да погледаш, из простог разлога што је у већим делу цитат докумената, а одатле и проста анализа истих.

А та документа су депеше и извештаји које су зараћене формације размењивале свака на своју страну током рата.

Smile ајд сад докажи то што тврдиш, да видимо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
BlackBerry 8800

mozda
Више него сигурно је био патриота.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Ако хоћеш нешто да критикујеш, или хоћеш да покажеш како је неистина, то треба доказати чињеницама и аргументима. На твоју штету, тешко је то извести са том књигом коју сам ти сугерисао да погледаш, из простог разлога што је у већим делу цитат докумената, а одатле и проста анализа истих.

А та документа су депеше и извештаји које су зараћене формације размењивале свака на своју страну током рата.

Smile ајд сад докажи то што тврдиш, да видимо.

Poenta je da ti dokumenti nisu adekvatni a kamoli pouzdani,samim tim nema sta da se dokazuje.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Ko je čitao Čerčilove momoare znaće ko je Draža Mihailović . Uostalom , mnoge strana istoriografije su dosta češće merodavnije nego domaće .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Patriota naravno!

Inace moj prezimenjak  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Ko je čitao Čerčilove momoare znaće ko je Draža Mihailović . Uostalom , mnoge strana istoriografije su dosta češće merodavnije nego domaće .

Niko ne osporava da je pomogao Americkim pilotima itd.Pitanje je sta su njegove jedinice radile po Jugu Srbije izmedju 1941 i 43 godine.E sad da su Cetnici izvojevali pobedu nad fasizmom kao sto nisu,to bi bila druga prica ,ovako nit je ostao kao vojskovodja upamcen,niti kao rodoljub(jer ako je ubijao komuniste .....medju njima je bilo i Srba),nit oslobodioc(Da ne spominjem bitku na Sutjeci gde je baraziran u kameno doba.......a kolabirao je sa neprijateljem).

Mislim da je to dovoljno argumenata sto sam naveo da nije za patriotu.Mozda on jeste voleo svoj narod ali to nije pokazao...........mozda ustvari i jeste al ga zasra sa Sutjeskom,Sabcem,Leskovcem,Valjevom,Cackom.....itd.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:40:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.