Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dramatičan pad indeksa Beleks 15, razlog: Nikolic!  (Pročitano 21239 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
jel se isplati kupovati za par meseci kada bude reseno pitanje KiM-a?
kakave su vam prognoze za to vreme?
da li ce opet da dodje do velikih oscilacija?

razmisljam da neke simbolicne pare tada ulozim...cisto da malo udjem u to...
sta mislite?

moguce da ce biti nekog pomeranja, ali opet od strane malih akcionara, mozda je dobro vreme da tad "udjes", ali naravno pazi gde i kako Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
lepo pitanje,imajuci u vidu da i tada moze da dodje do slicnih turbulencija!
naravno, sada su ljudi daleko pametniji i ako se slucajno desi slicna situacija bice to dobro za kupovinu!

ali koliko se tebi isplati da udjes u to je pitanje, jer zarade dolaze samo na velike kolicine novca!
recimo ti ulozis 3000 rsd, prinos koji se najvise moze ocekivati je izmedju 10-20%, sto znaci da ce ti zarada se kretati od 300-600 din. na nju platis porez od 20%, brokeru 2%, banci do 2%, imaces neto dobit od 228 rsd - 466 rsd u najboljem mogucem slucaju! (mozda sam se zeznuo u sabiranju)

projekcija da rast bude od 10-20% je tesko ostvarljiva, uzeo sam je kao primer da se desi nesto tesko ostvarljivo,sl. skorasnjem skoku gde je cini mi se univerzal banka skocila i za 19%!
obicno su prinosi daleko manji, po par procenata!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
ali u svakom slucaju bolje i kreni sa simbolicnim svotama, cisto da vidis kako ide ceo proces, koliko ti treba da kupis, koliko da prodas, da imas racun u banci, da si povezan sa brokerom... pa kad bude bilo pravog kapitala da budes spreman, a ne tek onda da ti dodje iz dupeta u glavu.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
hvala ljudi!
u pravu si kamaro, ali ja ni nisam toliko ozbiljan da udjem u to sa ogromnim parama...sad cu da udjem(mozda) sa nekih 100 eurica...
mozda sledece godine, idem u SAD da radim preko faxa, pa mozda posle ulozim koji som $...
a do tada bih zeleo, da sto kaze vanja, da budem spreman kada dodje vreme.
vanja, da li ti to...'radis'? pitam posto delujes kao da si upucen...da li je to onako teorijski, ili je praksa potvrdila?
(sad ne znam, mozda je nepristojno to pitati, slicno kao ono:kolika ti je plata...ako jeste, jbg Smile )

ako sam dobro razumeo, onda mogu malo i da izgubim...a to mi je i bitno, jer, ipak nisam upucen...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
idem u SAD da radim preko faxa, pa mozda posle ulozim koji som $...
ulazi na vol stritu! Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
vanja, da li ti to...'radis'? pitam posto delujes kao da si upucen...da li je to onako teorijski, ili je praksa potvrdila?
(sad ne znam, mozda je nepristojno to pitati, slicno kao ono:kolika ti je plata...ako jeste, jbg Smile )

ja sam to studirao, a tek cu da radim.

nisam imao puno prilike da ulazem, jer nemam svoj kapital, malo sam pomogao mami (i jos nekoj rodbini) u nekim odlukama i za sada tu ubiram proviziju  Smile

Citat
ako sam dobro razumeo, onda mogu malo i da izgubim

dobro si razumeo Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95

ja sam to studirao, a tek cu da radim.

nisam imao puno prilike da ulazem, jer nemam svoj kapital, malo sam pomogao mami (i jos nekoj rodbini) u nekim odlukama i za sada tu ubiram proviziju  Smile

Citat
ako sam dobro razumeo, onda mogu malo i da izgubim

dobro si razumeo Smiley
E pa pogresio si stranku ako ces to da radis,idi u DS i dobro ces u zivotu da prodjes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
E pa pogresio si stranku ako ces to da radis,idi u DS i dobro ces u zivotu da prodjes.
od kad uspeh na poslu zavisi od pripadnosti nekoj stranci? Smile
drugo, ldp na papiru (namerno kazem)  ima najjaci ekonomski program, jaci od ds-ovog!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Citat
od kad uspeh na poslu zavisi od pripadnosti nekoj stranci? Smile
drugo, ldp na papiru (namerno kazem)  ima najjaci ekonomski program, jaci od ds-ovog!
Pitas od kada?Pa gde si ziveo do sada?Mnogo u nasoj zemlji ima toga imam i licne primere,naravno ne ja ali znam mnoge
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
od kad uspeh na poslu zavisi od pripadnosti nekoj stranci?

pa ako si u DSS mozes da se zaposlis i kao pandur sa krivicnim dosijeom. primera je mnogo.

Citat
ldp na papiru (namerno kazem)  ima najjaci ekonomski program, jaci od ds-ovog!

pa kad ga pis'o Vlada Gligorov  Smile sad ce jos i Prokopijevic da se ukljuci, ima jos par vrhunskih ekonomista bliskih partiji...

ali necemo o tome, ajde da ovo ostane cisto ekonomska tema, mislim da ih imamo isuvise malo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.