Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drama u valjevskom obdaništu: Borba sa ženkom pitbula  (Pročitano 352 puta)
10. Avg 2005, 23:48:42
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Drama u valjevskom obdaništu

Borba sa ženkom pitbula

VALJEVO - Prava drama odigravala se u dvorištu dečjeg obdaništa „Naša radost“ u naselju Zbratimljeni gradovi u Valjevu kada je ostavljena ženka pitbula izujedala troje građana, a četvrtom pocepala garderobu. Ženka koja se odaziva na ime Aska nedavno se sakrila u dvorište obdaništa i oštenila sedmoro štenaca koje je verovatno sve vreme pokušavala da zaštiti od nezvanih gostiju. Iako se radi o rasi psa koja je poznata po napadima na ljude, o Aski, da apsurd bude veći, brinula su deca iz naselja.

A kako je sve počelo?

Zaposleni i vaspitači obdaništa nisu imali pojma o prinovi u dvorištu dok se u ponedeljak nije dogodio prvi incident. Koordinator vrtića „Naša radost“ Rada Križan objašnjava za „Blic“ da su tog dana radnici tehničke službe obdaništa otišli u deo dvorišta kako bi otvorili kapiju za ulazak u objekat u pravcu reke Ljubostinje. Tada su naleteli na psa koji se vešto sakrio u šipražje i spuštenu krošnju četinara u dvorištu vrtića.

- Kuja je napala našeg šefa tehničke službe i pocepala mu odeću, verovatno štiteći mladunce. Narednog dana i ja sam otišla u taj deo dvorišta i tada je pas napao i mene. Oborila me je na zemlju, pocepala mi odeću, ali me nije ujela. Posle toga smo pozvali nadležne u Opštini koji su u vrtić uputili ekipu JKP „Vidrak“ koja se bavi hvatanjem pasa lutalica.

- Radnik Živorad Cvetković je u utorak po podne pokušao da uhvati kuju ali ga je ona oborila na zemlju i izujedala - kaže Rada Križan.

Tek tada se saznalo da se ženka pitbul-terijera u dvorištu vrtića nalazi više nedelja i da je hrane i igraju se sa njom deca iz obližnjeg naselja.

- Deca znaju ko je bio vlasnik psa, ali ne žele to da otkriju. Kada su čuli da su došli šinteri da je odvedu, kako su mi ispričali, u utorak uveče dvadesetak njih, organizovali su se da ga sklone na neko drugo mesto, najverovatnije u to naselje, ali to nije proverena informacija - kaže Rada Križan i dodaje da zaposleni i vaspitači jednostavno ne smeju da odu u deo dvorišta gde se pas nalazi da bi proverili da li je još tu.

U obdaništu „Naša radost“ upisano je 220 mališana, ali se u vrtiću, zbog letnjih odmora, sada nalazi oko 120 dece. Tokom jučerašnjeg dana oni su uglavnom bili u prostorijama ili su ih vaspitači izvodili u deo dvorišta na suprotnoj strani.

Poslednja, četvrta, žrtva terijerke Aske bio je Darko Despotović, kamerman dopisništva RTS u Valjevu koji je snimao ovaj slučaj. Aska ga je juče ujutro ujela prilikom snimanja, a u bolnicu je otišao tek kada je završio zadatak.
P. Vujanac

Poslednja vest: Aska uspavana

Šef valjevske komunalne inspekcije Branko Mazić rekao je da je juče posle podne kuja Aska uspavana i da će biti smeštena u azil za privremeni smeštaj pasa u selu Mrčih kod Valjeva. Kuju je uspavala i u azil smestila ekipa specijalizovane firme za dezinsekciju, deratizaciju i hvatanje pasa lutalica iz Lajkovca.

Asku i njenih sedam štenaca danas će preuzeti aktivisti Društva za zaštitu životinja „Orka“ iz Beograda.

Blic

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svako ko je toliko zaostao da je u stanju da opasnog psa koga je uzeo i ne moze da ga izdrzava, pusti tek tako na ulicu treba krivicno da odgovara  ili ga jos bolje treba suociti u malom, zatvorenom prostoru sa tim istim psom, nakon sto ovaj bar 10ak dana nije nista okusio...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: borbe pitbu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.