Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:36:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DRAM error  (Pročitano 1705 puta)
25. Maj 2007, 00:31:21
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sledeci problem:Kompjuter kada ga ukljucujem pocne da pisti vise puta i znam da to znaci dram error.J a zatim izvadim ram pa ponovo vratim i nekako ga ukljucim..obavim to sto obavim na kompu i iskljucim komp...medjutim kada sam ga posle duzeg vremena ponovo ukljucio ponovo isto pistanje i ponovo sam vadio memoriju i vracao...i proradilo dize se sistem normalno..medjutim tokom normalnog rada monitor se iskljuci(kao sleep rezim)i ja moram da restartujem komp...Takodje posle tog pistanja kada sistem pocne da se dize komp mi automatski ulazi u bios....Da li je mozda sjebana ram memorija ili slot raskliman sta vec..hvala na svakom odgovoru...
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Po cemu si sguran da je memorija, ovim sto si napisao mogu biti podosta stvari. Jedino ako si stavljao neku drugu pa komp dobro radi, ok. Ako nisi kako mozes biti siguran. To pistanje ne mora biti samo zbog memorije, moze i zbog grafike, loseg napona po nekoj grani napajanja, mem. kontrolera u cipsetu .... i da ne nabrajam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

xxxx

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 410
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
nadji dve razlicite memorije pa probaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
prvo care da ti objasnim ovi biosi npr aword  verovatno ti je taj ima svoje bepove tj.codove u obliku bipa. za tvoj slucj da ne radi ram trebalo bi biti  konstantno ponavljanje dugacakog beep, to je za bios aword, a imas i ovaj drugi  ami bios  malo je verovatno da imas taj bios pa se necu zadrzavati na njemu. sto se tice tvog problema ja mislim da se tebi gubi tj. brisu u biosu postavke to ces najbolje proveriti ako ti se gubi sat tj. stalno moras stimati sat kad upalis komjuter i datum, po svemu sudeci ovo sto si ti rekao neznam koliko ti je star komjuter , kako je doslol do kvara najverovatnije do strujnog udara.opisi malo bolje desavanje kako sam skontao to se desava ako ne palis neko vreme komjuter ako je tako zameni bios bateriju. srecno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
link pa udri  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ovako nista nisam menjao,sto se tice napajanja pomislio sam ja na to posto prosle nedelje tri puta mi je nestajala struja i sva tri puta bio mi je ukljucen komp.Strujni udar nije sigurno jer mi sad komp normalno radi,sat mi se ne gubi niti trazi stimmovanje sto se tice ovih testova brine me ovo:Napomena:testiranje optertecuje komponente sistema i moze da dovede do otkazivanja rada istih,tako da sve sto radite,radite na svoju odgovornost

Enab naravno da sam pogledao tu temu ipak sam ja malo duze na forumu i ne zelim da vam postavljam pitanja na koje ste dali odgovor meni je kao sto sam naveo : Continuous long beeps:  DRAM error

Znaci mene samo brine sto mi je ulazio u bios direktno i sto je posle namestanja memorije u slot ponovo pravilo problem,da bi nakon sledeceg paljenja islo sve glatko... Smile

Ako imate jos neki komentar recite ili da zovem u goste neku osobu strucniju od mene sto se tice ovog problema.

P.S.Evo danas mi sve normalno radi...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 17:44:47 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

xxxx

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 410
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
pa probaj da stavis memoriju u drugi slot ako je moguce..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
sto se tice ovih testova brine me ovo:Napomena:testiranje optertecuje komponente sistema i moze da dovede do otkazivanja rada istih,tako da sve sto radite,radite na svoju odgovornost

to znaci da se urednici texta kao i foruma ogradjuju od eventualnog "crkavanja" komponenti usled koriscenja doticnih test tool-ova... Smile

ps:moze,nije isto sto i mora...i toster moze da napravi do jaja tost,a i ne mora  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ok ljudi sada je sve u redu ne pravi mi vise probleme Smile
Citat
sto se tice ovih testova brine me ovo:Napomena:testiranje optertecuje komponente sistema i moze da dovede do otkazivanja rada istih,tako da sve sto radite,radite na svoju odgovornost

to znaci da se urednici texta kao i foruma ogradjuju od eventualnog "crkavanja" komponenti usled koriscenja doticnih test tool-ova... Smile

ps:moze,nije isto sto i mora...i toster moze da napravi do jaja tost,a i ne mora Smile

Pa na to sam mislio ne mora da se desi a mozda se bas meni dogodi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:36:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.