Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:47:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DragonBall Z  (Pročitano 84058 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Da pa to ce biti klasicna B produkcija ako ne i nize , niskobudzetno , sa jako losim specijalnim efektima , ma ....ostajemo mi uz stari dobri Dragon ball Z
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S7
колико ссј левела гоку има? ја знам за 4, ал оно има на јутубу 10, знам да су фејкови ал ме занима чисто јел стварно 4 или има можда и 5?
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC One V

live action movie izlazi 8 aprila 2009
ovaj film ima da bude teen sranje! Smile prvo ubaceni novi likovi, nema krilina, prilagodjeno glupim amerikancima , goku ide u srednju sklolu itddd :S 

kako me nerviraju  ameri!!

ja imam na disku i dragonball Z i GT  samo ne znam da li je zadnja epizoda kada gotan pobedi na turniru i goku zauvek napusta zemlju???
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
колико ссј левела гоку има? ја знам за 4, ал оно има на јутубу 10, знам да су фејкови ал ме занима чисто јел стварно 4 или има можда и 5?
4
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70

zvanichno - 3. dragonball GT nije radio autor serije - Akira Toryama, vec Funimation grupa iz japana, i vecina fan-ova ne priznaje dragonball GT

evo i zashto -

Akira je oduvek hteo da prenese glavn ulogu gohan-u. nakon pobede nad Cell-om (kada je prvi put neki sajonac dostigao Super Sayajin lvl 2) gohan je postavljen za chuvara zemlje. tada su ljubitelji serije trazili da se u nastavku vrati goku kao najjachi. i onda, Akira je napisao univerzalno reshenje -

Goku je jedini Sayajin koji moze da ode u SSJ3 nivo, a Gohan je uz pomoc daikaioshin-a dostigao Mystic power, koji u normalnoj formi izvlachi full potencijal iz sajonca, u ovom sluchaju Gohan-a, a taj nivo je jednak SSJ3 po snazi. znachi - Mystic Gohan = Goku SSJ3

to su scenaristi GT-a zanemarili. oslabili su Gohan-a bez ikakvog spec razloga, i on u GT samo moze u SSJ2 iako je "osetio" veci energetski nivo, samim time bi automatski mogao u trojku, chak i da nije Mystic.

a evo josh greshaka iz GT-a koje su bukvalno retardirane -

1. Daikaioshin koji je u Z seriji bio neozbiljan ali prizeman i normalan, pretvoren je u dechijeg zabavljacha, totalnog kretena

2. Gohan nije Mystic

3. Pilaf je ziv ( kada je trazeno da kugle ozive sve osim onih "stvarno loshih" Pilaf je morao da ostane mrtav, nakon shto je Buu razneo zemlju)

4. Mnogo decijih fora, i nishta nalik na DBZ

5. Tuche vishe nisu animirane, vec semplovane (nema vishe potez po potez, vec izgleda kao da se biju na igrici)

6. Ne postoji nishta jache od Buu-a u svemiru, a u GT ekipa nalece na bar 15 likova koji mogu da se suprotstave SSJ3 formi.

7. Likovi bez razloga ostaju u osnovnoj formi, umesto da uzmu najjachu (Goten, trunks, Gohan i Vegeta u 2jku, Goku u trojku)

8. Bez ikakvog razloga, niko ne pokushava Fusion dance sve do kraj serije.

9. postojanje tajnih crnih kugli je neobjashnjivo - u GT se vide na radaru, a pre toga ih niko nikad nije primetio ???
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
steta sto su sa GT sve upropastili
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
2008 stize online igra Dragon Ball Online  (MMORPG) samo moramo sacekati dosta dok  izadje za americko i evropsko trziste, inace u igri nece biti saiyans-a sto je u neku ruku dobar potez

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball_Online

plus dogodine izlazi i film

jos ce svet videti dragonball-a... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
A bas sam se napalio na MMORPG, bice ovo extra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
bice....moramo mi sa bureka igrati zajedno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Jednno pitanje gde se Broly pojavljuje u Dragon ball Z , jel u pitanju neki specijal?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:47:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.