Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragi zabavnice  (Pročitano 4592 puta)
11. Dec 2003, 06:56:15
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
E sad , znam da ova tema na prvi pogled deluje kao zajebavanje zbog svega sto je pod ovim naslovom izlazilo, ali ja zaista mislim da ne bi bilo lose da neko otvoreno odgovara na jos otvorenija pitanja.

Zeleo bih odgovor na ovo ako moze...
Ja jesam incidentna licnost, to stoji.
Imam neke svoje betonirane stavove, i to stoji.
Ja jesam tvrdoglav, najcesce sa razlogom, ponekad i bez.
Ok mene smo apsolvirali.

Osobe sa kojima redovno dolazim u sukob su 4 zene.
Sve cetiri se uklapaju uz male modifikacije u sledece:
1. They say they are strong indepentent women.
2. They have wierd atitudes that they don't need or want men in their life, and they aren't lesbians.
3. They also hate when someone is speaking that there is possibility that those things they say might be wrong.
4. They are beautyful, smart, and well educated.

Mislim da sada sami iz licnih iskustava mozete stvoriti sliku kakav tip osobe je u pitanju. Da je problem jedan, nema veze jednostavno se ne kontamo, ali posto ih je vise, i sve cesce se desavaju mini nuklearke u razgovorima, a ima i par osoba kod kojih jos nisam dosao do stadijuma kada se ratuje ili prekida kontakt, a ne bih ni da dodjem, molio bih zabavnik da mi pomogne. Boldovao sam reci koje mislim da su kljucne.

Unapred naglasavam da samo hocu da resim svoj problem, i da ako tema postane flame war bice recyclovana.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Ovo je tema na koju zelis da odgovorim….

Jesi tvrdoglav, ponekad neljubazan i nezreo, znaci razumes sebe, ali svi smo ponekad takvi. ( ako je za utehu) Kazes imas probleme sa zenama/devojkama. Primetila sam u nasem razgovoru neko negodovanje, mada mislim da je prolazno.
Pitanja: Zasto uvek stavljas sebe na prvo mesto? Zasto si u sukobima? Kako po tvom misljenju zapocinju? A posto je problem kompleksan mora imati osnovu u proslosti. Sto znaci da mi moras reci da li si imao nekada nesuglasice sa majkom? Imas li najbolju drugaricu? I takodje, veoma bitno, moras mi reci kakav ti je odnos sa 2 blize prijateljice ili poznanice. (sada razmatramo tvoj odnos prema zenama/devojkama, tako da se decaci tenutno ne ukljucuju u posmatranje)

Kao sto si napomenuo da je to samo izmedju tebe i jos jedne osobe, bilo bi donekle razumljivo, ali ako se taj broj povecava znaci da je problem u tebi. Ogranicio si se na 4 zene sa 4 profila, medjutim svaka od njih mora sadrzati malo od drugih profila.
1.   Svaka normalna zena zeli da postane samostalna i stabilna osoba. Ako smo svi kao maloletnici zavisni od roditelja zasto bi to bili i kada se odvojimo od njih?
2.   Zasto  je cudan stav ako zena kaze da joj muskarac nije potreban u trenutku zivota? Mislim da ne govore o citavom zivotu, i takve izjave ne bi trebale da uticu na tebe, jer su potpuno subjektivne. Naravno da takve zene ne moraju biti lezb. Nije postavljen sablon za evoluciju lez i gej, ponasanja.
3.   Uvek postoji mogucnost da ono sto kazemo (I muskarci i zene) moze biti pogresno ili cak nedovoljno poznato ali ne znaci da se time treba vredjati. Sasvim je dovoljno nekome na to skrenuti paznju da ne bi doslo do ispoljavanja negativne energije.
4.   Ako zena kaze da je lepa, znaci ili da je zadovoljna sobom ili da je egoista (za muskarce vazi isto). Njenu inteligentnost uvek ce potvrditi drugi. Za solidno obrazovanje su potrebne godine, a ja sam suvise mlada da ti odgovorim kako se oseca osoba koja je misljenja da je dobro obrazovana. Ono sto ucimo u skoli i van nje samo nam pomaze u zivotu, retko kome je znanje odmoglo! I uvek postoji nesto novo sto bi se moglo nauciti. Inace nasa zemlja pruza siroko a plitko znanje iz razlicitih oblasti. Znaci da smo svi okrnjeni s neke strane.
Bas lepo sto hoces da resis svoj problem, ali moras se suociti sa time da ce biti I puno oprecnih misljenja o tvom.
Zakljucak: Zena je veoma kompleksna licnost ( ne kazem da muskarci nisu samo oni to drugacije pokazuju). Nju ne treba prebrzo ocenjivati. Njeno poverenje tesko se zadobija, a lako gubi I uvek se postuje proporcionalno. Koliko ti nju toliko I ona tebe.
Ako sam nesto propustila, uputi me na sta I dopunicu vrlo rado.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nemam nikakvih problema ili imam vrlo malih problema sa osobama zenskog roda koje se ne uklapaju u ovaj profil. Imam samo 2 muskih prijatelja sa kojima sam bolji od 2 najbolje drugarice, a sa muzijacima sam bolji jer se jednostavno dosta duze poznajemo. Mada razlika je neznatna, i skoro nikad je i ne pravim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Kako onda da resis svoj problem?
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa to ja tebe pitam.
Obrati paznju na keywords jos jednom pa ako ti padne neka ideja, a ti reci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 273
@ SF
Apsolutno znam kako ti je. A ni ja nemam resenje...
IP sačuvana
social share
Sve, sve, ali ZLATO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Previse mi je to sve sto pricaju kontradiktorno, a kako sam po prirodi logicar... necu da precutim nego krenem u raspravu... i posle par minuta krenu da lete sekire...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter
Previse mi je to sve sto pricaju kontradiktorno, a kako sam po prirodi logicar... necu da precutim nego krenem u raspravu... i posle par minuta krenu da lete sekire...

Mozda bi trebalo da naucis kad treba da raspravljas a kad ne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mozda bi trebalo da naucis kad treba da raspravljas a kad ne

Mozda.. ali to ne bih bio ja onda..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Pa sa 17-18 ni ja nisam bila ovakva kakva sam danas,ali poenta je u tome da uvidis svoje greske u kontaktu sa ljudima i ispravis ih! Najlakse je reci "takav sam" ili "to sam ja" to svako moze! Svestan si i sam da je problem u tebi,jer nije samo jedna osoba u pitanju sa kim se ne slazes vec vise njih,dakle ili poradi na sebi ili ce ljudi bezati od tebe zbog toga sto "nemas dlake na jeziku" (ne u bukvalnom smislu bezati,mada i to moze da se desi).Treba da imas takt i da znas kad sta treba i moze da se kaze a kad ne,i nemozes sebi davati za pravo da mozes svakome sve reci...

Ima tu jos dosta toga ali sam an poslu,a sem toga mislim da ova tema nije za javnost,no kako hoces...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.