Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:29:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Mirkovic  (Pročitano 808433 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PRESS
Dragana Mirković od srca!
Folk diva Dragana Mirković održala je sinoć u Sava centru koncert za pamćenje. U prepunoj sali ovog beogradskog zdanja, među publikom viđene su i folk zvezde Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša, Jovana Tipšin, Indira Radić, Violeta Viki Miljković, Ilda Šaulić...

Sa pola sata zakašnjenja, vidno uzbuđena Dragana Mirković izašla je na binu Sava centra i uz taktove pesme „Milo moje, što te nema" započela je dugoočekivani koncert. Verna publika čekala je „luče iz Kasidola", nekada folk pevačicu broj jedan u Srbiji, punih dvanaest godina da ponovo nastupi u Beogradu.

Uz fantastičnu podršku svojih fanova, Dragana je zatim pevala svoje velike hitove, a najbolje su se primile one pesme iz vremena kada je sarađivala sa „Južnim vetrom": „Kad bi znao kako čeznem", „Oprosti što ti smetam", „Sto ću čuda učiniti", ali i pesme novijeg datuma.

Gost koncerta Dragane Mirković bio je voditelj i pevač Ivan Plavšić.

Prihod od sinoćnjeg koncerta Dragana Mirković namenila je u humanitarne svrhe, za pomoć osobama sa invaliditetom kojima će od zarađenog novca biti kupljena kolica, slušni aparati i ostala neophodna pomagala. Suorganizatori koncerta su humanitarne organizacije „Potencijal" i „Veliko srce".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
KURIR
VELIKO SRCE DRAGANE MIRKOVIĆ
Dragana Mirković održala humanitarni koncert pred punim Sava centrom i dokazala da je od novca važnije pružiti ruku pomoći onima kojima je potrebna

Uz pesmu prikupili neverovatnih 2.400.000 dinara!
Dragana Mirković posle 12 godina pauze zapevala je u prestonici: održala je humanitarni koncert pred više od 4.000 ljudi, a za njen nastup tražila se karta više.

Prihod od prodatih ulaznica umnogome će olakšati život osobama sa invaliditetom, prvenstveno najmlađima. Prikupljeni novac odlazi organizacijama „Ortopedija - novi život“ i „Veliko srce“.

Poznate ličnosti su takođe doprinele ovoj akciji kupovinom karata, a među njima su bili Jelena Karleuša i Duško Tošić, Vesna Zmijanac, Raka Marić, Ana Nikolić, Anabela i Mladen, Mina i Igor Kostić s Draganom Milošević, Sanja Đorđević, Viki Miljković, Kaja, Mima...

Folk diva na sceni se pojavila u elegantnoj haljini i na prve taktove pesme „Milo moje“ cela sala je reagovala ovacijama. Nakon što se drhtavim glasom obratila prisutnima, Dragana je počela da ređa svoje hitove. Balada ‘’Ljubav je za heroje’’ ženski deo publike bukvalno je bacila u trans. Usledile su i malo brže pesme, poput „Pitaju me u mom kraju“, „Eksplozija“, „Pečat na usnama“, a publika je svaku pevala od reči do reči, bilo da se radi o novim ili starim hitovima.

Mnogobrojni posetioci su, željni njene muzike svih ovih godina, jedva dopustili Dragani da završi koncert. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Uploaded with ImageShack.us
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BlicPulse
Zvezde nedelje
Dragana Mirković

I kako sad čovek da je ne voli? Nije ostavila nijedan milimetar prostora za to. Legendarna folk pevačica i vlasnica medijske i diskografske kuće DM nedavno je najavila svoj povratak na scenu i time izazvala eksploziju oduševljenja svojih nekadašnjih fanova, koji kao da se nisu rastajali od nje ni na trenutak. Ipak, bilo je dosta onih koji su postavljali pitanje: hoće li to biti ista ona Dragana Mirković koja je žarila i palila nekadašnjom Jugoslavijom? Tačan odgovor na to pitanje je: ne. To više nije samo atraktivno Luče iz Kasidola grlenog glasa, bisernog osmeha i kratke haljine. To je sad supruga, majka dvoje dece i žena koja je uspela da se preseli u svoju privatnu bajku. Jer njen dom u Beču, koji deli sa suprugom Tonijem Bjelićem, nimalo ne zaostaje za dvorcima u kojima su živele trnoružice, zlatokose i ostale princeze, kao što ni njihovi osmesi ne zaostaju za najčuvenijim hepiendom: „Živeli su srećno i dugovečno“. I zašto je onda čudno što za svoj veliki povratak nije odabrala histerične kampanje za obijanje blagajni Arene, prebrojavanje slušalaca i gledalaca i pogađanje njihovog raspoloženja i vremenske prognoze na dan koncerta? Šta će joj to u životu? Njoj, zapravo, ne treba ništa. Zato se okrenula onima kojima treba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

62752_1467085795811_1193540621_31305437_6769147_n.jpg
(54.65 KB, 420x630)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Dragana Mirković: Ne umem da
kontrolišem osećanja

Dvanaest godina posle spektakularnog koncerta u Beogradu, folk zvezda Dragana Mirković (42) ponovo je 30. septembra pevala u srpskoj prestonici. U saradnji sa organizacijom Veliko srce, pevačica je svojoj publici u dvorani Sava centra priredila muzički spektakl humanitarnog karaktera. Neposredno uoči važnog datuma, u intervjuu za Story Dragana je pričala o deceniji braka sa suprugom Tonijem Bijelićem (40) koja se navršava dva dana uoči koncerta i otkrila zbog čega se, nakon depresivnih faza u koje je upadala, sve više plaši svojih emocija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 =D>Dobar milf ocami
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
HELLO
Dragana Mirković napušta estradne vode?!

Sigurno jedna od najpopularnijih folk diva sa ovih prostora, pevačica sa izuzetnim vokalom i po mnogima naša najbolja pevačica Dragana Mirković nedavno je održala spektakularni koncert u Beogradu i oduševila svoju publiku. Da će to možda biti i Draganin koncert niko nije uzeo za ozbiljno, a nadamo se da će se popularna Gaga predomisliti.poslednji Naime, nedavno je u nedeljniku ”Puls” Dragana nagovestila da se povlači iz muzičkih voda i estrade.
- Vreme je za povlačenje. Posle dvadeset šest godina na estradi želim da živim kao sav normalan svet. Od petnaeste godine sam pred očima javnosti, lepo je to bilo i zahvalna sam i Bogu i ljudima. Znam da me narod neće zaboraviti, i pored svoje skromnosti svesna sam toga - izjavila je popularna pevačica.
Mnogi će ovom odlukom biti razočarani jer je Dragana bila i ostala vrhunski pevač čiju karijeru bi mnogi poželeli, no razumljivo je zašto Dragana razmišlja na ovaj način, jer plivati u estradi traži mnogo odricanja, a ona prvenstveno želi da se posveti svojoj porodici.
- Nije mi uvek bilo lako. Bilo je ružnih momenata u mom životu, nisam rođena pod staklenim zvonom sa zlatnom kašičicom u ustima. Živela sam životom obične osobe dok sam otišla u Austriju. Čoveku treba malo da se privikne na lepo, i ja sam se brzo navikla. Ali mogla bih da živim i bez tog luksuza. Nemojte misliti da ibogati ljudi nemaju problema, nije novac presudan za sreću- kaže Dragana Mirkovi za ”Puls”
Folk diva osvrnula se i na prijateljstva koja su je, kako kaže, mnogo koštala u životu pa tako napominje:
- I danas mi se dese nameštaljke od ponekih prijatelja. Verujem da je razlog prokleta ljubomora. To je bolno saznanje, otplačem ga, odbolujem, a posle shvatim da naše prijateljstvo nije bilo vredno mojih suza. Da biste imali neprijatelje, nemorate da ih zaradite, dovoljno je da budete srećni- završava Dragana za ”Puls”,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dragana Mirković u Lisahu

Datum: Subota, 30. oktobar 2010.
Klub: Palma
Grad: Lisah
Zemlja: Švajcarska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BLIC
Dragana Mirković: Sve sam ostavila zbog Tonija

Slavna folk pevačica Dragana Mirković u detinjstvu je preživela tešku operaciju zbog koje je sanjala košmare, a njen kum je u tome video znak da će postati nešto posebno. Ona još uvek čuva prvu novčanicu od sto hiljada starih dinara, koju je zaradila pevajući za Božić na seoskoj igranci, a desetogodišnjicu braka i dvoje dece smatra krunskim dokazom da je u životu našla pravu ljubav.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:29:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.