Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Dec 2025, 17:41:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 271
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Kosjerina  (Pročitano 1120214 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3014
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

118539153_3144002558968529_8006580685872665608_n.jpg
(140.11 KB, 1080x1080)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
@Van Der Gojko: Odlicna analiza trenutnog stanja. Mozda ili ipak nije "gola istina" nista od onoga sto si naveo i da je njena veza/veridba ipak ona "prava"...ali postoji uvek taj "ali":

Posto je ona do pre jedno 3-4 godine bila u jednoj drugoj dugogodisnjoj vezi i kada sam bio 2015-e godine u Srbji ona je tada izjavila takodje za te casopise da se verila. Sta se posle tih njenih izjava desilo, niko zivi ne zna, ali desilo se da je raskinula veridbu negde pre pocetka njenog angazmana u jutarnjem programu RTS-a. Sta je jos zanimljivo u celoj prici: Ona tada nikada i u nijednoj prilici nije pokazala svog tadasnjeg verenika. Zasto nije? To zna samo ona. Zato mi se ne sklanja utisak da je ova veza/veridba cista reklama.

Kao sto sam rekao, videcemo da li sam bio u pravu ili ne.

Da ne bude mnogo rasprave, evo vam dva snimaka sa IG stories koje je juce Goca Stijacic postavila i gde je sa Draganom u sminkernici, evo vam dokaz da je taj njohov "kodeks oblacenja" jedna najobcnija sprdacina! Gledajte sta ima Dragana na sebe i sta nosi u Bg hronici...evo vam dva screenshota:

Imate samo sedam dana da ih skidate:

https://we.tl/t-GlgDhs32mC

vlcsnap-2020-08-28-14h50m11s302.jpg
(69.29 KB, 540x690)
vlcsnap-2020-08-28-14h50m21s721.jpg
(74.43 KB, 386x782)
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3014
...

dragana-kosjerina-jakov-simovic.jpg
(592 KB, 1000x667)
dragana-kosjerina-jakov-simovic-2.jpg
(1303.24 KB, 1000x1500)
dragana-kosjerina-jakov-simovic-1.jpg
(558.5 KB, 1000x631)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Situacija kod sa Draganom i njenim dečkom je mnogo jednostavna.  Njen dečko se zove Bojan Perduv, i iz jedne je ugledne i dosta bogate familije iz inostranstva.  Završio je stomatologiju u Italiji, ali radi ovde u jednoj ordinaciji koju drže izvesni italijanski partneri njegove porodice.  Ima i svoj stan, auto, vodi dosta luksuzan život, ali naravno to nije od plate stomatologa.  Porodica mu se baš i ne slaže sa tom vezom sa Draganom, najviše zboh njenog porekla.  Iz Bosne je, za majku kažu da joj je Ciganka ili Arapkinja, njima izgleda kao da je gold diggerka koja je upecala njihovog pomalo razmaženog sina.  E sad, oni su mislili da će se to posle izvesnog vremena završiti i da će biti još jedna od njegovih prolaznih veza pre nego što nađe devojku iz svojih krugova.  Međutim, kako su se prošle godine verili t je došlo i do nekih sukoba.  U suštini, Bojanu su rekli da ako hoće može da se ženi, da mu ostaje stan u Beogradu ali da će morati da se izdržava od svoje i Draganine plate, i da ne očekuje neku pomoć od njih.  To ga je malo ohladilo, a i Dragana navodno sad već gleda da nađe neku drugu i bogatiju priliku dok još može .  Ovo sa koronom im je poslužilo kao izgovor za odlaganje svega, ali po svemu sudeći lako može da se desi da se Dragana odseli iz tog stana .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Jesi se ispisao ko da si joj hronicar.  Sto se tice Perduva eee jadovi i ovdasnje prominentne porodice.  Prvo Perduvi su iz Bosne tj.  vukojebine Glamoca.  Iz tog kraja su svi bjezali prvo do Splita a onda dalje za Italiju.
Perduvi od ovog maloig smradonje su otisli do naseg dragog centra Milana gdje su ko i ostali cistili klozete i radili po kuhinjama.  Zbog rata u Bosni su ostali tamo,a mali je isao u skolu pa zavrsio i fakultet, masala.  
Poslije toga ko i svi nasi gastosi samo plati da mali bude gospodin u nasem selu, a s obzirom da se u Bosnu nije imalo gdje vracati poslije rata ostaje samo Beograd kao utociste svih srba sa ovih prostora.  
Ko bi zdrave pameti dosao iz Italije da radi kao zubar u Beograd osim dijete gasterbajtera kome ce oni placati samo da im mali bude gospodin u gradu sto oni nisu mogli nikada biti - KLASICNI nasi zatucani kompleksasi.  Zato im ova mala i smeta jer ih prvo podsjeca sto su i ko su oni sami, a drugo nisu oni u malog toliko ulagali da on dovede neku nego da se on uvali nekoj.  Toliko zam ih iz kraja pa sam morao da nesto napisem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 681
Zastava

Poštovani @golo99,

Smile    Sve što si napisao mi deluje baš kao "živa istina"! 
         Sve se uklapa, sve izgleda potpuno logično  Smile

Imam jedno pitanje nevezano sa razmatranjem "velike ljubavi" Dragana Kosjerina/Bojan Perduv.
Pošto dobro poznaješ glamočki kraj, želim da kod tebe proverim - da li je prezime Šavija iz tog kraja?!   Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2020, 07:04:15 od Van der Gojko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3014
...

118411003_136417451493628_1247087496364875360_n.jpg
(305.62 KB, 1080x1350)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
Ti si druže golo99  :D ispričao sve što i ja, samo sa mnogo pljuvanja i malo zavisti.  Perduvi imaju para, kako su ih stekli nije toliko ni bitno.  Nisu drogu prodavali a nisu ni čistili klozete.  Sad, zašto je Bojan došao ovde, možda da bude prvi u selu, možda mu se nije sviđalo u Italiji.  Mogao je tamo da ostane i da isto bude stomatolog .  Ja sam rekao da je dečko pomalo razmažen, uostalom može mu se .  Ono što jeste istina je da ne žele Draganu za snajku, navodno zbog njenog porekla.  A možda je i zbog para .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Za tebe prijatelju Savije su prezime sa majke Manjace oklen dolaze porijeklom najjace Banjalucke kobile. Toliko,a za tebe Palermo sto voli lovu i ocigledno nisi ni ti dalje od klozeta kaka ba zavist bjedo nijedna. Samo te nase takve jako dobro poznajem jer sam ih vidio tamo vani, a i djecicu im ovdje. Nemoj mi te price o nekoj eliti sto bi rekli Crnogorci "oca ti". Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3014
...

303041_dragana-kosjerina-ana-paunkovic_ff.jpg
(89.16 KB, 1000x1033)
118691891_404610720517201_1183875783999996290_n.jpg
(118.9 KB, 1080x720)
dragana-kosjerina-foto-nikola-tomic-41-460x0.jpg
(41.93 KB, 460x690)
dragana-kosjerina-foto-nikola-tomic-49-830x0.jpg
(48.98 KB, 830x553)
dragana-kosjerina-foto-nikola-tomic-63-815x458.jpg
(51.99 KB, 815x458)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 271
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Dec 2025, 17:41:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.275 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.