Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:35:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Kosjerina  (Pročitano 1096210 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
Bog te mazo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3002
Večerašnja emisija je najgora od prethodne tri ...stajling nula,socijane štikle ponovo(koje se vrte godinama) Gospođa Kosjerina Perduv se uhvatila teškog šablona, sve je isto od prvog kadra do poslednjeg iste poze,stavovi,garderoba sva u uniformizaciji...ništa novo,zanimljivo,ženstveno ...ponašanje uštogljeno,usiljeno...emisija zanimljiva kao čitanje vodostaja na Radio Beogradu ...priča se da Talibani u Kandaharu imaju zanimljivije emisije o Olimpijadi  Smile
Jeste Dragana moja miljenica ali morao sam da napišem šta mislim o njenom dugo očekivanom povratku na Tv posle puno meseci iščekivanja   Smile (pozivam i ostale da napišu šta misle )
« Poslednja izmena: 30. Jul 2024, 14:35:31 od coko009 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1009
Večerašnja emisija je nagora od prethodne tri ...stajling nula,socijane štikle ponovo(koje se vrte godinama) Gospođa Kosjerina Perduv se uhvatila teškog šablona, sve je isto od prvog kadra do poslednjeg iste poze,stavovi,garderoba sva u uniformizaciji...ništa novo,zanimljivo,ženstveno ...ponašanje uštogljeno,usiljeno...emisija zanimljiva kao čitanje vodostaja na Radio Beogradu ...priča se da Talibani u Kandaharu imaju zanimljivije emisije o Olimpijadi  Smile
Jeste Dragana moja miljenica ali morao sam da napišem šta mislim o njenom dugo očekivanom povratku na Tv posle puno meseci iščekivanja   Smile (pozivam i ostale da napišu šta misle )
e nisam gledao, ako imas fotke postavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3002
Fotke su na prethodnoj strani poslednja poruka (za realFanatic)

Koncept emisije Kapije trijumfa je totalni promašaj ...gospođa Kosjerina  je napravila neku vrstu Frankenštajna od njenih bivših emisija ...sporost same emisije potiče od Nedeljnog popodneva koji je vodila pre deset godina ...pa je tu dodala kolegu Stefana sa svojim prilozima što je preuzeto iz emisije Jedan dobar dan ...Sportska redakcija daje uključenja direktno iz Pariza ...kajron u dnu ekrana nas zatrpava dodatnim informacijama šta se događalo u toku dana što je preuzeto iz Jutarnjeg programa ...kolega voditelj što sedi pored nje je uzet model voditeljskog tandema iz Šaranice ...
Elem sve u svemu jedno veliko ništa ...tolike godine rada(preko decenije) nije donelo ni sekund napredovanja ...
Emisija traje 50 minuta i mogla je da bude prava bombona ali naša filozofija "što prosto kad može komplikovano i uključi mozak ahh šta to beše" nas je dovela do ovog programa na nivou prenosa nekih lokalnih zadušnica (a i tamo je veselije)
Dragana Kosjerina  mora se to menja (namerno pišem kao dase njoj obraćam jer će ovo pisanije neći način da dođe do nje ovako ili onako) vreme traži promene a ne reciklažu prošlosti ...računam na tebe ...imaš ti potencijala ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Kratko i jasno moje misljenje:

Nekadasnja Dragana pre deset godina i danasnja Dragana su kao "dan i noc". Niti me zanima, niti je gledam. To je sve sa moje strane.
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1241
mob
Nokia n-96
Kad sam ja jos pricao za nase voditeljke da za karijere kupe 3 - 4 cipela i to furaju jedno 20godina dok rade.
Ja kao ja, bas volim stiklu i to je za mene lice zene , mogu biti pantalone suklnja haljina minic ali mora brate da se kupe bar na svaki 3 4 meseca nove stikle.jeb.javna si licnost.

Pogledajte slike od dragane ovde, svaku emisiji je vodila u istim cipelama ,stvarno sramota za devojku od 30i koju godinu koja je na televiziji da se tako oblaci tj za mene obuva.
IP sačuvana
social share
. . . . . ja znam da nista ne znam . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3002
Evo dokaza iz večerašnje emisije dase nonstop nose jedne te iste cipele  Smile Smile Smile
Sramota vala baš BOOB što kažeš ...ee Dragana  Smile

izdanje još gore nego prethodno ...sve je isto ...kao da živimo onaj film Dan Mrmota  sa Bil Marejem ( Groundhog Day 1993 )  Smile Smile Smile 

izgleda kao neka tetka daktilograf iz neke vukojebine u SFRJ tamo sedamdesetih  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

q1.jpg
(427.89 KB, 1920x1080)
q2.jpg
(421.83 KB, 1669x1066)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Udata je, pa nece nista vise da pokaze... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3002
...nastavak tragedije udate žene  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

q1.jpg
(459.21 KB, 1920x1080)
q2.jpg
(430.09 KB, 1736x975)
q3.jpg
(176.58 KB, 791x975)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Nisam nista pogresio u mojoj pretpostavci. Neka se slika, gledanost emisije nece sigurno da poraste na 30+ stepeni i pantalone! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:35:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.177 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.